Categorie: ramen

Wat is de reactietijd van een monitor en waarom is deze belangrijk?

Het kan overweldigend zijn om te winkelen voor computers en pc-componenten, vooral omdat u wordt gebombardeerd met complexe technische specificaties. Zelfs als u gewoon de juiste monitor selecteert voor uw dagelijkse computerbehoeften, kan het proces ingewikkeld zijn. Natuurlijk begrijpen de meeste mensen specificaties zoals schermresolutie en -grootte.

Lees verder

Top 10 gratis programma's om een ​​trage computer te repareren

De meeste computergebruikers worden uiteindelijk met hetzelfde probleem geconfronteerd: een trage computer na enkele maanden gebruik. Dat is onvermijdelijk omdat ongewenste bestanden, opgeblazen software en registerfouten pc's traag maken. Computernieuws beginnen zich af te vragen of ze al een nieuwe computer nodig hebben of dat er misschien nog hoop is en ze kunnen een technicus bellen die alles zal upgraden wat er te upgraden is.

Lees verder

Hoe gemakkelijk meer ruimte op de harde schijf vrijmaken?

Hoe groot de grootte van de harde schijf ook wordt, we vinden op de een of andere manier manieren om ze op te vullen. Dit geldt met name wanneer u een solid-state drive (SSD) gebruikt, die over het algemeen minder ruimte biedt in vergelijking met andere mechanische harde schijven. Zoals de meeste gebruikers weten, kunnen er zich verschillende prestatie- en snelheidsproblemen voordoen als er niet genoeg ruimte op de harde schijf is.

Lees verder

Optimaliseer Windows 7 - snelle tips

Windows 7 ziet er veel beter uit en voelt veel beter aan dan alle voorgaande Windows-versies - het is snel, responsief en in hoge mate aanpasbaar. Desalniettemin is het nog steeds mogelijk om Windows 7 te optimaliseren voor nog betere snelheid, prestaties en bruikbaarheid. Hier zijn een paar "hoe maak ik mijn computer sneller" tips die u zullen helpen.

Lees verder

Hoe verwijder ik valse meldingen in het Windows 10 Action Center?

Degenen met een Windows-telefoon zijn waarschijnlijk goed bekend met het Windows Action Center. Wat deze tool doet, is belangrijke updates en beveiligings- en onderhoudswaarschuwingen op één handige locatie opslaan. Dit is een erg leuke functie om aan boord te hebben - maar onlangs hebben sommige gebruikers gemeld dat ze problemen hadden met het Action Center nadat ze hun systeem hadden geüpgraded naar de "Update van oktober 2018", versie 1809. He

Lees verder

Hoe de foutcode 0xE0000100 te repareren (Windows-installatie heeft een onverwachte fout aangetroffen)?

De installatie van Windows 10 is een vrij eenvoudig proces, zelfs voor een beginnende computer. Het proces verloopt echter niet altijd even soepel. De prompt 'Windows-installatie heeft een onverwachte fout aangetroffen' is niet ongebruikelijk. Het verschijnt meestal tijdens het installatieproces. De fout verschijnt wanneer de gebruiker op de knop Nu installeren klikt, net nadat de installatie van Windows is gestart.

Lees verder

Hoe verander ik de linker- en rechterknop op een pc-muis?

Zowel de traditionele muis- als de trackpadknoppen zijn ontworpen voor rechtshandige mensen. Dat is logisch als je bedenkt dat tot negentig procent van de wereldbevolking rechtshandig is. Dus eigenlijk alles - of in ieder geval de normale versie van alles - is zo gemaakt dat rechtshandige mensen het grootste gebruiksgemak bieden.

Lees verder

Kan mijn computer worden gehackt als deze is uitgeschakeld?

Gevoelige informatie, zoals bankgegevens, privégesprekken en intieme foto's, wordt dagelijks blootgesteld of gelekt. Met nieuwe datalekken en hacks over de hele wereld, zijn individuen, bedrijven en overheden waakzamer geworden over cyberbeveiliging. U vraagt ​​zich misschien af ​​of u zich zorgen moet maken over de dreiging te worden gehackt. U heeft

Lees verder

Hoe vind je de oorzaken van je BSOD op Windows 10, 8, 8.1?

'Niemand is zo dapper dat hij niet gestoord wordt door iets onverwachts ' Julius Caesar In alle opzichten behoren Blue Screen of Death-fouten tot de engste en meest verontrustende problemen die een Windows-pc-gebruiker kan tegenkomen. Dat vreselijke blauwe scherm komt uit het niets tevoorschijn, stopt je systeem, ontspoort je werk en maakt je doodsbang door aan te kondigen dat er een probleem is dat je pc niet aankan.

Lees verder

ERR_SSL_VERSION OR_CIPHER MISMATCH Fout in Chrome

Wanneer u een website bezoekt met een 'HTTPS'-voorvoegsel, weet u dat u zich in een beveiligde omgeving bevindt. De browser en de webserver voeren een reeks stappen uit om de geldigheid van het certificaat en de SSL / TLS-verbinding te waarborgen. Enkele van deze beveiligingsmaatregelen zijn onder meer de TLS-handshake, het proces waarbij het certificaat wordt vergeleken met de certificeringsinstantie en de decodering van het certificaat.

Lees verder

Hoe verander ik de DNS-server op Windows 10?

Dankzij internet kunnen we informatie met de snelheid van het licht verzenden en ontvangen vanuit de verste uithoeken van de wereld. In principe kan overal waar een computer en een internetverbinding aanwezig zijn, communicatie tot stand worden gebracht met andere vergelijkbaar aangesloten systemen. En we hoeven ons niet alleen zorgen te maken over hoe onze computers begrijpen wat we willen, maar ook hoe ze de informatie zo gemakkelijk kunnen opvissen.

Lees verder

Wat zijn de beste diapresentatie-apps?

Het internet is zeker met grote sprongen vooruitgegaan. Voorbij zijn de dagen van eindeloze stapels teksten die je helemaal naar beneden moest scrollen om te lezen terwijl je turen om er zeker van te zijn dat je elk woord op het scherm opving. Nu zijn er minder woorden om te verteren - en meer foto's en video's om te bewonderen.

Lees verder

Hoe de 524 'A Timeout Occurred Error' in Cloudflare te repareren?

Veel ontwikkelaars houden hun websites veilig en snel geladen door de CDN-service van Cloudflare te gebruiken. Desondanks kunnen gebruikers nog steeds het 'Error 524: A Timeout Occurred'-serverprobleem tegenkomen wanneer ze proberen toegang te krijgen tot deze sites. Wanneer dit u overkomt, kunt u een stukje software niet gebruiken, een webpagina laden of inloggen op een spelplatform.

Lees verder

Wat moet ik doen als uw Windows Start-menu niet werkt? | Gemaakt

'Het begin is wat de meeste mensen tegenhoudt' Don Shula Windows 10 is een echte zegen gebleken voor pc-gebruikers: het besturingssysteem in kwestie heeft inderdaad veel adembenemende functies te bieden en is briljant in het uitvoeren van meerdere taken. En hoewel Windows 10 zo nu en dan weigert soepel te werken, mogen we er geen wrok tegen koesteren - niemand is perfect, toch?

Lees verder

Wat moet ik doen als ik bepaalde websites in IE of Edge niet kan openen?

Veel mensen geven de voorkeur aan de minimalistische architectuur van Chrome. Sommigen houden van de flexibiliteit van Mozilla Firefox. Er zijn echter nog steeds gebruikers die Internet Explorer zouden verkiezen boven deze twee browsers. Organisaties kunnen profiteren van het aanpasbare groepsbeleid van IE om een ​​webbrowser te ontwerpen die het beste aansluit bij hun zakelijke behoeften. Ond

Lees verder

SSD-optimalisatie tweaks om SSD-prestaties te verbeteren

We houden allemaal van snelle computers en het installeren van een SSD (Solid State Drive) kan uw pc sneller maken dan u ooit voor mogelijk had gehouden. In de vergelijking tussen SSD en harde schijf zijn SSD's altijd de winnaar - ze zijn aanzienlijk sneller dan conventionele harde schijven, zijn betrouwbaarder omdat ze geen bewegende delen hebben, zijn minder vatbaar voor schokken, verbruiken minder stroom en zijn erg stil.

Lees verder

Hoe de meest typische USB-C-problemen oplossen?

USB-C wordt in snel tempo de standaard voor het overdragen van gegevens en opladen. Het is niet ongebruikelijk om nieuw uitgebrachte telefoons, laptops en tablets met deze functie te vinden. Binnenkort zal het worden aangepast aan de meeste soorten apparaten die momenteel de grotere USB-connector gebruiken.

Lees verder

Het repareren van AMD-software werkt niet meer

'Laten we ons zorgen maken over het oplossen van het probleem in plaats van de schuld' Brandon Mull Het up-to-date houden van uw stuurprogramma's is ongetwijfeld een beproefde manier om een ​​foutloze computer te garanderen. Daarom moet u zich hoe dan ook aan deze gezonde gewoonte houden. En toch, met dat gezegd, weten we allemaal dat dingen zelden zo eenvoudig zijn. In

Lees verder

Hoe de Windows 10 Mail-fout 0x85050041 oplossen?

Microsoft vindt altijd manieren om dagelijkse taken gemakkelijker en gemakkelijker te maken voor zijn gebruikers. Als zodanig bevatte het de Mail-app op Windows 10 in een poging mensen te helpen hun e-mails te ordenen en hun planning op één plek te beheren. Hoewel deze tool over het algemeen betrouwbaar is, zijn er nog steeds veelvoorkomende technische problemen. V

Lees verder

Hoeveel mensen gebruiken Windows 7 nog in het tijdperk van Win 10?

'Het duurt lang om een ​​oude vriend te laten groeien' John Leonard Hoewel Microsoft zijn klanten daadwerkelijk pusht om te upgraden naar Windows 10, zijn er miljoenen gebruikers die vasthouden aan Windows 7. In feite is er een soort concurrentie tussen deze twee versies, aangezien ze evenredige loyaliteitsniveaus vertonen in termen van algemeen marktaandeel. Met

Lees verder

Het oplossen van willekeurige spelcrashes in Green Hell

Als Green Hell onverwachts blijft crashen, hoeft u zich geen zorgen te maken, dit artikel helpt u om het probleem op te lossen. We hebben informatie verzameld over het oplossen van willekeurige crashes van Green Hell, en we zullen je door oplossingen leiden die werkten voor veel spelers die met hetzelfde probleem te maken hadden.

Lees verder

Hoe e-mails terughalen in MS Outlook voor Windows?

Weten hoe u een e-mail kunt terughalen in Microsoft Outlook is essentieel als u op kantoor werkt. U wilt nooit een e-mail vol gênante fouten sturen, vooral niet naar uw senioren. Dat kan ervoor zorgen dat u er onbekwaam uitziet en dat uw manager zich zelfs afvraagt ​​waarom hij of zij u heeft aangenomen.Zelfs

Lees verder

Microsoft Bing News-app loopt vast in Windows 10 en 8.1

'Een crash is wanneer het programma van je concurrent sterft. Als je programma doodgaat, is dat een eigenaardigheid. ' Guy Kawasaki Op de hoogte blijven van het nieuws is tegenwoordig essentieel: om op de hoogte te blijven, moet je weten wat er in de wereld gebeurt. Gelukkig is de Bing News-app hier om u de laatste krantenkoppen te geven, zodat u op de hoogte bent van wereldaangelegenheden en actuele gebeurtenissen.

Lees verder

STATUS_CANNOT_LOAD_REGISTRY FILE BSOD in Windows 10 - OPGELOST!

Blue Screen of Death (BSOD) -fouten zoals het STATUS_CANNOT_LOAD_REGISTRY_FILE-probleem kunnen uw systeem doen crashen, waardoor uw taken volledig tot stilstand komen. Ze mogen u er echter niet van weerhouden uw werk gedaan te krijgen. Ook wel foutcode 0xC0000218 genoemd, de STATUS_CANNOT_LOAD_REGISTRY_FILE BSOD kan ervoor zorgen dat uw systeem herhaaldelijk opnieuw opstart.

Lees verder

Hoe kom ik van MUP_FILE_SYSTEM BSOD af op Windows 10?

U bent hier omdat u een blauw scherm met de 0c00000103-fout tegenkwam tijdens het gebruik van uw Windows 10-computer. Wat is fout 0c00000103 in Windows 10? Telkens wanneer deze fout op uw pc verschijnt, is dit een indicatie dat de MUP (Multiple Universal Naming Convention Provider) onverwachte of ongeldige gegevens heeft aangetroffen.

Lees verder

Hoe je FPS een boost kunt geven in Mafia II: Definitive Edition

De beste prestaties uit een pc-videogame halen is vaak een lange en pijnlijke onderneming, maar je zult blij zijn dat je door de stress heen bent gegaan als je inspanningen eindelijk vruchten afwerpen. In dit artikel vind je verschillende tweaks en instellingen die je kunt toepassen om Mafia II: Definitive Edition soepel op je systeem te laten werken.

Lees verder

Hoe verwijder ik de gele waarschuwingsbalk in Internet Explorer?

Microsoft heeft Internet Explorer zo ontworpen dat het zijn eigen veiligheidsfuncties heeft die gebruikers beschermen tegen online bedreigingen en aanvallen. In bepaalde gevallen zien mensen die Windows 8.1- of Windows 10-computers gebruiken een gele waarschuwingsbalk. Deze functie is bedoeld om nuttige informatie te verstrekken over verdachte downloadbestanden en mogelijke fouten die kunnen optreden tijdens het gebruik van de webbrowser.

Lees verder

Hoe de voortgang van taken beheren in Microsoft Planner in Windows 10?

Microsoft Planner behoort tot de Office365-suite met applicaties. Het is een planningstoepassing die teams en individuen kunnen gebruiken om onder andere plannen te maken, taken toe te wijzen, te communiceren en samen te werken en documenten te delen. Taken kunnen op een specifieke manier worden aangemaakt en geconfigureerd, afgestemd op de behoeften van het team.

Lees verder

Wat is de beste manier om in Windows naar pdf af te drukken?

'Zonder geheugen is er geen cultuur. Zonder geheugen zou er geen beschaving, geen samenleving, geen toekomst zijn. ' Elie Wiesel Als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om PDF-bestanden op Windows op te slaan en af ​​te drukken, dan bent u hier aan het juiste adres! Tegenwoordig is het opslaan van documenten en afbeeldingen in pdf-indeling een betere optie geworden voor het delen van bestanden. Hie

Lees verder

Hoe crashproblemen oplossen in Wolcen: Lords of Mayhem?

Als je Wolcen: Lords of Mayhem-gameplay constant wordt afgebroken door willekeurige crashes, hoef je niet langer in paniek te raken. Het probleem wordt geschiedenis zodra u klaar bent met dit artikel. We hebben verschillende handleidingen samengesteld om van crashes in Wolcen: Lords of Mayhem af te komen.

Lees verder

Hoe kan ik het herstel van verwijderde gegevens voorkomen?

Als je ooit per ongeluk je Prullenbak hebt geleegd in plaats van op 'herstellen' te drukken, heb je misschien ontdekt dat wanneer je een bestand verwijdert, je het niet echt verwijdert. U weet misschien ook dat organisaties waar beveiliging de hoogste prioriteit heeft, verwijderde bestanden 26 keer overschrijven met willekeurige gegevens om ervoor te zorgen dat geen enkele technologie ze kan lezen.

Lees verder

Hoe zich te ontdoen van Unable to write PROCMON23.SYS?

Stel u voor dat u een overzicht wilt hebben van alle activiteiten die op uw Windows 10 plaatsvinden terwijl u het systeem gebruikt. Misschien wilt u de processen kennen die betrokken zijn bij het uitvoeren van bepaalde opdrachten, zoals lees- en schrijfinstructies of registeractiviteit. Geen zorgen, daar is een tool voor: Process Monitor.

Lees verder

Hoe u beschermd kunt blijven tegen oplichting op Facebook

De kwestie van cyberbeveiliging wordt met het verstrijken van de tijd steeds belangrijker. Het sociale medianetwerk Facebook wordt niet weggelaten. Miljarden gebruikers worden regelmatig aangevallen door oplichters. Fraudeurs creëren verschillende hoaxes en verspreiden deze via e-mail, Messenger of de nieuwsfeed van Facebook.

Lees verder

Wat is beter: handmatig controleren op Windows 10-updates of wachten?

Zelfs na grondige tests en beoordelingen kunnen eindproducten die op de markt worden gebracht, nog steeds met ongekende problemen te maken krijgen. Hetzelfde geldt voor Windows 10. Toen Microsoft v1809 in oktober uitbracht, begonnen klachten van gebruikers als paddenstoelen uit de grond te schieten. Velen meldden verschillende problemen, waaronder onder andere het verdwijnen van gebruikersbestanden.

Lees verder

Hoe USB-opslag optimaliseren op een Windows 10-computer?

Toen Microsoft de update van oktober 2018 uitbracht, kondigde het technologiebedrijf aan dat het Windows 10-besturingssysteem de prestaties van externe opslagapparaten niet langer automatisch zal optimaliseren. In plaats daarvan zal het een 'snelle verwijdering' van het apparaat mogelijk maken. U vraagt ​​zich misschien af ​​of de optie 'betere prestaties' in Windows 10 nog steeds beschikbaar is. In dit

Lees verder

Hoe BCM-fouten te herstellen na het upgraden naar Windows 10?

Business Contact Manager (BCM) is een add-on programma voor de nieuwere versies van Microsoft Outlook dat dient als een handige Customer Relationship Management (CRM) tool. Kleine en startende bedrijven die de efficiëntie van hun verkoop-, marketing- en klantenservice-inspanningen willen verbeteren, maar zich nog geen ingewikkelder en duurdere CRM-programma's kunnen veroorloven, hebben de afgelopen jaren geprofiteerd van de effectieve functies van BCM.

Lees verder

Hoe stuurprogramma-updates op een Windows 10-computer te blokkeren?

Veel mensen op online forums bespreken het updaten van stuurprogramma's na het upgraden van een systeem naar Windows 10. In sommige gevallen veroorzaakt dit echter problemen omdat sommige stuurprogramma's nog niet de juiste versie hebben voor het relatief nieuwe besturingssysteem. Bijgevolg kunnen deze automatische stuurprogramma-updates ervoor zorgen dat sommige hardware niet correct werkt.

Lees verder

Hoe los ik de optie 'Gebruiker wisselen' op in Windows 10?

Stel je dit scenario voor. U hebt verschillende gebruikersaccounts gemaakt zodat elke gebruiker afzonderlijk kan inloggen en aan zijn bestanden en applicaties kan werken. Op deze manier interfereert elk account niet met de persoonlijke informatie en applicaties van andere gebruikers. Op een dag probeer je alleen van gebruikersaccount te wisselen om erachter te komen dat andere gebruikers niet bestaan.

Lees verder

Hoe de opstartfout van Last Oasis op te lossen

Als Last Oasis niet reageert of als het terug naar het bureaublad crasht zodra u het start, zijn er verschillende mogelijke systeemfouten die u moet verwijderen. In dit artikel zullen we u door verschillende handleidingen leiden over hoe u Last Oasis kunt laten starten op Windows 10. Controleer de configuratie van uw systeem Last Oasis start niet als uw computer niet aan de minimumvereisten voldoet.

Lees verder

Hoe maak je je pc handmatig sneller en met behulp van Outbyte PC Repair?

Als u uw pc dagelijks gebruikt, is de kans groot dat u minstens één keer de situatie hebt meegemaakt waarin zelfs een kleine taak veel te veel tijd kost om uit te voeren. Problemen met computersnelheid kunnen uw gebruikelijke activiteiten meer tijd en moeite kosten, maar dit is mogelijk. Voordat we beginnen met het bekijken van de stappen die u kunnen helpen het probleem op te lossen, moeten we rekening houden met de factoren die de snelheid van uw pc kunnen beïnvloeden.Wel

Lees verder

Hoe constante crashes in Death Stranding te verhelpen?

Niemand wil de frustratie voelen die gepaard gaat met willekeurige crashes, vooral niet in een game die niet goedkoop is, zoals Death Stranding. De bittere waarheid is echter dat crashes om de een of andere reden plaatsvinden. Als u dit probleem ondervindt, hoeft u de ergernis niet te lang te verdragen, want we hebben een lijst opgesteld met dingen die u kunt doen om het op te lossen.

Lees verder

Hoe los ik een trage computer gemakkelijk op?

Hoe los ik een trage computer op? Dat is een vraag van miljoenen Windows-gebruikers. De computers van sommige mensen zijn traag omdat ze te oud zijn en niet overweg kunnen met de huidige software. Als dat het geval is, kunt u het beste een nieuwe pc aanschaffen. Er zijn veel betaalbare laptopmerken, dus een nieuwe kopen is goedkoper dan een upgrade van de oude.

Lees verder

Hoe veelvoorkomende fouten en bugs van Generation Zero oplossen?

< Avalanche Studios, de ontwikkelaars van de Just Cause-serie, hebben zojuist weer een opwindend avonturenspel uitgebracht met de titel Generation Zero. Deze first-person shooter (FPS) -game, die zich afspeelt op het platteland van Zweden, met een dynamische soundtrack uit de jaren 80 en een zeer realistische akoestiek, laat je overleven in een vijandige open wereld met overal moorddadige robots.

Lees verder

Hoe los ik de PropSchemaReg64.exe-fout op?

U hoeft zich geen zorgen te maken over de PropSchemaReg64.exe-fout omdat er verschillende oplossingen zijn voor een fout als deze. Vaker wel dan niet, heeft de PropSchemaReg64.exe-fout iets te maken met compatibiliteitsproblemen die systeemtoepassingen beïnvloeden, of het kan te maken hebben met een malware-infectie, verouderde systeemstuurprogramma's of het missen van een onderdeel op uw computer dat nodig is voor het getroffen programma.

Lees verder

Windows Schijfopruiming is nu vervangen door Windows 10 Storage

'Niets is blijvend dan verandering'Elbert HubbardSchijfopruiming bestaat al vele jaren (sinds Windows 98) en helpt Windows-gebruikers waardevolle schijfruimte terug te winnen door gedownloade programmabestanden, tijdelijke internetbestanden, miniaturen en systeembestanden te verwijderen. Hoewel het hulpprogramma in kwestie zichzelf een buitengewoon waardige onderhoudstool bewees, wordt het nu verouderd ten gunste van Windows 10 Storage.

Lees verder

Nieuwe verbeteringen van Kladblok: kijk in de winkel van Windows 10

Wist je dat wanneer de volgende functie-update (Windows 10 versie 20H1) ergens rond april volgend jaar voor het publiek beschikbaar komt, Kladblok (de ingebouwde teksteditor van Windows) een Store-applicatie wordt? Wat is er nieuw in Kladblok voor Windows 10? Microsoft heeft meer dan een paar verbeteringen aangebracht in Kladblok op Windows 10, waaronder een overzicht van zoeken, uitgebreide ondersteuning voor het beëindigen van regels en een indicator voor wanneer u geen nieuw item hebt opgeslagen.

Lees verder

Hoe de foutmelding 'Uw verbinding is niet privé' in Chrome te verhelpen?

Als je DayZ niet kunt spelen omdat de game blijft crashen om redenen die je niet kent, helpt dit artikel je om dingen op te lossen. We laten u zien hoe u fixes kunt toepassen die andere gamers zoals u hebben geholpen. Controleer uw systeemvereisten Als je pc niet voldoet aan de systeemvereisten van DayZ, zul je talloze problemen met het spel ervaren, met name plotselinge crashes.

Lees verder

Hier leest u hoe u de DNS-cache op elke Windows 10-computer kunt bekijken

Wilt u leren hoe u DNS-cache in Windows 10 kunt bekijken? Dan is deze tutorial iets voor jou. Op een Windows 10-pc zijn er verschillende methoden die u kunt gebruiken om de DNS-inhoud weer te geven. Hier is eerst een samenvatting van wat de DNS-cache betekent. Wat is de DNS-cache? DNS, (Domain Name System) cache, ook wel DNS Resolver Cache genoemd, is een tijdelijke opslag van informatie.

Lees verder

Hoe kom je af van de verontrustende functies van Windows 10?

'Zelfs het geduld van de aardigste heeft een limiet'Sushan R. SharmaWindows 10, het ingenieuze geesteskind van Microsoft, is absoluut een geweldig besturingssysteem: het kan het volledige potentieel van uw computer ontgrendelen en de beste en meest consistente Windows-ervaring bieden.Het probleem is dat sommige van de functies die door het betreffende besturingssysteem worden aangeboden, het geduld van een heilige op de proef zouden stellen: vervelende Windows 10-updates, geluiden en meldingen lijken niets anders dan hinderlijk en maken gebruikers gek.

Lees verder

Hoe los ik Phoenix Point-crashes op in Windows 10?

Phoenix Point is een van de meest populaire strategiespellen die over de hele wereld wordt gespeeld. In deze handleiding willen we het meest voorkomende probleem onderzoeken waardoor gebruikers niet naar behoren van dit spel kunnen genieten. Waarom crasht Phoenix Point? We denken dat de overgrote meerderheid van de crashes in Phoenix Point te wijten is aan bugs.

Lees verder

Maak een einde aan computerstoringen met Registry Cleaner

In het Windows-register worden instellingen opgeslagen waarmee de hardware en software op uw pc correct kunnen werken. Windows zelf en de kernel, stuurprogramma's en toepassingen waarop u zo vertrouwt, zijn er allemaal van afhankelijk. Als u uw register vol met kapotte vermeldingen en lege sleutels achterlaat, is dit een zeker recept voor computerstoringen.

Lees verder

Wat zijn gezinsopties in Windows 10 en hoe kunt u ze verbergen?

Gadgets en computers zijn tegenwoordig toegankelijker geworden. Als zodanig besteden veel kinderen meer tijd aan hun pc dan aan het lezen van een boek of spelen met andere kinderen. Internet is niet helemaal een kwaadaardig domein, zolang uw kinderen de bescherming hebben die ze nodig hebben. Gelukkig heeft Windows 10 de functie Family Options in de Windows Security-app.

Lees verder

Hoe te beschermen tegen aanvallen van Living off the Land?

Living off the Land-aanvallen hebben de laatste tijd grip gekregen, dus we kunnen veilig extrapoleren dat hackers nu oude strategieën en technieken opnieuw toepassen. De concepten die samenhangen met Living off the Land zijn nauwelijks nieuw. Systeemtools werden ooit vaak als achterdeurtje gebruikt en in systemen werd misbruik gemaakt van bekende kwetsbaarheden.

Lees verder

Hoe te repareren Beserver.exe crasht op KERNELBASE.DLL?

Wanneer uw computer langzamer presteert dan normaal, of wanneer deze vastloopt of vastloopt, vraagt ​​u zich natuurlijk af waarom het probleem zich voordoet. De beste plaats om dit te onderzoeken, is natuurlijk de Taakbeheer. Naarmate je nog meer gefrustreerd raakt, begin je te muggenziften en controleer je elk proces dat de bronnen van je pc zou kunnen belasten. U z

Lees verder

Hoe vind je de systeeminformatie van je pc?

Soms heeft u specifieke informatie over uw Windows-computer nodig. Bijvoorbeeld als u problemen heeft met uw pc en in gesprek bent met een technische ondersteuningsmedewerker. Heel vaak stelt technische ondersteuning je vragen zoals hoeveel RAM je hebt, wat is de grootte van je harde schijf, welke grafische kaart heb je, enz.

Lees verder

Hier leest u hoe u het Windows 10-register veilig kunt opschonen

Het Windows-register beheert alles op uw pc: alle instellingen voor het besturingssysteem, hardware, gebruikersprofielen en software. Het is zowel belangrijk als delicaat, vergelijkbaar met elke echte database. Elke verkeerde beweging die u erin uitvoert, kan een trapsgewijs effect hebben. Net zoals een echte database van tijd tot tijd moet worden bijgewerkt om overbodige en verkeerde vermeldingen te verwijderen, kan het register in Windows semi-regelmatig onderhoud gebruiken.

Lees verder

Hoe de BCGCBProResNLD.nl-fout te verwijderen?

Foutmeldingen in Windows kunnen behoorlijk irritant zijn, vooral degene die niet logisch lijken te zijn. Als u ooit de foutmelding BCGCBProResNLD.nls heeft ontvangen, heeft u zich waarschijnlijk twee dingen afgevraagd: wat is het BCGCBProResNLD.nls-bestand en hoe u het probleem "BCGCBProResNLD.nls was not found" snel en pijnloos kunt oplossen.

Lees verder

Hoe gereserveerde opslag te gebruiken in Windows 10?

< Als het gaat om het downloaden en installeren van updates op Windows 10, moet het beheren van schijfruimte uw eerste zorg zijn. Het punt is dat als er niet genoeg ruimte is voor updates op je pc, ze niet werken zoals verwacht en je systeem behoorlijk turbulent maken - we weten allemaal maar al te goed dat dit vaak het geval is wanneer Microsoft grote verbeteringen en ontwikkelingen doorvoert.

Lees verder

Hoe wachtwoordlekdetectie in Google Chrome in te stellen?

Ook al leven we in een tijd waarin er veel informatie beschikbaar is over hoe u uw systeem beschermd kunt houden tegen datalekken, toch vallen veel mensen ten prooi aan wachtwoordlekken. Bovendien blijven ze de gecompromitteerde wachtwoorden gebruiken voor hun accounts, waardoor ze nog meer risico lopen.

Lees verder

Nu staat er een herstartpictogram in de lade van Windows 10

De nieuwe versie van Windows 10 - met de codenaam 19H1 - zit vol met bugs en problemen, die de release hebben geduwd tot april 2019. De enige gebruikers die dus een glimp konden opvangen van de toegevoegde functies zijn degenen die zich bij het Insider-programma hebben aangesloten. Een van de functies die een buzz hebben veroorzaakt, is het pictogram Opnieuw opstarten in het systeemvak van de lade.

Lees verder