Categorie: ramen

Hoe video-stotteren en glitching op Windows 10 te repareren?

Als uw computer Windows 10 gebruikt, kunt u enige storingen ervaren in Windows Media Player, VLC en verschillende andere programma's terwijl u video's probeert af te spelen die op uw harde schijf zijn opgeslagen. Deze glitches en stotterproblemen komen ook voor in Chrome, Firefox, Microsoft Edge of welke andere browser dan ook tijdens het streamen van video's op platforms zoals YouTube.

Lees verder

Hoe kan ik de interne fout van Video Scheduler op Windows 10 oplossen?

U hoeft zich niet al te veel zorgen te maken wanneer u de interne fout van de Video Scheduler tegenkomt. Deze Blue Screen of Death-fout komt immers veel voor in verschillende versies van het Windows-besturingssysteem. Het is gemakkelijk om oplossingen te vinden voor de interne fout van de videoplanner, omdat veel mensen door dit probleem zijn getroffen.

Lees verder

'Uw DNS-server is mogelijk niet beschikbaar'-fout

Op computers is DNS (Domain Name System) de instelling waarmee domeinnamen kunnen worden opgeslagen en opgehaald voor de sites die gebruikers bezoeken. Wat betekent het bericht 'DNS-server is mogelijk niet beschikbaar'? Wanneer u een bepaalde website wilt bezoeken, zoekt uw webbrowser naar zijn domeinnaam en uw router stuurt de zoektaak door naar uw DNS-server.

Lees verder

Hoe het groepsbeleid op Windows 10, 8 en 8.1 beheren?

'Samenkomen is een begin. Bij elkaar blijven is vooruitgang. Samenwerken is succes. ' Henry Ford Als u denkt dat het beheren van uw gebruikersaccounts en instellingen eigenlijk rocket science is, vergist u zich ten zeerste. De functie Groepsbeleid is dus iets dat het omgaan met de subtiliteiten van uw besturingssysteem veel eenvoudiger en effectiever kan maken.

Lees verder

Hoe foutcode 0xc0000005 in Windows 10 te repareren?

Windows 10 is onmiskenbaar een van de krachtigste besturingssystemen ter wereld. Desondanks is het nog steeds vatbaar voor problemen en fouten. Windows-gebruikers raken nu niet in paniek als ze foutmeldingen op hun computer zien. Ze zijn tenslotte alledaags geworden in het besturingssysteem. Een van de problemen die u kunt tegenkomen in Windows 10 is de foutcode 0xc0000005.

Lees verder

Het oplossen van tcpip.sys Blue Screen of Death op Windows 10/7/8

Technologie is zowel een zegen als een vloek. Het helpt ons om de meeste van onze dagelijkse taken gemakkelijk uit te voeren. Aan de andere kant kan het ons ook volkomen afhankelijk maken. Als we onze internetverbinding verliezen of als onze computer crasht, houden we het gemakkelijk op. Gelukkig heeft internet zelf het antwoord op onze technische problemen.

Lees verder

Oplossen is mislukt om D3D9-apparaat te maken

Veel mensen houden van het gevoel van voldoening dat ze krijgen wanneer ze buit verwerven, het niveau van hun personage verhogen of waardevolle prestaties behalen in DOTA 2, Rocket League, Smite en andere videogames voor meerdere spelers. Er is gewoon iets bevredigend aan het gebruik van kritisch denken en communicatieve vaardigheden om concurrerende uitdagingen in een virtuele omgeving te overwinnen.

Lees verder

Wat te doen als Wi-Fi geen geldige IP-configuratie heeft?

Kiezen voor een wifi-netwerk is ideaal voor diegenen die liever gemakkelijk verbinding maken met internet. Het is perfect voor degenen die de beperkingen van vervelende draden willen vermijden. Het is waar dat Wi-Fi-technologie verschillende voordelen biedt. Problemen zijn echter nog steeds geen onbekende.

Lees verder

Hoe stel ik automatisch inloggen in Windows 10 in?

'Het kost tijd om tijd te besparen' Joseph Hooton Taylor Het beruchte inlogscherm in Windows 10 wordt door talloze Microsoft-klanten herhaaldelijk als een vreselijke overlast bestempeld. Het lijkt ongetwijfeld een zeer overbodige procedure om elke keer dat u uw computer opstart uw wachtwoord in te typen.

Lees verder

5 eenvoudige tips om Windows XP te versnellen

Iedereen wil dat zijn computers zo snel als nieuw of zelfs een klein beetje sneller zijn. Daarom geven veel gebruikers nog steeds de voorkeur aan Windows XP - het is een vrij licht besturingssysteem en is vooral goed voor netbooks en oudere computers. Ook al is het vrij snel zoals het is, er zijn veel manieren om XP nog sneller te maken - van het upgraden van je hardware (RAM toevoegen is de gemakkelijkste oplossing) tot het toepassen van verschillende registeraanpassingen.

Lees verder

Hoe los ik WAN Miniport Driver-problemen op in Windows OS?

Hoe het WAN Miniport-stuurprogramma op Windows 10 en andere snelle oplossingen bijwerken? Wide Area Network (WAN) Miniport-stuurprogramma is handige stuurprogrammasoftware die alternatieve netwerkverbindingsmethoden op uw Windows-computer mogelijk maakt. Maar wat als u problemen tegenkomt met uw WAN Miniport-stuurprogramma?

Lees verder

Hoe kan ik een paginafout in een niet-paginagebied oplossen?

Er zijn veel redenen waarom een ​​BSOD of een Bluescreen of death verschijnt. Als uw laptop of desktop op Windows OS draait, is een van de problemen die u kunt tegenkomen de fout Paginafout in niet-gepagineerd gebied. Dit probleem kan vervelend zijn, omdat het tijdelijk kan worden verholpen door een automatische herstart. Al

Lees verder

Hoe installeer ik het ADB-stuurprogramma op Windows 10?

Degenen die bekend zijn met de Android Debug Bridge (ADB), weten al welke voordelen het kan bieden. Met deze functie kunnen ze apps opzij laden die ze niet kunnen verkrijgen via de Google Play Store. Zo kunnen ze de ADB gebruiken om via hun computer het scherm van hun telefoon op te nemen. Kortom, de ADB is een opdrachtregelhulpprogramma waarmee gebruikers hun Android-apparaat op hun Windows-pc kunnen bedienen met behulp van een USB-kabel.

Lees verder

Hoe de Windows 0x80070057-fout op te lossen?

Misschien doet u uw gebruikelijke activiteiten op uw computer wanneer plotseling de foutcode 0x80070057 verschijnt. Geen paniek als u niet weet hoe u ermee moet omgaan! Er zijn veel andere Windows-gebruikers die hetzelfde probleem hebben gemeld, dus u bent zeker niet de enige. Gelukkig zijn er veel manieren om 0x80070057-fout op te lossen in Windows 10 en Windows 7.

Lees verder

Hoe repareer je Windows 10-updatefout 0x8007042B?

Updates brengen meestal nieuwe en betrouwbaardere functies voor Windows-gebruikers. Sommige upgrades hebben echter problemen, waaronder de foutcode 0x8007042B. Vanwege dit probleem kunnen gebruikers de nieuwste build niet installeren. Het valt niet te ontkennen dat sommige mensen deze updates vervelend vinden.

Lees verder

Oplossen van de fout 'Er ontbreekt een mediadriver' tijdens een schone installatie van Windows 10

'Er is iets moois aan een leeg canvas, het niets van het begin dat zo eenvoudig en adembenemend puur is.'Piper PayneVoorbij zijn de dagen dat gebruikers een langdurig proces zouden moeten doorlopen om Windows te installeren. Microsoft heeft de stappen immers eenvoudiger en eenvoudiger gemaakt. Aan de andere kant is het nog steeds mogelijk dat u stuurprogramma-gerelateerde problemen tegenkomt waardoor u het installatieproces niet kunt voltooien.

Lees verder

Hoe WPD FileSystem Volume Driver-problemen oplossen?

Hoe WPD FileSystem Volume Driver-problemen op te lossen Draagbare apparaten zijn waarschijnlijk de gemakkelijkste dingen om verbinding te maken met een Windows-computer. De meeste zijn PnP (Plug and Play), wat betekent dat u er gewoon een inplugt en, op voorwaarde dat het apparaatstuurprogramma al op de machine staat, de gewenste bewerking uitvoert.

Lees verder

Fout 0x80071AC3 oplossen: volume is vuil

'Herinneringen zijn de sleutel, niet naar het verleden, maar naar de toekomst.' Corrie ten Boom In zekere zin maken foto's, video's en belangrijke gegevens deel uit van wat je maakt tot wie je bent. Deze bestanden zijn essentiële geheugencomponenten die uw identiteit opbouwen. Daarom is het alleen passend dat u ze beschermt door ze op een veilig, extern opslagapparaat op te slaan.

Lees verder

Hoe de afdrukgeschiedenis controleren in Windows 10?

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom u het logboek van de afgedrukte documenten voor uw pc wilt controleren. Misschien wilt u bekijken welke bestanden u op papier zou moeten hebben, of misschien wilt u gewoon weten hoeveel volume u in een bepaalde periode afdrukt. Helaas is het controleren van de geschiedenis van een printer niet zo eenvoudig als men zou denken - of zoals het waarschijnlijk zou moeten zijn.

Lees verder

Is CCSDK.exe veilig en moet ik het van mijn computer verwijderen?

Als u een Lenovo-gebruiker bent, heeft u misschien het bestand CCSDK.exe op uw pc opgemerkt. Wat is CCSDK.exe, is het veilig en moet u het verwijderen? Ontdek het in dit artikel.Wat is CCSDK (Customer Engagement Service)?CCSDK.exe, of Customer Engagement Service, is een type bloatware dat vaak op Lenovo-computers wordt aangetroffen.

Lees verder

Update-fout 0x80072EE2 in Windows 10 en Windows 8.1 repareren

'Het enige dat constant is, is verandering.' Heraclitus van Efeze Technologie maakt ons leven ontegensprekelijk gemakkelijker en lost veel van onze problemen op. Aan de andere kant kan het zowel een zegen als een vloek zijn. U wilt bijvoorbeeld de functies van uw computer verbeteren. U besluit dus uw besturingssysteem bij te werken, maar u ziet plotseling de Windows 10- of Windows 8 1-foutcode 0x80072ee2.

Lees verder

Hoe de Windows 10 Update-fout 0x80240fff oplossen?

Windows Update zou patches moeten uitbrengen die bugs oplossen en de prestaties van Windows 10 verbeteren. Het is echter niet onberispelijk. Soms kan het fout gaan en vervelende fouten veroorzaken op de pc van iemand. Er zijn zelfs gevallen waarin u updates niet met succes kunt installeren omdat een vervelende fout u verhindert dit te doen.

Lees verder

Hoe maak ik mappen aan met sneltoetsen in Windows?

Handige pc-trucs: nieuwe mappen maken met sneltoetsen Voor sommigen van ons die voornamelijk met computers werken, is het niet altijd leuk om met de muis te bewegen en te klikken. Sneltoetsen zijn een manier om uw werkroutine te versnellen en uw pc-taken beter te organiseren. Het goede nieuws is dat als u graag een nieuwe map wilt maken, u slechts een paar toetsenbordknoppen nodig heeft.

Lees verder

Hoe een computerscherm zijwaarts te repareren in Windows?

'Zijwaarts gedraaide muren zijn bruggen.' Angela Y. Davis Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe dat probleem is ontstaan: je werkte op je computer, het bureaublad stond in de normale weergave en toen draaide het scherm plotseling zijwaarts. Of het drama kwam tot stand nadat u een nieuwe monitor op uw machine had aangesloten. Welnu,

Lees verder

Hoe verander ik de printerstatus van offline naar online in Windows 10?

Als u vaak printers gebruikt in uw werk, is het u misschien opgevallen dat printers op Windows 10 zowel een online als een offline status kunnen hebben. Merk op dat wanneer uw printer offline gaat, dit niet betekent dat deze niet langer op uw pc is aangesloten. De reden dat uw printer offline gaat, kan zijn omdat er een fout is opgetreden tijdens het afdrukken of omdat er een probleem is met uw stuurprogramma.

Lees verder

Wat moet ik doen als een Void Pro Wireless Mic niet werkt?

Corsair Void draadloze headsets zijn behoorlijk populair onder online gamers. Ze produceren niet alleen geweldig geluid, ze zijn ook erg comfortabel en licht van gewicht.Ondanks de geweldige functies en aanbevelingen, komen gebruikers soms problemen tegen met Void Pro op hun Windows 10-pc's - in sommige gevallen kun je de microfoon van je Void Pro-headset niet laten functioneren.

Lees verder

Wat is het wsappx-proces en waarom wordt het op mijn pc uitgevoerd?

Het kan frustrerend zijn als u probeert uw werk gedaan te krijgen, maar uw computer werkt niet met u samen. U zou merken dat het overzetten van de ene app naar de andere langer duurt dan normaal en dat alles op uw pc over het algemeen traag is. Het is natuurlijk niet meer dan normaal dat u nieuwsgierig wordt en onderzoekt wat dit probleem veroorzaakt.

Lees verder

Hoe foutcode 0x800f081f in Windows 10 te repareren?

Microsoft heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om verbeteringen in Windows aan te brengen. Het valt echter niet te ontkennen dat het besturingssysteem nog steeds vatbaar is voor fouten. Sommige van deze problemen verhinderen dat gebruikers hun typische computertaken uitvoeren. Het kan frustrerend zijn als u een van deze foutcodes tegenkomt terwijl u bezig bent met het voltooien van uw werk.

Lees verder

Hoe controleer ik mijn grafische kaart op Windows 10?

< Als je ooit eerder hebt geprobeerd een softwareprogramma met veel afbeeldingen te installeren, dan weet je waarschijnlijk hoe belangrijk een grafische kaart is. Ook wel videoadapter, videokaart en beeldschermadapter genoemd, een grafische kaart is een computeronderdeel dat verantwoordelijk is voor het omzetten van gegevens in een signaal dat uw monitor kan begrijpen.

Lees verder

Hoe koppel ik de productsleutel van Windows 10 aan een Microsoft-account?

Toen Microsoft de jubileumupdate voor Windows 10 uitbracht, heeft de techgigant veel verbeteringen aangebracht in het besturingssysteem. Een van de nieuwe verbeteringen waar gebruikers dol op waren, was de gemakkelijkere manier om het besturingssysteem te activeren. Vroeger moest u een manier vinden om de productsleutel te beveiligen voor het geval u deze in de toekomst weer nodig heeft.

Lees verder

Waarom loopt Netflix vast in Windows 10?

Vroeger moesten we naar de bioscoop rijden om een ​​film te kijken. We konden onze favoriete tv-serie niet zien in de trein terwijl we onderweg waren. We moesten naar huis en de schijf in de dvd-speler stoppen. Nou, die dagen zijn allang voorbij. Dankzij streamingdiensten kunnen we onze films en tv-programma's nu overal mee naartoe nemen. Het

Lees verder

Hoe voorkom je dat fout 0xc1900204 Windows 10-updates blokkeert?

Technologie is dynamisch en blijft zich in hoog tempo ontwikkelen. Als je wilt gedijen in de moderne wereld, moet je accepteren dat verandering onvermijdelijk is. Dus als u een Windows-gebruiker bent, moet u uw systeem up-to-date houden om te leren en te genieten van alle nieuwe functies die Microsoft regelmatig uitrolt.

Lees verder

Adaptieve helderheid in- of uitschakelen op Windows 10?

Te licht of te donker? Hier leest u hoe u adaptieve helderheid in Windows 10 kunt in- of uitschakelen Displays op gadgets zoals laptops en tablets kunnen omgevingslichtsensoren gebruiken om omgevingslichtniveaus te detecteren en aan te passen. De adaptieve helderheidsfunctie in Windows volgt omgevingslichtsensoren, identificeert veranderingen in omgevingslicht en past automatisch de helderheid van het scherm aan op basis van natuurlijke lichtomstandigheden rondom.

Lees verder

Volledige oplossing: Shift-toets werkt niet op Windows-computers?

Hoe handig de touchscreen-interface ook is, veel Windows-gebruikers typen nog steeds liever op een toetsenbord. Het is tenslotte een invoerrandapparaat dat door de jaren heen betrouwbare prestaties heeft geleverd. We hebben sinds de jaren negentig veel veranderingen in Windows gezien. Toetsenborden bleven echter hetzelfde en leverden service aan miljoenen mensen over de hele wereld.

Lees verder

Hoe kom je van Paladins Crash af op een Windows-pc?

Paladins is een shooter-videogame die online beschikbaar is in een gratis te spelen indeling. Het is behoorlijk populair bij veel spelers vanwege de uitstekende gameplay en regelmatige updates. De Paladins-community koestert ook een goede sfeer, ondanks dat ze zich in een zeer competitieve multiplayer-omgeving bevinden.

Lees verder

Hoe veilig te blijven voor de Google Voice-zwendel?

Als je Google Voice eerder hebt gebruikt of overweegt om kennis te maken met de functie, is het goed om op de hoogte te zijn van Google Voice-oplichting. Dit soort frauduleuze activiteiten kan nogal wat problemen veroorzaken voor jou en je Google Voice-contacten. Het is dus essentieel dat u weet wat het is, hoe u dit kunt voorkomen en, als u het slachtoffer wordt van de zwendel, hoe u deze kunt stoppen.

Lees verder

Hoe Steam-spellen veilig en gemakkelijk te verwijderen?

Tegenwoordig is het voor mensen gemakkelijker geworden om games te kopen en op te slaan. Ze hoeven niet eens het comfort van hun eigen huis te verlaten om een ​​nieuwe titel te kopen. Hoewel het tijdperk van de distributie van digitale games voor velen een zegen is, heeft het ook een vloek: opgeblazen gegevensopslag. Je

Lees verder

Hoe kan ik Windows Media Player oplossen zonder geluidsprobleem?

Als mens zijn we altijd geneigd geweest om naar muziek te luisteren. Mensen uit de prehistorie gebruikten holle stokken en stenen 'drums' om primitieve, maar interessante geluiden te produceren. In de loop van de tijd werden verschillende muziekinstrumenten ontwikkeld, waardoor mensen de eenvoudigste tot de meest complexe meesterwerken konden produceren.

Lees verder

Hoe Windows Update-fout 643 te repareren?

'Perfectie is een gepolijste verzameling fouten' Mario Benedetti Tegenwoordig is het voor iedereen een must om hun Windows OS up-to-date te houden. Anders is het praktisch onmogelijk om de goede werking ervan te garanderen. Het trieste is dat de dingen in werkelijkheid niet zo eenvoudig zijn: hardnekkige Windows Update-fouten komen vaak uit de lucht vallen en voorkomen dat gewenste updates op uw computer terechtkomen.

Lees verder

Windows repareren kan niet communiceren met het apparaat of de bron

'Het grootste probleem bij communicatie is de illusie dat het heeft plaatsgevonden ' George Bernard Show Het bericht 'Windows kan niet communiceren met het apparaat of de bron' krijgen wanneer u probeert toegang te krijgen tot internet, is tegenwoordig een vrij algemeen probleem - het kan uit de lucht vallen en u letterlijk in een mum van tijd naar uw kookpunt brengen.

Lees verder

Wat is SmartScreen en waarom wordt het op mijn pc uitgevoerd?

'Veiligheid is namelijk geen gadget maar een gemoedstoestand ' Eleanor Everet Ongetwijfeld kan het tegenkomen van onbekende processen op uw computer behoorlijk verontrustend zijn. Als u bijvoorbeeld geen idee heeft wat SmartScreen is, waarschuwt deze functie u waarschijnlijk wanneer het in actie komt of wanneer u ziet dat het gebruikmaakt van de bronnen van uw computer.

Lees verder

Hoe problemen met de vliegtuigmodus in Windows 10 oplossen?

De vliegtuigmodus is erg handig als u alle draadloze communicatie op uw apparaat gemakkelijk wilt uitschakelen. Het is een nietje in mobiele telefoons en tablets, maar computers met Windows 10- en Windows 8.1-systemen hebben het ook. Wat deze technologie doet, is het uitschakelen van de radiochips die de communicatie- en navigatiesystemen van een vliegtuig kunnen verstoren.

Lees verder

Hoe ontbrekende DLL-fouten in Windows 7 te repareren?

'Meestal is het verlies dat ons leert over de waarde van dingen' Arthur Schopenhauer Laten we eerlijk zijn, details zijn van groot belang in elk systeem. In feite kan een klein tandwiel ontsporen en tot de meest ongelukkige gevolgen leiden. DLL-fouten in Windows 7 zijn hiervan een voorbeeld: het zijn vervelende problemen die uit de lucht vallen en waardoor uw apps niet goed werken.

Lees verder

Hoe los ik opstartproblemen op in Monster Hunt: World?

Als je een van de vele gebruikers bent die Monster Hunter: World niet kan laden, is dit artikel iets voor jou. Startproblemen zijn er in verschillende vormen, van crash bij het opstarten tot zwarte schermen die niet verdwijnen. Hoe het ook zij, we laten u zien hoe u het probleem met het laden van Monster Hunter: World niet op Windows 10 kunt oplossen.

Lees verder

Hoe Google Chrome Scaling op Windows 10 te repareren?

Veel mensen geven er om verschillende goede redenen de voorkeur aan Google Chrome als webbrowser te gebruiken. Ten eerste heeft het een eenvoudigere interface die individuen gemakkelijker vinden om te navigeren. Net als andere browsers heeft Chrome echter ook zijn eigen nadelen en problemen. Toen Google de Chrome 54-update introduceerde, begon de browser automatisch de Dots Per Inch (DPI) -instellingen te detecteren.

Lees verder

Hoe voorkom je dat een Windows 10-laptop oververhit raakt tijdens het gamen?

Oververhitting van de laptop is een probleem dat niet lichtvaardig moet worden opgevat. Het zorgt ervoor dat uw systeem niet optimaal presteert en kan zelfs leiden tot hardwareschade. Als het elke keer dat je een game speelt, gebeurt, zullen we je een paar oplossingen bieden. Hoe u zich kunt ontdoen van oververhitting van een laptop tijdens het spelen van games Gebruikers hebben gemeld dat ze de volgende problemen ondervinden: Laptop raakt oververhit tijdens het spelen van games die zijn aangesloten : Als uw laptop oververhit raakt wanneer u uw oplader aansluit tijdens het spelen van een g

Lees verder

Hoe netwtw04.sys in Windows 10 te repareren?

'Weten dat je niet de enige bent, is vaak genoeg om hoop te wekken te midden van tragische omstandigheden.' Richelle Goodrich Als uw computer willekeurig crasht en u een blauw scherm ziet met de foutcode netwtw04.sys, bent u niet de enige. Dit is een van de meest voorkomende Blue Screen of Death-fouten die gemakkelijk kunnen worden verholpen.

Lees verder

Hoe Windows Update Fails 8024402F op Windows 10, 8, 8.1, 7 te repareren?

'Vooruitgang kan niet worden gegenereerd als we tevreden zijn met bestaande situaties ' Taiichi Ohno Door uw Microsoft-besturingssysteem, of het nu Windows 10, 8, 8.1 of 7 is, up-to-date te houden, kunt u optimaal gebruik maken van systeembronnen en het meeste uit uw computer halen. Door de laatste ontwikkelingen en verbeteringen van Microsoft te omarmen, kunt u inderdaad talloze problemen, zoals bugs, crashes, glitches, beveiligingsproblemen en malwareaanvallen, op afstand houden.

Lees verder

Bij het oplossen van BlueStacks kon geen verbinding worden gemaakt met de server op Windows 10

'Falen is de kans om slimmer opnieuw te beginnen' Henry Ford Cross-platform technologie heeft het zelfs zo ver gemaakt: dankzij BlueStacks kun je nu eenvoudig Android-apps op je Windows 10-computer draaien - wat absoluut geweldig is, als je het ons vraagt. Dat gezegd hebbende, is BlueStacks App Player helaas niet bestand tegen problemen, en aangezien u hier bent, is de kans groot dat bepaalde problemen een rol hebben gespeeld en een drama hebben veroorzaakt dat bekend staat als 'BlueStacks-fout - kan kanalen niet laden die geen verbinding met internet kunnen maken '.

Lees verder

Hoe blokkeer je de installatie van Windows 10 Fall Creators Update?

Er zijn mensen die niet kunnen wachten om de nieuwste Windows-updates te bemachtigen. Ze zouden bereid zijn om de ongepolijste bètaversies te ervaren ondanks mogelijke problemen en bugs. Ondertussen zijn er mensen die liever wachten tot Microsoft de marktrelease officieel goedkeurt. Als jij een van de mensen bent die willen weten hoe je Windows 10 Fall Creators Update kunt vermijden, dan ben je hier aan het juiste adres.

Lees verder

Hoe verander ik standaardapps voor het openen van bestanden in Windows?

Het is niet ongebruikelijk dat Windows bepaalde bestanden opent met de verkeerde applicatie. Dus als u hetzelfde probleem ondervindt, kunt u troost vinden in de wetenschap dat u niet de enige bent. Natuurlijk is er altijd de gemakkelijkere optie om met de rechtermuisknop op het bestand te klikken dat u met een bepaalde app wilt openen en de optie Openen met te kiezen.

Lees verder

Hoe het aanraakscherm op elke Windows 10-laptop uit te schakelen?

Bent u op zoek naar het uitschakelen van een touchscreen in Windows 10? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Desktops, laptops, tablets en 2-in-1-apparaten (een unieke combinatie van een laptop en tablet) hebben touchscreens en Windows 10 is ontworpen om er goed mee samen te werken. Als u een tablet gebruikt, is het touchscreen de enige invoereenheid.

Lees verder

Hoe te repareren dat mediastreaming niet werkt op Windows 10?

Wist je dat je je Windows 10-pc kunt gebruiken als een DLNA-streamingserver? Op deze manier kun je media van je pc streamen naar elk apparaat dat Digital Living Network Alliance (DLNA) ondersteunt, zoals je tv en Xbox.Hoewel er streamingoplossingen van derden zijn die u op uw computer kunt installeren, geven de meeste gebruikers er de voorkeur aan de ingebouwde functie Windows Media Streaming te gebruiken.

Lees verder

Hoe alle processen in Windows 10 stoppen?

Terminator 101: hoe alle processen in Windows 10 te beëindigen? Meerdere geopende en actieve vensters op uw desktop of laptop kunnen ertoe leiden dat het systeem traag wordt en zelfs met enkele fouten wordt geconfronteerd. Dus je vraagt ​​je misschien af: kan ik alle lopende processen stoppen of alle geopende applicaties in Windows 10 beëindigen? Miss

Lees verder

Hoe kan ik foutcode 800b0100 in Windows 7 oplossen?

Misschien heb je je computer opnieuw geformatteerd en ben je bezig met het installeren van Windows 7. Het scherm loopt vast en je ziet de 800B0100 foutmelding. Veel gebruikers die hebben geprobeerd hun besturingssysteem bij te werken, hebben hetzelfde probleem ondervonden. U bent dus zeker niet de enige, en er zijn verschillende methoden die u kunt proberen om de Windows 7-foutcode 800b0100 te herstellen.

Lees verder

Hoe kan ik fout 0xc004e003 in Windows 7 oplossen?

'Of je vegeteert en kijkt uit een raam,of activeer en probeer verandering te bewerkstelligen 'Christopher ReeveEr is iets bijzonder ontmoedigend aan de activeringsfouten van Windows - vooral als u er al een tijdje naar uitkijkt om uw nieuwe besturingssysteem te omarmen. De Windows 7-foutcode 0xc004e003 is daar een voorbeeld van: het laat je achter met een dodgy systeem dat eigenlijk het geduld van een heilige zou proberen.

Lees verder

Wat gebeurt er als Microsoft Office niet is geactiveerd?

Voor degenen die routinematig tekstdocumenten, spreadsheets of presentatiedia's op het werk of in de studie gebruiken, is Microsoft Office bijna onmisbaar. Je kunt net zo goed zeggen dat het een klasse apart is als het gaat om het totale pakket voor het maken, beheren en doorsturen van documenten in elk gangbaar formaat.

Lees verder

Hoe BootMGR Image Corrupted Probleem op te lossen?

Als u problemen heeft met uw sanitair of HVAC-systeem, is uw beste oplossing om een ​​professional te bellen voor reparatie. Dit is altijd een effectieve, gemakkelijke en snelle optie om problemen op te lossen. Als het echter om computers gaat, kiezen sommige mensen ervoor om alle mogelijke oplossingen die ze zelf kunnen uitvoeren uit te putten voordat ze besluiten naar een reparatiewerkplaats te gaan. Dez

Lees verder

Hoe te repareren PUBG kan de dxgi.dll-fout niet vinden op Windows?

'Het is nooit alleen een spel als je wint' George Carlin Tegenwoordig maken enthousiaste fans van PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG) het erg moeilijk. De ontwikkelaar is vastbesloten om valsspelers hard aan te pakken en zet daarom zijn geavanceerde anti-cheat-tools tegen hen in - het probleem is dat veel bijwerkingen van dit hele proces naar voren zijn gekomen.

Lees verder

Hoe kom ik van de Windows 10-foutcode 0x80240031 af?

< Er zijn gebruikers die problemen hebben met het installeren van de Windows 10-jubileumupdate. Ze vinden dat de voortgang blijft steken op ongeveer 40%. Dit probleem gaat meestal gepaard met de foutcode 0x80240031. Het kan frustrerend zijn om dit probleem tegen te komen, vooral wanneer u moeite doet om uw besturingssysteem te upgraden.

Lees verder

Hoe kom je van de Windows 10 Apple iPhone-stuurprogrammafout af?

< Af en toe kunt u bij het overbrengen van bestanden tussen uw iPhone en uw pc de Apple iPhone-stuurprogrammafout ervaren. Dit kan natuurlijk erg storend zijn voor uw werkproces en kan ervoor zorgen dat u zich afvraagt: "Hoe kan ik mijn iPhone op Windows 10" ongedaan maken "? In dit bericht geven we u de oplossingen en stappen om de Windows 10 Apple iPhone-stuurprogrammafout op te lossen.

Lees verder

Wat is de System32-directory en kan ik deze verwijderen?

'Haal geen vlieg van het voorhoofd van je vriend (in) met een bijl' Chinees gezegde Tegenwoordig worden naïeve computergebruikers steeds het slachtoffer van onheil, en sommige slechte grappen zijn geworteld in de geschiedenis. 'Delete System32' is een goed voorbeeld, aangezien de System32-directory een begeerd doelwit is voor trollen en grappenmakers die rond de schaduw van internet op de loer liggen.

Lees verder

Fout 80248015 oplossen (Windows-update defect)

'Ik probeer zoveel mogelijk te updaten. Je wilt niet in het verleden zijn ' Venus Williams Hoewel Windows 10 tegenwoordig standaard triomfantelijk wordt verklaard, is Windows 7 erin geslaagd een trouwe aanhang op te bouwen onder Microsoft-klanten. Voor wat het waard is, talloze mensen genieten van de goede oude Win 7 en hebben geen zin om over te schakelen naar een andere OS-versie.

Lees verder

Hoe de dev-fouten in Call of Duty: Modern Warfare oplossen?

Call of Duty: Modern Warfare kent, net als elke andere pc-videogame, een groot aantal glitches en fouten. Een categorie fouten die veel voorkomt in het spel, is Dev-fouten. Deze problemen verschijnen in dialoogvensters, met verschillende codes en foutmeldingen. Veelvoorkomende dev-fouten omvatten de volgende codes: Dev-fout 6606 Dev-fout 1110 Dev-fout 6065 Dev-fout 6071 Dev-fout 6165 Dev-fout 5758 Dev-fout 5476 Dev-fout 740 Dev-fout 5624 Dev-fout 6036 We laten u alle fixes zien die u kunt toepassen om van deze fouten af ​​te komen. Zo

Lees verder

Waar bevindt de opstartmap van Windows 10 zich?

Opstartprogramma's in Windows 10 worden automatisch uitgevoerd wanneer Windows wordt gestart. Als u naar het hulpprogramma Taakbeheer gaat, ziet u een tabblad Opstarten, de standaardopstartmanager van Windows 10, waarmee u opstartsoftware kunt uitschakelen. Maar wat als u de lijst met programma's en apps wilt uitbreiden die worden uitgevoerd terwijl Windows opstart?

Lees verder

Hoe problemen met TLS-handshake oplossen?

Het internet heeft het ons gemakkelijk gemaakt om alle informatie te vinden die we nodig hebben. U kunt websites rechtstreeks bezoeken of een zoekmachine zoals Google gebruiken om toegang te krijgen tot verschillende soorten gegevens. Er zijn echter momenten waarop we webpagina's niet kunnen openen, en hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

Lees verder

Hoe kom ik van de fout 0x80070426 op Windows 10 af?

Als het gaat om het upgraden van een oudere versie van het Windows-besturingssysteem naar Windows 10, neemt Windows Defender de plaats in van Microsoft Security Essentials, de vorige ingebouwde beveiligingstool. Het is vermeldenswaard dat een klein percentage van alle Windows 10-upgrades problemen ondervindt.

Lees verder

Hoe te repareren GfxUI werkt niet meer op Windows 7 en 10?

Hoewel Windows een alomtegenwoordig systeem is boordevol ongelooflijke functies, is het nog steeds kwetsbaar voor verschillende problemen. Ten eerste kunt u een foutmelding krijgen wanneer u uw computer aanzet. Als u merkt dat GfxUI niet meer werkt op Windows 7 of Windows 10, geen paniek, want dit probleem is eenvoudig op te lossen.

Lees verder

Hoe kan ik Unreal Engine-crashes vrij gemakkelijk oplossen?

Unreal Engine is een populaire game-engine die ontwikkelaars gebruiken om games te bouwen en te ontwerpen. Als suite heeft het enkele van de best geïntegreerde tools. Unreal Engine is een van de beste moderne game-engines, maar is niet perfect. Het heeft zijn problemen, die zich soms vertalen in problemen voor de games die afhankelijk zijn van de componenten.

Lees verder