Hoe maak ik een lokale gebruikersaccount aan zonder de beveiligingsvragen?

Het maakt niet uit hoe vaak we onszelf vertellen dat we onze nieuw gemaakte wachtwoorden zullen onthouden, we vergeten ze soms. Als u uw code niet opschrijft, kan het zijn dat u problemen ondervindt bij het openen van uw account. Gelukkig zijn er verschillende manieren om het te herstellen als u uw wachtwoord vergeet.

Hetzelfde geldt voor elk lokaal Windows 10-account. Als beheerder wordt u gevraagd om drie beveiligingsvragen te beantwoorden. Het is een verplichte procedure waarmee u uw account kunt herstellen voor het geval deze wordt gehackt of als u uw wachtwoord vergeet.

Aan de andere kant beschouwen sommige gebruikers deze optie als een verzwakte vorm van inlogbeveiliging. Mensen kunnen immers gewoon naar de sociale profielen van de gebruiker kijken en kunnen gemakkelijk enkele vragen beantwoorden. Welnu, de oplossing hier is het invoeren van verkeerde antwoorden die alleen u zou weten. We begrijpen echter dat er nog steeds gebruikers zijn die de beveiligingsvragen hinderlijk vinden. Dus als u wilt leren hoe u beveiligingsvragen uit Windows kunt verwijderen, lees dan dit artikel verder. We laten u zien hoe u de vragen kunt overslaan bij het instellen van uw lokale gebruikersaccount.

Voor iets anders…

Het is vermeldenswaard dat als u eenmaal een account heeft aangemaakt, samen met de beveiligingsvragen, u deze niet meer kunt verwijderen. Op het moment van schrijven is er geen melding gemaakt van een beheerdershulpprogramma of registerhack die u kan helpen bij het oplossen van de beveiligingsvragen. Anders gezegd: u kunt ze niet verwijderen uit bestaande accounts. Het enige dat u kunt doen, is ze overslaan bij het aanmaken van een nieuw lokaal account.

De beveiligingsvragen overslaan bij het opzetten van een lokale account

We begrijpen dat de meeste mensen willen leren hoe ze beveiligingsvragen uit Windows kunnen verwijderen. Zoals we al zeiden, is het enige dat u kunt doen, ze meteen aan het begin overslaan. Nadat u een lokaal account heeft aangemaakt, wordt u gevraagd om een ​​wachtwoord in te voeren, samen met een hint. Net zoals u op het wachtwoordveld klikt, ziet u de beveiligingsvragen.

U kunt de vragen overslaan door geen wachtwoord in te stellen voor dat account. Klik op Volgende om het installatieproces te voltooien. Als u de velden voor de beveiligingsvraag leeg laat, kunt u een account zonder deze velden maken. Als je wilt, kun je later teruggaan naar je accountinstellingen om een ​​wachtwoord in te stellen. Als u uw wachtwoord vergeet, moet u het opnieuw instellen en andere opties zoeken om uw account op te halen.

Als u per ongeluk iets in het wachtwoordveld typt, kunt u het proces gewoon annuleren en opnieuw beginnen. Hier zijn de stappen om een ​​nieuw account aan te maken:

  1. Klik op het zoekpictogram op uw taakbalk.
  2. Typ "instellingen" (geen aanhalingstekens) en druk op Enter.
  3. Ga naar Accounts.
  4. Ga naar het linkerdeelvenster en selecteer Familie en andere mensen.
  5. Ga naar het gedeelte Andere mensen en klik op 'Iemand anders toevoegen aan deze pc'.
  6. Dien de nodige gegevens in en klik op Volgende om het proces te voltooien.

Voeg nog een persoon toe aan uw pc door een lokaal account aan te maken.

De persoon die u heeft toegevoegd, moet verbinding hebben met internet.

Als u zich zorgen maakt over de veiligheid van uw account zonder deze vragen, is het raadzaam om een ​​betrouwbaar programma zoals Auslogics Anti-Malware te gebruiken. Deze tool kan bedreigingen en aanvallen detecteren van criminelen die proberen uw account te hacken. Het is ook zo ontworpen dat het geen conflict veroorzaakt met uw primaire antivirusprogramma. U kunt dus de bescherming van uw pc versterken zonder de prestaties en snelheid te verminderen.

Heeft u deze oplossing op uw computer geprobeerd?

Deel de resultaten in de reacties hieronder!