Categorie: ramen

Hoe te verhelpen dat Elgato HD60 niet werkt?

Als je je gameplay niet kunt delen met je Elgato Game Capture HD60, controleer dan de stuurprogramma's en zorg ervoor dat ze zijn bijgewerkt. De meeste problemen die u met uw apparaat tegenkomt, ook wanneer uw pc het niet herkent, zijn het gevolg van problematische stuurprogramma's. Daarom laten we u in deze korte handleiding zien hoe u problemen met stuurprogramma's snel en gemakkelijk oplost, zodat uw apparaat altijd in goede staat verkeert.

Lees verder

Roblox-foutcode 267: redenen en oplossingen

Als je van online pc-games houdt, moet je Roblox hebben gehoord of zelfs hebben gespeeld. Dit wereldwijde online gamingplatform heeft een enorme schare fans. Het brengt gebruikers van over de hele wereld samen, waardoor ze games kunnen spelen die door andere ontwikkelaars zijn gemaakt. Het stelt mensen ook in staat om de games die ze hebben gemaakt op de markt te brengen.

Lees verder

Het repareren van Windows 10-toetsenbord typt de verkeerde tekens

Je geest kan overal ter wereld reizen, zolang je een computer en een betrouwbare internetverbinding hebt. Slechts een paar tikken op uw toetsenbord en u kunt communiceren met iemand anders over de hele wereld! Als bepaalde toetsen echter niet werken op uw computer, kan het moeilijk zijn om verder te gaan met uw online activiteiten.

Lees verder

Hoe de olpair.com-fout in 2 minuten oplossen?

Onlangs is de Kodi-app het streamingmedium bij uitstek geworden voor veel gebruikers die op zoek zijn naar een goedkope oplossing voor het bekijken en downloaden van de nieuwste televisieseries, films, documentaires en andere vormen van visuele media. Naarmate de open source streaming media steeds populairder werd, begon de aandacht te worden gericht op de vraag of de app en de videobron echt veilig zijn voor gebruik.

Lees verder

Hoe te verhelpen dat File Explorer-zoekopdracht niet werkt in Windows 10?

Met behulp van het tekstvak in de File Explorer-toepassing (in Windows 10) kunt u zoeken naar items die op uw schijf zijn opgeslagen. U kunt op dezelfde manier zoeken naar bestanden die op een specifieke locatie zijn opgeslagen (ongeacht de betreffende directory). Het lijkt erop dat Microsoft het gedrag van de zoekfunctie in de Verkenner-applicatie heeft veranderd in een recente Windows-update.

Lees verder

Wat als Microsoft Edge is verdwenen in Windows 10?

Veel gebruikers waren tevreden met de nieuwe features die Microsoft introduceerde met Windows 10. Het systeem kan bijvoorbeeld automatisch het type apparaat detecteren waarop het draait. In principe weet het of u een op aanraking gebaseerde gadget of een laptop gebruikt. Afgezien daarvan wordt Windows 10 nu geleverd met een nieuwe browser die door Microsoft is ontwikkeld om gebruikers een betere online ervaring te bieden.

Lees verder

Oplossing voor 'Een vereist apparaat is niet aangesloten of kan niet worden geopend'

Blue Screen of Death (BSOD) -fouten kunnen angstaanjagend zijn om op uw pc te zien. De meeste kunnen echter worden opgelost, zolang u de juiste oplossingen bij de hand heeft. Dit is ook de reden waarom we ons best doen om de fixes aan te bieden voor de meeste BSOD-fouten die onze lezers melden. U hebt dit artikel waarschijnlijk gevonden omdat u het probleem 'Een vereist apparaat is niet aangesloten of kan niet worden geopend' op uw computer wilt verwijderen.

Lees verder

Windows Update Error 0x800f0900 (CBS_E_XML_PARSER_FAILURE) verwijderen

Als Windows 10-gebruiker ben je niet nieuw bij de maandelijkse cumulatieve updates die door Microsoft worden uitgebracht. Meestal worden deze updates zonder uw medeweten op de achtergrond gedownload. Zodra het downloaden is voltooid, stuurt het hulpprogramma Windows Update een melding waarin u wordt gevraagd uw systeem opnieuw op te starten om de updates te installeren.

Lees verder

Hoe kan ik fout 0x8024200d oplossen - Windows Update mislukt?

Het valt niet te ontkennen dat Windows 10 een van de beste besturingssystemen is die Microsoft heeft uitgebracht. Dit systeem heeft de voorkeur van velen en combineert krachtige beveiligingsfuncties met lichtgewicht applicaties. Als u Windows 10 gebruikt, kunt u genieten van maximale beveiliging door de updates en hotfixes te installeren die Microsoft regelmatig uitrolt.

Lees verder

Hoe repareer je Windows 10-updatefout 0x8007001F?

'U bent een van beide deel van de oplossing of je maakt deel uit van het probleem ' Eldridge Cleaver Windows 10 is een systeem dat regelmatig moet worden bijgewerkt, zodat u het meeste uit de geavanceerde ontwikkelingen en prestaties van Microsoft kunt halen. En toch heeft dit zijn nadelen. Waar we het over hebben, is dat het bijwerken van het nieuwste Windows-besturingssysteem vaak helemaal geen gemakkelijke taak is vanwege verschillende updatefouten die zo nu en dan een rol spelen.

Lees verder

Hoe effectief migreren naar een andere laptop?

'Er is altijd een verdriet over inpakken' Richard Proenneke Een verhuizing naar een andere pc is zowel een feest als een uitdaging. Het vereist veel planning en onderzoek, en veel dingen moeten grondig worden overwogen. U vraagt ​​zich bijvoorbeeld misschien af ​​hoe u uw bestanden van uw oude laptop kunt migreren. Dan ben

Lees verder

Hoe frames per seconde (FPS) op Windows bekijken en verbeteren?

Ontwikkelaars ontwerpen games die passen bij de specifieke set hardware in een gameconsole. Aan de andere kant zijn er computers in alle soorten en maten. Er zijn eenheden die afhankelijk zijn van een grafische chip in de hoofd-CPU, terwijl andere ongelooflijk snelle grafische kaarten hebben. Ongeacht welke hardware u heeft, als u videogames op uw computer speelt, wilt u ervoor zorgen dat u de best mogelijke frames per seconde (FPS) uit uw apparaat haalt.

Lees verder

Hoe verander je je stem om als iemand anders te klinken?

Heb je ooit gewenst dat je een tijdje anders kon klinken? In dit artikel ontdek je hoe je dat kunt bereiken. Blijf dus lezen. Hoe u uw stem kunt wijzigen om te klinken als iemand anders met een Windows 10-pc Technologie heeft het mogelijk gemaakt om audiogegevens te moduleren. De reden waarom je dit misschien wilt doen, kan zijn om je identiteit te beschermen tijdens gevoelige situaties of gewoon om je vrienden of zelfs vreemden voor de gek te houden, gewoon voor de lol.

Lees verder

Hoe de toegang tot programma's in Windows 10 blokkeren?

Er kan een tijd komen dat u de openbare toegang tot bepaalde programma's op uw computer wilt blokkeren. Hoewel u vergrendelingen kunt plaatsen of wachtwoorden kunt instellen voor mappen en programma's met toepassingen van derden, is er ook een optie om dat binnen Windows zelf te doen. In dit artikel leest u hoe u iemand kunt verhinderen software te gebruiken in Windows 10.

Lees verder

Hoe MOZILLA PKIX ERROR MITM DETECTED probleem op te lossen?

Mozilla Firefox blijft een van de meest populaire webbrowsers ter wereld. Zelfs tijdens de bètafase werd het geprezen om zijn veiligheid, snelheid en efficiënte add-ons. Net als andere browsers is het echter ook vatbaar voor problemen. Veel Firefox-gebruikers hebben bijvoorbeeld problemen om toegang te krijgen tot verschillende websites, vooral die met een HTTPS-voorvoegsel. D

Lees verder

Windows kan '/OnlineUpdate/LiveUpd.exe' niet vinden

Verschillende gebruikers op de helpforums van Windows 10 hebben hun bezorgdheid geuit over het krijgen van de fout 'Windows kan niet vinden' /OnlineUpdate/LiveUpd.exe '. Het bericht, dat elke seconde verschijnt, luidt voluit: “Windows kan '/OnlineUpdate/LiveUpd.exe' niet vinden. Zorg ervoor dat je de naam correct hebt getypt en probeer het opnieuw. "

Lees verder

Hoe los ik de vernieuwingsproblemen van Windows 10 en 8.1 op?

'De beste manier om goede daden in het geheugen te bewaren is om ze op te frissen met nieuwe ' Cato de Oudere De vernieuwingsopties van Windows 10 en Windows 8.1 zijn ongetwijfeld een echte zegen voor de gebruikers van de besturingssystemen in kwestie: als uw computer bijvoorbeeld zonder duidelijke reden blijft spelen en u hem een ​​nieuwe start wilt geven, kunt u uw computer vernieuwen. eig

Lees verder

Hoe verwijder ik oude afbeeldingen uit de achtergrondgeschiedenis van het vergrendelscherm in Windows 10?

Toen Microsoft Windows 10 ontwikkelde, zorgde het techbedrijf ervoor dat het een geweldig softwareproduct zou worden, vooral op het gebied van esthetiek en functionaliteit. Het is je misschien opgevallen dat we in deze versie nu Windows Spotlight hebben. Dit is een app met verbluffende afbeeldingen die speciaal zijn samengesteld voor het vergrendelingsscherm van uw besturingssysteem.

Lees verder

Hoe zich te ontdoen van Asmtxhci.sys Blue Screen Error op Windows?

< Hoewel Microsoft Windows 10 blijft polijsten met regelmatige patches en fixes, laten we realistisch zijn: het besturingssysteem zit nog steeds vol problemen. Het beruchte asmtxhci.sys Blue Screen of Death is hiervan een voorbeeld: het komt vaak uit het niets tevoorschijn en dwingt Windows 10 opnieuw op te starten, waardoor de gebruiker verbijsterd en boos achterblijft.

Lees verder

Hoe het gegevensgebruik van Windows 10 via een gemeten verbinding te beperken?

Als u een Windows 10-besturingssysteem op uw pc gebruikt, is het u misschien opgevallen dat uw internetdatabundel snel wordt verbruikt. Dit is merkbaar wanneer je een beperkte bandbreedte hebt. Windows 10 is ongetwijfeld de meest data-hongerige versie van Windows. Om de beste gebruikerservaring en veiligheid te garanderen, heeft Microsoft het zo ontworpen dat het automatisch regelmatig updates downloadt, vaak zonder uw toestemming, zodra u verbinding heeft met internet.

Lees verder

Los problemen met Windows Hello-vingerafdrukken op Windows 10 op

< Tegenwoordig zijn privacy en beveiliging alles: moderne apparaten zitten boordevol gevoelige gegevens en u moet uw best doen om nieuwsgierige blikken op afstand te houden. In het licht van deze situatie hebben Windows 10-gebruikers het geluk Windows Hello bij de hand te hebben. Deze biometrische technologie is zelfs een echte zegen als het gaat om het toevoegen van extra bescherming aan uw pc.

Lees verder

Wat moet ik doen als Outlook-herinneringen niet meer werken?

Mannen moeten vaker worden herinnerd dan geïnformeerd Samuel Johnson  Als u dit leest, bent u waarschijnlijk geen onbekende in Microsoft Outlook. De app is de afgelopen jaren steeds sterker geworden en is de favoriete berichten-app geworden voor zakelijke correspondentie. U kunt taken maken, herinneringen instellen en beide converteren naar getimede e-mails die Outlook op het juiste moment kan verzenden.

Lees verder

Hoe kom je erachter wat het model van je moederbord is?

Als je eenmaal hebt geprobeerd de hardwarecompatibiliteit te controleren of je stuurprogramma's handmatig hebt bijgewerkt, zul je ontdekken hoe je leert hoe je het moederbordmodelnummer kunt vinden in Windows 10. Gelukkig kun je door een paar opdrachten uit te voeren via de opdrachtprompt meer te weten komen over je moederbord model- en serienummer.

Lees verder

Microfoon repareren blijft resetten naar volume 0

'Je stem verdroogt als je hem niet gebruikt' Patti pagina We zijn ongetwijfeld bereid om tot het uiterste te gaan om gehoord te worden. Anders volgen conflicten en spanning. Gelukkig kunt u uw mening geven, zelfs als uw microfoon steeds opnieuw op 0 wordt ingesteld - u kunt dit probleem eenvoudig oplossen door onze beproefde oplossingen toe te passen.

Lees verder

Trage computer na update van Windows 10 Fall Creators?

'Laat een computer nooit weten dat je haast hebt'Auteur onbekendVandaag is een heel trage dag. Super traag. Dankzij je computer, die letterlijk comateus is. Je hebt er het geduld mee verloren en kreeg uiteindelijk spijt op de dag dat je je Windows 10 upgrade naar versie 1709 ... Het lijkt erop dat je computer en jij de hoofdrol spelen in de franchise "The Slow and The Furious", toch?

Lees verder

Hoe los ik Rise of Nations niet op in Windows 10?

Ben je een fan van real-time strategische videogames? Als dat zo is, dan bent u waarschijnlijk bekend met Rise of Nations. Deze game is ontwikkeld door Big Huge Games en uitgebracht door Microsoft Game Studios en neemt de speler mee op een reis door de geschiedenis. Het stelt hen in staat hun rijk op te bouwen door middelen te verzamelen, nieuwe technologieën te onderzoeken, infrastructuur te bouwen en militaire macht over de hele wereld uit te breiden.

Lees verder

Hoe vind ik Internet Explorer in Windows 10?

Kunt u die klassieke browser niet vinden? Hier leest u hoe u Internet Explorer opent in Windows 10 Het is vervangen door Microsoft Edge, maar Internet Explorer is niet dood en is nog steeds toegankelijk in Windows 10. Op het eerste gezicht is het misschien nergens te vinden, maar Internet Explorer 11 is een ingebouwde functie van het besturingssysteem, dus je hebt geen extra spullen nodig om het te installeren.

Lees verder

Wat is het verschil tussen infrastructuur en ad-hoc wifi?

Het kennen van de verschillende soorten Wi-Fi-netwerken kan in verschillende scenario's handig zijn. Misschien wilt u twee laptops aansluiten in een kamer zonder draadloos internet. In dit geval zou het ideaal zijn als u weet wat voor soort netwerkverbinding u kunt gebruiken. Dat gezegd hebbende, werken Wi-Fi-toegangspunten meestal in 'infrastructuur'- of' ad-hoc'-modus.

Lees verder

Wat zijn de nieuwe functies in Bluetooth 5.1?

De volgende iteratie van Bluetooth staat op het punt nieuwe mogelijkheden te openen voor ontwikkelaars om aan hun creatieve kant te werken. Het kan even duren voordat Bluetooth 5.1 zijn weg vindt naar de meeste laptops, telefoons en andere apparaten. De branchegroep die toezicht houdt op de Bluetooth-technologie - de Bluetooth Special Interest Group (SIG) - heeft onlangs enkele van de belangrijkste kenmerken van de technologie gedeeld die u enthousiast zullen maken.

Lees verder

Hoe de NET :: ERR CERT WEAK SIGNATURE ALGORITHM-fout te herstellen?

U krijgt een foutmelding te zien die zegt: “ Uw verbinding is niet privé. Aanvallers proberen mogelijk uw informatie te stelen van domain_name.com, NET :: ERR_CERT_WEAK_SIGNATURE_ALGORITHM ”. Deze fout is opgetreden toen u probeerde een site te openen met uw Google Chrome-browser. U heeft misschien geprobeerd de browser opnieuw te laden, maar het probleem blijft bestaan. Als

Lees verder

Hoe het vergrendelscherm op Windows 10 aanpassen?

'Eerst harmoniseer je, dan pas je aan' Wilson Pickett Er is geen ontkomen aan: je vergrendelscherm zou tegenwoordig een zeer persoonlijke ervaring moeten zijn. Als u deze functie met algemene instemming aanpast, is dit een geweldige kans om een ​​creatief tintje aan uw apparaat toe te voegen. Dus waarom zou je het verspillen? Om

Lees verder

Is het schadelijk om uw laptop ingeschakeld te laten?

'Je wordt voor altijd verantwoordelijk voor wat je hebt getemd'Antoine de Saint-ExuperyGoed voor je computer zorgen is geen rocket science - het is een kunst. En het is ook een plicht, wat betekent dat we onze verplichtingen moeten nakomen.Het probleem is dat bepaalde computerpraktijken nog steeds veel discussie uitlokken en de zaden van vijandschap zaaien.

Lees verder

Tips voor het stoppen van Snap View op Windows 8

Snap View werd voor het eerst geïntroduceerd als een multitasking-tool op Windows 7 en, dankzij zijn populariteit, vervolgens overgedragen naar Windows 8. Met deze tool kun je een venster naar een willekeurige kant van het scherm slepen en op zijn plaats klikken. U kunt dan andere vensters openen en met meerdere programma's tegelijk werken, waarbij u eenvoudig tussen de twee kunt schakelen.

Lees verder

Hoe los ik iPhone-herstelfout 3194 op in Windows 10?

Wat is fout 3194 iPhone herstellen? Het herstellen van je kostbare iPhone via iTunes zou een vrij naadloos proces moeten zijn. Dat gezegd hebbende, gaan de dingen niet altijd zoals gepland: aangezien u hier bent, gaan we ervan uit dat u iPhone Restore Error 3194 bent tegengekomen in Windows 10. De overlast die het ziet, zorgt ervoor dat je je iOS-apparaat niet kunt herstellen en zorgt voor veel frustratie.

Lees verder

Fix ssl_error_rx_record_too_long Firefox-fout

'De slapende vos vangt geen pluimvee' Benjamin Franklin Hoewel Firefox een te onberispelijke browser lijkt om te mislukken, is de trieste waarheid dat het nogal aanhoudende problemen kan hebben. Als je hier bent, heb je last van de overlast die in de titel van dit artikel wordt genoemd, dus het is tijd voor een echt probleemoplossingsavontuur, toch?

Lees verder

Hoe de prestaties van Vista te versnellen?

In vergelijking met Windows XP is Vista een veel zwaarder besturingssysteem dat veel hulpbronnen vergt. Het heeft veel geweldige functies, zoals Aero, maar ze kunnen uw computer vertragen, vooral als deze niet genoeg RAM heeft of een zwakke CPU heeft. Gelukkig is het mogelijk om een ​​computer met Windows Vista te versnellen door de instellingen aan te passen. Dus

Lees verder

Hoe YouTube-datagebruik op een Windows 10-computer te verminderen?

YouTube is de grootste site of service voor videostreaming op internet, dus het is niet meer dan normaal dat mensen veel tijd besteden aan het streamen of bekijken van dingen op het platform. Nou, we zijn gaan verwachten dat gebruikers veel van hun gegevens en bandbreedte bijdragen aan YouTube. Als je naar YouTube gaat, zul je het ongelooflijk moeilijk vinden om slechts één video te bekijken (en dan het platform te verlaten). D

Lees verder

Hoe los ik de MACHINE CHECK EXCEPTION (MCE) -fout op?

< Het krijgen van het Blue Screen of Death (BSoD) is een van de meest voorkomende angsten waarmee Windows-gebruikers te maken hebben. Een Blue Screen of Death-fout kan uw systeem onmiddellijk uitschakelen, waardoor u niet meer op uw pc kunt blijven werken - en het oplossen ervan wordt al snel uw eerste prioriteit.

Lees verder

Hoe de functie Jouw telefoon uitschakelen in Windows 10?

'Het vermogen om te vereenvoudigen betekent het onnodige elimineren zodat het nodige kan spreken ' Hans Hofmann Bij het gebruik van een smartphone komt het vaak voor dat het overschakelen naar een groter scherm en doorgaan met uw werk een uiterst wenselijke verschuiving zou zijn. Dat is waar de functie Jouw telefoon, die je kunt vinden onder Instellingen -> Telefoon in Windows 10, erg handig is.

Lees verder

Hoe MSVCR71.dll ontbrekende of niet gevonden fout op te lossen?

Voor veel mensen over de hele wereld zijn computerprogramma's een integraal onderdeel van hun dagelijks leven. Dit is ook de reden waarom het frustrerend is om tools te hebben die niet starten wanneer je ze nodig hebt. Er zijn Windows-gebruikers die hebben gemeld dat er programma's zijn die niet kunnen worden gestart vanwege een MSVCR71.

Lees verder

Hoe voorkom je dat Windows 10 specifieke stuurprogramma's bijwerkt?

Als je het vergelijkt met zijn voorgangers, heeft Windows 10 onmiskenbaar meer waardevolle en voordelige functies voor gebruikers. Er zijn echter schijnbaar onschuldige veranderingen die een aanzienlijke impact hebben op het dagelijkse en professionele gebruik van het systeem. Als je bijvoorbeeld Windows 10 gebruikt, heb je niet de vrijheid om de automatische updates aan te passen.

Lees verder

Hoe Windows-stuurprogramma-updates te blokkeren met wushowhide.diagcab?

Uw systeem up-to-date houden, inclusief het regelmatig bijwerken van uw stuurprogramma's, is noodzakelijk voor betrouwbare prestaties. Als op uw pc Windows 10 wordt uitgevoerd, werkt het systeem de stuurprogramma's automatisch bij als het ontdekt dat bepaalde hardware niet correct werkt. Af en toe kunnen bijgewerkte stuurprogramma's echter extra problemen veroorzaken.

Lees verder

Hoe automatisch naar beneden bladeren in Mozilla Firefox?

De meeste webpagina's zijn tegenwoordig zo boordevol inhoud dat het onmogelijk is om alles in de afmetingen van uw computerscherm te laten passen. Tenzij je het lettertype natuurlijk verkleint, in dat geval veel succes met je weg door de tekst turen. We scrollen naar beneden om meer inhoud te onthullen en omhoog om terug te keren naar vorige regels.

Lees verder

Wat is Skype-fout 1618 en hoe u dit kunt oplossen?

'Multitasking betekent meerdere dingen tegelijk verpesten' Auteur onbekend Met zijn voor- en nadelen is Skype tegenwoordig een onmisbare tool - we vertrouwen er sterk op om effectieve communicatie te bereiken, en de app heeft de neiging om dit doel goed te dienen. Maar wat als de Skype-installatie mislukt dankzij de mysterieuze fout 1618?

Lees verder

Hoe dual-boot Windows 7 en Windows 10 Preview-builds te maken?

Als je lid bent van het Windows Insider-programma, heb je het voorrecht om vroege preview-builds van Windows 10 uit te proberen. Door deel te nemen aan dit programma kun je aanstaande wijzigingen en functies testen voordat ze worden vrijgegeven aan het grote publiek. Omdat u echter in feite onafgemaakte software gebruikt, is het mogelijk dat u verschillende problemen tegenkomt.

Lees verder

Hoe de Windows-toets op elke Windows-computer uitschakelen?

U vindt het - net als veel andere gebruikers - misschien vervelend als u op de Windows-knop op uw toetsenbord drukt en het Windows-startscherm verschijnt. In sommige scenario's zorgt die actie ervoor dat je op volledig scherm uit een game wordt gegooid. In dat geval bent u misschien op zoek naar alle manieren om de Windows-sleutel in Windows 10 uit te schakelen - en ook om goede redenen.

Lees verder

Hoe installeer ik Windows 10 Spring Creators Update?

'De lente is de tijd van plannen en projecten' Leo Tolstoy De vooruitgang is niet te stoppen en de release van Windows 10 Spring Creators Update is onderweg. De officiële naam en datum moeten nog worden bekendgemaakt, maar één ding is zeker: deze grote update voor Windows zal een heleboel verbeteringen en ontwikkelingen brengen. W

Lees verder

Hoe de 'Uw verbinding is niet privé'-fout in Google Chrome oplossen?

Het valt niet te ontkennen dat internet een positieve invloed heeft gehad op de levens van veel mensen over de hele wereld. Met toegang tot internet kunt u een virtuele schatkist openen met een schijnbaar onbeperkte schat aan informatie en bronnen. Het kan zelfs uw leven gemakkelijker maken door u in staat te stellen uw dagelijkse bezigheden uit te voeren via uw mobiele apparaten of computer.

Lees verder

Hoe de Windows Defender-foutcode 0x8e5e021f op te lossen?

De meeste Windows-gebruikers weten dat ze een soort beveiligingssoftware op hun computer nodig hebben. Hoewel veel mensen niet alleen op Windows Defender vertrouwen, zijn er toch sommigen die het liever gebruiken. Microsoft heeft de nieuwste versies van dit programma immers veiliger gemaakt dan de oudere versies.

Lees verder

Een gemakkelijke en gratis oplossing voor een trage computer

Wat is de beste gratis oplossing voor trage computerprestaties? Een trage computer is iets waar veel mensen dagelijks mee te maken hebben. Traag opstarten van Windows, niet-reagerende programma's, trage browser die af en toe vastloopt - klinkt bekend, nietwaar? En als u een trage computer wilt repareren, betekent dit meestal dat u uw hardware moet upgraden of zelfs een technicus moet inhuren.

Lees verder

Om de batterijstatus van Bluetooth-apparaten op Windows 10 te controleren?

Dankzij Bluetooth-technologie kunnen mensen meerdere apparaten draadloos met hun Windows 10-computer verbinden. U kunt het gebruiken om uw bestanden over te dragen of om elektronische apparaten te bedienen, waaronder draadloze headsets, gameconsoles en andere computerrandapparatuur. Hoewel Bluetooth bepaalde beperkingen heeft, zoals een lagere bandbreedte dan Wi-Fi en een kleiner bereik, kan het toch een betrouwbare verbinding tussen uw apparaten bieden.

Lees verder

Microsoft Excel kan geen nieuwe cellen toevoegen

Wanneer u aan een Excel-spreadsheet werkt, kunt u het probleem tegenkomen dat u geen nieuwe cellen kunt toevoegen. Dit probleem komt veel voor en kan gemakkelijk worden opgelost. Blijf lezen om erachter te komen hoe. Waarom kan ik geen nieuwe cellen maken in Excel op Windows 10? In de meeste gevallen dient het vermeende 'probleem' om verlies van gegevens op uw blad te voorkomen.

Lees verder

Hoe herstel ik eerdere versies van Office-documenten in Windows 10?

Windows 10 wordt geleverd met een overvloed aan handige tools en functies. Een daarvan is versiegeschiedenis, een functie waarmee u verschillende versies van hetzelfde document kunt maken, zodat u wijzigingen in dat document kunt volgen en kunt schakelen tussen de verschillende versies. Dit betekent dat u in feite terug kunt gaan in de tijd voordat u bepaalde wijzigingen in het document hebt aangebracht en de vorige versie kunt herstellen met Word, Excel of PowerPoint, hetzij op Windows 10, hetzij de webversie van de app.

Lees verder

Software om mijn computer te versnellen

Wat is de beste software om mijn computer te versnellen? Wanneer uw computer traag wordt, is een van de gemakkelijkste manieren om hem sneller te maken, deze te optimaliseren met computer-optimalisatiesoftware. Met behulp van dergelijke software kunt u eenvoudig uw pc opschonen, onnodige items verwijderen, Windows-instellingen optimaliseren, uw harde schijf defragmenteren en andere versnellingsaanpassingen uitvoeren.

Lees verder

Hoe de suggesties in de tijdlijn van Windows 10 uitschakelen?

Schakel ze uit: suggesties uitschakelen in de tijdlijn op Windows 10Windows Timeline zorgt ervoor dat de taakweergavemodus wordt uitgebreid om de geschiedenis weer te geven van activiteiten die op uw computer zijn uitgevoerd, evenals andere apparaten als synchronisatie is ingeschakeld. Deze functie, die standaard is geactiveerd op Windows 10, is handig wanneer u moet terugkeren naar een eerder geopend browservenster of app.

Lees verder

Hoe automatisch muisaanwijzer selecteren in Windows 10 uitschakelen?

Douglas Engelbart luidde een revolutie in de technologie in toen hij begin jaren vijftig de muis uitvond. Dit handige apparaat is handig om opdrachten aan een computer te geven. De muis is al tientallen jaren een onmisbaar hulpmiddel voor miljoenen mensen. Velen kunnen zich de mogelijkheid niet eens voorstellen om een ​​computer zonder computer te gebruiken. Het

Lees verder

Hoe zich te ontdoen van 0x0000009F Blue Screen of Death op Windows 10?

< Niets maakt Windows-computergebruikers meer gek dan het 0x0000009f blauwe scherm van de dood. Als dat is wat u momenteel ervaart, houdt u de paniekmodus ingedrukt en laat u ons door de stappen leiden om het probleem op te lossen. Snelle oplossingen voor het repareren van 0x0000009f Werk al uw beschikbare stuurprogramma's bij Verwijder de nieuw toegevoegde hardware Verwijder problematische programma's Installeer de hotfix van Microsoft Eerste oplossing: werk al uw beschikbare stuurprogramma's bij Wanneer uw systeem werkt, is het bijwerken van stuurprogramma's de eerste probleemo

Lees verder

Hoe visuele effecten uitschakelen op Windows 8, 8.1 en 10?

< 'Het is een visuele wereld en mensen reageren op beelden ' Joe Sacco Er is veel aandacht besteed aan de visuele effecten van Windows om ze net zo aantrekkelijk te maken als ze er nu uitzien. Animatie van de gebruikersinterface (UI) maakt uw Windows-ervaring inderdaad veel spannender. Dat gezegd hebbende, beschouwen sommige gebruikers deze functie als overbodig, en daar hebben ze een punt.

Lees verder

Hoe los ik Microsoft Store-betalingsproblemen op Windows 10 op?

'Helaas! Hoe erg pijnlijk is elke betaling! 'Heer ByronIn alle opzichten zit de Microsoft Store boordevol geweldige apps, games, add-ons en thema's. Het is dus geen wonder dat er een aantal zijn die u wilt kopen.Helaas kunnen er dingen mislopen en we weten maar al te goed hoe ontmoedigend het is om Microsoft Store-betalingsproblemen tegen te komen.

Lees verder

Hoe de fout 0xc000007b in Black Squad oplossen?

Als je het bericht 'Fout 0xc00007b Applicatie kon niet correct starten' tegenkomt wanneer je Black Squad wilt starten, kan het spel niet communiceren met bepaalde bestanden. Dit specifieke probleem wordt veroorzaakt door een aantal factoren, van corrupte Visual C ++ Redistributable-pakketten tot beschadigde of incompatibele DirectX-componenten.

Lees verder

Wat is er nieuw in de Fortemedia Extension-update van Windows 10?

Het is je misschien opgevallen dat Windows Update je een update voor Fortemedia Extension aanbiedt. Veel gebruikers zijn niet bekend met deze functie, vooral degenen die deze voor het eerst hebben gezien. Voordat u iets op uw Windows 10-pc installeert, wilt u natuurlijk eerst wat informatie. Het is immers bekend dat Windows Update buggy-updates vrijgeeft die de prestaties van een computer beïnvloeden.

Lees verder

Wat als Windows 10 Clock ontbreekt, onzichtbaar of zwart is?

Het valt niet te ontkennen dat Windows-updates voor veel gebruikers nieuwe en opwindende functies hebben gebracht. Ze zijn echter nog steeds berucht omdat ze bugs en andere problemen met zich meebrengen, waaronder een discrepantie tussen de oude en nieuwe softwarecomponenten. Verschillende gebruikers meldden dat hun Windows-klok onzichtbaar was, ontbrak of zwart was vanwege een recente functie-update.

Lees verder

Het oplossen van de fout 'Adobe Photoshop CC 2017 werkt niet meer'?

Je bent waarschijnlijk op dit bericht terechtgekomen omdat je op zoek was naar een oplossing voor het probleem 'Photoshop CC 2017 werkt niet meer' op Windows 10. Nou, je zult opgelucht zijn te weten dat je niet de enige bent in deze hachelijke situatie. Veel andere gebruikers zeggen dat hun Adobe Photoshop CC 2017 de neiging heeft te crashen bij het opstarten, en wanneer ze het opnieuw proberen te starten, krijgt ze een foutmelding.

Lees verder

Hoe Windows Search Indexer in Windows 10 te repareren?

Heb je ooit via de zoekfunctie van Windows 10 naar een bestand of app gezocht en ben je leeg gekomen? Desondanks weet u zeker dat wat u zoekt op uw pc staat. Hoe zit het met de keren dat het zoeken lang duurde om de gewenste resultaten weer te geven? Dan ben je niet de enige. De zoekfunctie in Windows 10 heeft voor sommige gebruikers problemen ondervonden bij de nieuwste builds.

Lees verder

Er is een probleem opgetreden bij het resetten van deze pc

Het is bijna onmogelijk om door de wereld van gaming te dwalen zonder de naam "Steam" tegen te komen. De client is toevallig het meest populaire gamingplatform voor pc. Het heeft veel exclusieve populaire titels, van ARPG's tot Massively Multiplayer Online-games. Om de game-ervaring zo naadloos mogelijk te houden, zorgen Steam-ontwikkelaars er altijd voor dat de servers actief zijn en dat de app correct is geoptimaliseerd.

Lees verder

Hoe de betrouwbaarheidsgeschiedenis op Windows 10 bekijken?

Uiteindelijk zult u problemen ondervinden op uw Windows 10-computer. Als uw probleem complexer wordt, kan het een uitdaging zijn om het op te lossen. Gelukkig kunt u altijd leren hoe u problemen met Windows 10 oplost met de betrouwbaarheidsmonitor. Als u niet bekend bent met dit ingebouwde onderdeel, kunt u dit bericht lezen.

Lees verder

Hoe de MicrosoftEdgeCP.exe-fout op Windows 10 te herstellen?

'Het gaat er niet om welke apparatuur je hebt, het is wat je ermee doet ' Aphex tweeling Microsoft Edge is een vooraf gebouwde browser die wordt geleverd als onderdeel van uw Windows 10 en u helpt bij het zeilen door de ruwe zeeën van het World Wide Web. Maar er is zeker altijd een addertje onder het gras: Microsoft Edge kan tijdens het varen plotseling crashen, de fout MicrosoftEdgeCP.e

Lees verder

Hoe de installatie van functie-updates op Windows 10 overslaan?

Windows 10 is een besturingssysteem dat regelmatig wordt bijgewerkt. Microsoft heeft onlangs aangekondigd dat Windows 10 twee updates per jaar krijgt volgens het schema voor het vrijgeven van functies. De eerste feature-update komt uit in de lente (tussen maart en april) en de tweede komt in de herfst (tussen september en oktober).

Lees verder

Hoe kom je van VPN-fout 812 af in Windows 10?

Na de update van april 2018 klaagden sommige gebruikers over de VPN-fout 812. Het is mogelijk dat dit iets te maken heeft met problemen tussen clients en de Net Promoter Score (NPS). In tegenstelling tot veel andere problemen die bij de update van april 2018 kwamen, zijn maar heel weinig gebruikers deze VPN-foutcode tegengekomen.

Lees verder

Herstelpunt herstellen werkt niet in Windows 10

'O, bel gisteren terug, bied tijd terug' William Shakespeare Wat is systeemherstel? Systeemherstel is ongetwijfeld een zeer nuttige functie: het stelt u in staat uw systeem in een eerdere staat te configureren, zodat u zelfs hardnekkige storingen gemakkelijk en efficiënt kunt oplossen. De procedure in kwestie is vrij eenvoudig: uw Windows 10 genereert herstelpunten die uw systeembestanden, instellingen, register en apps letterlijk naar een eerdere datum brengen - en hierdoor verdwijnen uw huidige problemen!

Lees verder

Hoe instellingen voor automatisch onderhoud in Windows 10 te beheren?

Om optimale prestaties te garanderen, heeft elke pc regelmatig onderhoudscontroles nodig, zoals het installeren van Windows-updates, het verwijderen van ongewenste bestanden, schijfdefragmentatie, scannen op virussen en meer. Gelukkig wordt Windows 10 geleverd met een functie voor automatisch onderhoud waarmee u deze processen niet handmatig hoeft te starten, waardoor uw pc altijd in goede gezondheid verkeert.

Lees verder

Hoe kan ik Titan Quest crashen op pc oplossen?

De ontwikkelaars van Titan Quest besloten om de fans van de game extra plezier te geven ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van de franchise. Na het combineren van Titan Quest en Titan Quest Immortal Throne, werd een nieuwe ARPG geboren. Hoewel veel gebruikers de game van het decennium kregen, werden anderen begroet met crashproblemen.

Lees verder

Hoe problemen met Blue Screen Error 0x00000109 op te lossen?

Raak je gefrustreerd door de Blue Screen of Death (BSOD) -fout 0x00000109? Het wordt ook wel Critical Structure Corruption genoemd. Uw systeem wordt gedwongen af ​​te sluiten en de opstartprocedure kan niet worden voltooid, waardoor u uw pc niet kunt gebruiken.Wat is de BSOD-fout 0x00000109? Wat veroorzaakt het en hoe kan het worden verholpen?Blij

Lees verder

Hoe voorkom je dat wifi niet werkt met een VPN?

Er zijn veel praktische en zelfs goede filosofische redenen die kunnen rechtvaardigen waarom mensen geld uitgeven aan een betrouwbare VPN-verbinding (Virtual Private Network). Als u bijvoorbeeld een groot voorstander bent van uw recht op uw persoonlijke privacy, dan begrijpt u het belang van deze service.

Lees verder

Privacyproblemen met Skype voor Bedrijven

Het is niet verwonderlijk dat Skype sinds de lancering in 2003 een enorm succes is geworden. Het heeft immers een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen over geografische afstanden met elkaar verbonden zijn. Volgens Microsoft, dat Skype in 2011 overnam voor maar liefst $ 8,5 miljard, gebruiken ongeveer 300 miljoen mensen over de hele wereld elke maand actief de berichtensoftware.

Lees verder

Hoe OneDrive niet-synchronisatieproblemen op een Windows-pc oplossen?

'Synchroniciteit is een altijd aanwezige realiteit voor degenen die ogen hebben om te zien ' Carl Jung We denken dat u hier bent gekomen om uit te zoeken hoe u problemen met OneDrive en synchronisatie in Windows 10 kunt oplossen. Als dat inderdaad het geval is, dan heeft u geluk: uw probleem is niet zeldzaam, dus we hebben al een lijst met bewezen en eenvoudige oplossingen om uw OneDrive in gebruik te nemen.

Lees verder

Is het oké om in 2020 bij Windows 7 te blijven?

Windows 7 werd uitgebracht in 2009, maar tot op de dag van vandaag geven veel gebruikers er nog steeds de voorkeur aan boven het nieuwere Windows 10-besturingssysteem. Helaas zal Win 7 op 15 januari 2020 de End of Life-status bereiken. Dit nieuws is de afgelopen weken in de tech-industrie populair geweest.

Lees verder