Categorie: Biografie

VAC kon het probleem met de spelsessie in Windows 10 niet verifiëren

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) is een spel dat door veel spelers over de hele wereld wordt gespeeld. Maar wanneer u in de rij probeert te staan ​​voor matchmaking, kunt u een foutmelding tegenkomen die zegt: "VAC kon uw spelsessie niet verifiëren." Veel online gamers hebben gemeld dat ze deze fout tegenkomen wanneer ze proberen lid te worden van de Steam-community of een game te spelen. Als

Lees verder

Hoe het systeemvolume in Windows 10 te vergroten?

'Stiltes kunnen net zo verschillend zijn als geluiden' Elizabeth Bowen Wanneer u aan Windows 10 werkt, komt het vaak voor dat u problemen met het systeemvolume tegenkomt. Ze lijken misschien behoorlijk ernstig, maar wees gerust, u hoeft zich geen zorgen te maken - u hoeft geen expert te zijn om ze te repareren.

Lees verder

Hoe de Steam-screenshot-map op Windows 10 openen en gebruiken?

Als je een fan bent van videogames, ben je waarschijnlijk bekend met Steam. Er zijn veel goede redenen waarom dit een van de meest populaire spelplatforms ter wereld is. Het biedt een breed scala aan spelgenres en voor veel mensen is het de beste oplossing voor het downloaden van nieuwe titels. Online gamers weten hoe belangrijk het is om een ​​screenshot te maken van wat er op hun scherm gebeurt. Ze

Lees verder

Foutcode 0x80073712 repareren op Windows 10

'Actie en reactie, eb en vloed, vallen en opstaan, verandering - dit is het ritme van het leven ' Bruce Barton Ongetwijfeld is Windows 10 zorgvuldig gepatcht en gepolijst, en toch laten sommige functies veel te wensen over: Windows Update is bijvoorbeeld nog steeds kwetsbaar en vatbaar voor fouten.

Lees verder

Hoe repareer ik de computer blijft opnieuw opstarten?

Het omslaan van een nieuwe pagina kan voor iedereen verfrissend zijn. Of het nu gaat om verhuizen naar een nieuw huis, van baan veranderen of zelfs een hobby proberen, iets beginnen kan nieuwe scènes in uw dagelijkse leven brengen. Aan de andere kant wil je er toch voor zorgen dat je nieuwe dingen alleen met mate uitprobeert.

Lees verder

Wat moet ik doen als mijn Windows 10-apparaat Miracast niet ondersteunt?

Wilt u uw favoriete spel op een groter scherm spelen? Of misschien heb je veel vrienden en is er een diavoorstelling op je mobiele apparaat of computer waarvan je wilt dat iedereen er een goed beeld van krijgt. Wat als ik je zou vertellen dat er een oplossing is voor Windows 10-apparaten (inclusief laptops, smartphones en tablets) waarmee je het scherm van je apparaat kunt projecteren op schermen zoals een projector, streaming mediaspeler, tv-scherm of desktop-beeldschermen zonder HDMI-kabels te gebruiken ?

Lees verder

Hoe repareer je 'De standaardgateway is niet beschikbaar' op Windows 10? Deel 2

In dit artikel - dat een voortzetting is van het vorige artikel over het oplossen van de fout De standaardgateway is niet beschikbaar - zullen we aanvullende oplossingen voor het bekende internet- / netwerkprobleem beschrijven. Reset TCP / IP met de opdracht netshell: Het TCP (Transmission Control Protocol) en IP (Internet Protocol) zijn instellingen of parameters die elke computer nodig heeft om normaal verbinding te maken met internet.

Lees verder

Hoe voorkom je dat Red Dead Redemption 2 crasht?

Wat actie-avonturengames betreft, is Red Dead Redemption 2 de beste. Afkomstig van de makers van succesvolle titels, waaronder Grand Theft Auto, kreeg de game veel lovende kritieken. De blockbuster-titel vond eindelijk zijn weg naar Steam en Epic Games Store, wat betekent dat spelers op deze platforms eindelijk de kans kregen om gemakkelijk mee te doen aan het plezier.

Lees verder

Windows 10-updatefout 0x8000ffff | Gemaakt

'Het beste moet nog komen' Auteur onbekend De wereld verandert snel, en het is een verstandig idee om uw Windows up-to-date te houden. Een dergelijk pad lijkt misschien nogal netelig - het is zo dat Windows-updates zo goed zijn in het testen van uw geduld voordat u geweldige innovaties introduceert.

Lees verder

Hoe kan Discord-overlay werken op Windows 10?

Discord is een VoIP-applicatie (Voice over Internet Protocol) die professionele gamers handige communicatiediensten biedt. Met de overlay-functie kunt u andere gebruikers bereiken terwijl u een game op volledig scherm speelt. U kunt schermafbeeldingen delen, berichten verzenden en voicechatten. Discord-overlay werkt niet op Windows 10 Gebruikers hebben gemeld dat Discord-overlay niet wordt weergegeven tijdens een game.

Lees verder

Wat te doen als Discord niet kan updaten op Windows 10 pc?

Als je een van de miljoenen mensen over de hele wereld bent die van multiplayer-games houdt, is de kans groot dat je een Discord-account hebt. Discord is een van de beste manieren voor gamers om te communiceren, gameplay te coördineren en hun gamingmijlpalen te delen. Sommige gebruikers hebben echter geklaagd dat ze Discord niet konden updaten op hun Windows 10-pc.

Lees verder

Hoe herstart en selecteer de juiste opstartapparaatfout?

Als u wilt weten hoe u de fout Reboot en Select Proper Boot Device in Windows kunt oplossen, bent u hier aan het juiste adres! Mogelijk hebt u geprobeerd uw computer op te starten, maar u kunt niet opstarten in uw besturingssysteem. Dit probleem heeft veel Windows-gebruikers getroffen. Er zijn dus tal van effectieve oplossingen voor u beschikbaar.

Lees verder

Hoe startup UpdateLibrary op Windows 10 repareren?

Wanneer u op uw Windows-pc werkt, ziet u mogelijk een taak die op de achtergrond wordt uitgevoerd, Wmpnscfg.exe genaamd, met de beschrijving "Windows Media Player Network Sharing Service Configuration Application". Dit opstartelement is gerelateerd aan Windows Media Player en UpdateLibrary.Wat is UpdateLibrary op Windows 10?

Lees verder

Hoe te repareren dat Overwatch voicechat niet werkt op Windows 10?

Overwatch zonder voicechat is zeker niet leuk. U zult zich zeker geïrriteerd voelen als de functie niet werkt. Gelukkig laten we u zien hoe u spraakchatproblemen met Overwatch kunt oplossen na de update van Windows 10. Ga als volgt te werk om problemen met de spraakchat van Overwatch op te lossen: Controleer uw microfoon / headset Overwatch in-game audio-instellingen Werk het audiostuurprogramma van uw pc bij Stel standaardapparaten in op uw pc Schakel PC Audio Device Exclusive uit Lees deze gedetailleerde uitleg over hoe u elke optie toepast.

Lees verder