Hoe de BCGCBProResNLD.nl-fout te verwijderen?

Foutmeldingen in Windows kunnen behoorlijk irritant zijn, vooral degene die niet logisch lijken te zijn. Als u ooit de foutmelding BCGCBProResNLD.nls heeft ontvangen, heeft u zich waarschijnlijk twee dingen afgevraagd: wat is het BCGCBProResNLD.nls-bestand en hoe u het probleem "BCGCBProResNLD.nls was not found" snel en pijnloos kunt oplossen. In dit artikel vind je antwoorden op deze en andere vragen die te maken hebben met de BCGCBProResNLD.nls fout.

Wat is de fout BCGCBProResNLD.nls?

U ziet de foutmelding BCGCBProResNLD.nls op uw scherm wanneer het bestand BCGCBProResNLD.nls niet kan worden gevonden en gebruikt: hetzij omdat het is verwijderd of beschadigd - mogelijk als gevolg van een malware-infectie.

Waarom heb je het bestand BCGCBProResNLD.nls in de eerste plaats nodig? NLS-bestanden worden gebruikt door de

Microsoft Windows-besturingssysteem en bevatten taalvertalingsinformatie die wordt gebruikt voor overdracht tussen verschillende tekensets. De BCGCBProResNLD.nls is een cruciaal nls-bestand en een belangrijk onderdeel van de BCGControlBar Professional Dynamic Link Library-software.

Hoe los ik het BCGCBProResNLD.nls niet gevonden probleem op?

Er zijn verschillende manieren waarop u het probleem met het laden van bibliotheek BCGCBProResNLD.nls kunt oplossen:

 • Start je computer opnieuw op
 • Voer een virusscan uit
 • Vervang ontbrekende bestanden via systeembestandscontrole
 • Voer een systeemherstel uit
 • Herstel het beschadigde Windows-register

Laten we ze allemaal wat meer in detail bekijken.

Start je computer opnieuw op

Het opnieuw opstarten van uw computer is de gemakkelijkste van de mogelijke oplossingen, dus degene die u eerst moet proberen. Soms kan zoiets eenvoudigs als het herstarten van uw computer het probleem "BCGCBProResNLD.nls werd niet gevonden" snel oplossen.

Voer een virusscan uit

Virusinfectie is een van de meest voorkomende redenen achter een verscheidenheid aan computerproblemen, waaronder het ontbrekende bestandsprobleem met BCGCBProResNLD.nl. Als het virus eenmaal in uw systeem zit, kan het wijzigingen aanbrengen in instellingen, bestanden beschadigen en verwijderen, enz., Wat ertoe zal leiden dat u een groter aantal foutmeldingen ontvangt, waaronder de BCGCBProResNLD.nl-fout. U kunt als volgt uw computer scannen op malware:

 • Start uw computer opnieuw op in de veilige modus
 • Voer Auslogics Anti-Malware of een ander antivirus- en spywaredetectietool uit
 • Voer een volledige scan van uw systeem uit
 • Verwijder alle gedetecteerde malware
 • Start je computer opnieuw op

Als een virus de oorzaak van het probleem was, zou dit het probleem met het laden van bibliotheek BCGCBProResNLD.nls moeten oplossen.

Vervang ontbrekende bestanden via systeembestandscontrole

Er is een zeer handig hulpprogramma geïntegreerd in het Windows-systeem, genaamd System File Checker. Hiermee kunt u zoeken naar ontbrekende en beschadigde systeembestanden en deze vervangen door het genoemde bestand te herstellen vanuit een kopie in de cache.

Ga als volgt te werk om het foutbericht "BCGCBProResNLD.nls was niet gevonden" op te lossen met System File Checker:

 • Klik op Start, ga naar Alle programma's> Bureau-accessoires, klik met de rechtermuisknop op Opdrachtprompt en kies Uitvoeren als administrator (voor Windows Vista en Windows 7) OF (voor Windows 8, 8.1 en 10) open het Win X-menu en kies Opdrachtprompt (Admin)
 • Bevestig de UAC-prompt, typ sfc / scannow in Command Prompt en druk op Enter
 • Wees geduldig: het kan enige tijd duren voordat de systeembestandscontrole het probleem opspoort en de reparatie is voltooid.

Voer een systeemherstel uit

Het gebruik van de functie Systeemherstel kan ook erg nuttig blijken te zijn bij het oplossen van het probleem "bibliotheek BCGCBProResNLD.nls kan niet worden geladen" - evenals andere systeemfouten. In feite kan een systeemherstel u helpen met een verscheidenheid aan fouten om te gaan door recente wijzigingen in het systeem, zoals nieuwe app-installaties, wijzigingen in instellingen, enz. Ongedaan te maken.

Belangrijk: zorg ervoor dat u een back-up van uw bestanden maakt voordat u doorgaat met Systeemherstel. Uw gegevens kunnen tijdens het proces verloren gaan.

 • Om een ​​systeemherstel uit te voeren, moet u:
 • Ga naar uw bureaublad, klik met de rechtermuisknop op Computer en kies Eigenschappen
 • Selecteer Systeembescherming en klik op Systeemherstel in het venster Systeemeigenschappen
 • Zodra het venster Systeemherstel is verschenen, klikt u op Volgende en selecteert u een herstelpunt in de lijst
 • Klik op Voltooien en vervolgens op Ja om uw beslissing te bevestigen

Merk op dat het proces enige tijd zal duren en niet kan worden onderbroken.

Herstel het beschadigde Windows-register

Windows-register is een van de belangrijkste componenten van het Windows-besturingssysteem en vereist regelmatig onderhoud voor stabiele prestaties. Hier worden alle informatie en software- en hardware-instellingen opgeslagen en het installeren en verwijderen van nieuwe software, virusinfecties, enz. Leidt tot wijzigingen in het register, wat kan leiden tot een opeenstapeling van ongeldige vermeldingen overuren. Dit kan er op zijn beurt toe leiden dat u de foutmelding BCGCBProResNLD.nl op uw scherm ziet. Hoewel u in theorie het register handmatig kunt bewerken en onderhouden, wordt het ten zeerste aanbevolen om gespecialiseerde software voor het opschonen van registers te gebruiken om het probleem met het laden van bibliotheek BCGCBProResNLD.nls op deze manier op te lossen.

Zoals hierboven vermeld, is het beschermen van uw computer tegen malware een efficiënte manier om verschillende systeemfouten te voorkomen. We raden u daarom ten zeerste aan om een ​​antivirusprogramma zoals Auslogics Anti-Malware op uw computer te installeren voor een algehele bescherming.

Welke andere systeemfoutmeldingen storen u het meest?

Deel in de comments hieronder!