Hoe de foutmelding 'Uw verbinding is niet privé' in Chrome te verhelpen?

Als je DayZ niet kunt spelen omdat de game blijft crashen om redenen die je niet kent, helpt dit artikel je om dingen op te lossen. We laten u zien hoe u fixes kunt toepassen die andere gamers zoals u hebben geholpen.

Controleer uw systeemvereisten

Als je pc niet voldoet aan de systeemvereisten van DayZ, zul je talloze problemen met het spel ervaren, met name plotselinge crashes. Dus begin met het controleren van uw systeemspecificaties aan de hand van de minimumvereisten van DayZ.

DayZ's minimumvereisten:

Besturingssysteem: Windows 7 64-bit; 8.1 64-bits

CPU: Intel Core i5-4430

Systeemgeheugen (RAM): 8 GB

GPU: NVIDIA GeForce GTX 760; AMD R9 270X

Opslag: 16 GB beschikbare ruimte

DirectX: versie 1

Geluidskaart: DirectX®-compatibel

DayZ's aanbevolen vereisten

Besturingssysteem: Windows 10 64-bit

CPU: Intel Core i5-6600K; AMD R5 1600X

Systeemgeheugen (RAM): 12 GB

GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060; AMD RX 580

Opslag: 25 GB beschikbare ruimte

DirectX: versie 1

Geluidskaart: DirectX®-compatibel

Hoe te voorkomen dat DayZ crasht in Windows 10

Als u zeker weet dat uw computer aan een van de bovenstaande vereisten voldoet, kunt u nu de methoden gebruiken die we hieronder hebben uitgelegd om het crashprobleem op te lossen.

Start DayZ als beheerder

Als DayZ toegang moet hebben tot enkele van de systeembronnen, zoals bepaalde beveiligde bestanden en mappen, zal het problemen tegenkomen als het niet de vereiste toestemming heeft. Om het spel deze machtigingen te geven, moet je het als administrator uitvoeren. Voordat u deze correctie uitvoert, moet u ervoor zorgen dat u bent aangemeld bij een gebruikersaccount met beheerdersrechten.

Normaal gesproken kunt u het spel als beheerder uitvoeren door met de rechtermuisknop op de snelkoppeling of het menu Start te klikken en Uitvoeren als beheerder te kiezen wanneer u het wilt starten.

Als je DayZ opent via Steam of je bent gewend om op de snelkoppeling te dubbelklikken, volg dan deze stappen:

 1. Open File Explorer door op het mappictogram in de taakbalk te klikken of door op de Windows + E-snelkoppeling te drukken.
 2. Zodra het Verkenner-venster wordt geopend, gaat u naar het linkerdeelvenster en klikt u op Deze pc.
 3. Ga naar het rechterdeelvenster, dubbelklik op uw lokale schijf en open de map Programma's (x86).
 4. Navigeer naar de Steam-map en dubbelklik op de Steamapps-map.
 5. Open de map Common, zoek de map DayZ en dubbelklik erop.
 6. Als je de game niet in de standaard Steam-map hebt geïnstalleerd of niet weet waar je hem hebt geïnstalleerd, ga je met de onderstaande stappen er rechtstreeks naartoe:
 • Open Steam door met de rechtermuisknop op de snelkoppeling te klikken of door het te openen via het menu Start.
 • Nadat de Steam-client is verschenen, gaat u naar het bovenste gedeelte van het venster en klikt u op Bibliotheek.
 • Klik op Games in het vervolgkeuzemenu.
 • Zodra de lijst met games op uw computer (gekoppeld aan uw Steam-account) wordt geopend, klikt u met de rechtermuisknop op DayZ en klikt u vervolgens op Eigenschappen nadat het contextmenu verschijnt.
 • Ga naar het rechterdeelvenster van het venster, klik op Lokale bestanden en klik vervolgens op de knop "Bladeren door lokale bestanden" zodra de opties op het tabblad Lokale bestanden verschijnen.

Je kunt ook met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het spel klikken (als je die hebt) en vervolgens op de optie Bestandslocatie openen in het contextmenu klikken.

 1. Zoek nu het uitvoerbare bestand van DayZ, klik er met de rechtermuisknop op en klik vervolgens op de optie Eigenschappen.
 2. Zodra het dialoogvenster Eigenschappen van de game wordt geopend, ga je naar het tabblad Compatibiliteit.
 3. Vink op het tabblad Compatibiliteit het vakje aan dat is gekoppeld aan "Dit programma uitvoeren als beheerder" en klik vervolgens op de knop OK om uw wijzigingen op te slaan.

De game wordt nu uitgevoerd als beheerder wanneer je hem start, met behulp van de snelkoppeling, het menu Start of de Steam-client. U kunt nu controleren of het opstartprobleem aanhoudt.

Installeer het stuurprogramma van uw grafische kaart opnieuw

Beeldschermstuurprogramma's zijn een van de meest voorkomende oorzaken van crashproblemen in veel videogames, waaronder DayZ. Zelfs als je grafische kaart krachtig genoeg is om het spel als papier op te pikken, moet zijn stuurprogramma capabel zijn. De kans is groot dat uw stuurprogramma corrupt is en dit probleem kan het gevolg zijn van onjuist afsluiten of een andere systeemfout. Installeer de driver opnieuw om het probleem hier op te lossen.

De onderstaande stappen leiden u door het proces als u niet weet wat u moet doen:

 1. Start het dialoogvenster Uitvoeren door tegelijkertijd op de Windows-logotoets en de R-toets op uw toetsenbord te drukken.
 2. Nadat Run is geopend, klikt u op het tekstvak, typt u "devmgmt.msc" (zonder de aanhalingstekens) en klikt u vervolgens op de knop OK.
 3. Zodra Apparaatbeheer is geopend, klikt u op de pijl aan de linkerkant van Beeldschermadapters om de vervolgkeuzelijst uit te vouwen.
 4. Navigeer naar uw grafische kaart, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer vervolgens Apparaat verwijderen in het contextmenu.
 5. Klik op de knop Verwijderen zodra het bevestigingsvenster verschijnt.
 6. Zodra Windows het stuurprogramma heeft verwijderd, start u uw systeem opnieuw op.

Uw besturingssysteem zal nu zijn generieke driver installeren, wat niet zo indrukwekkend is. In sommige gevallen installeert Windows automatisch het stuurprogramma dat u zojuist hebt verwijderd. U kunt dit vragen door naar Apparaatbeheer te gaan en op het pictogram te klikken dat wordt geïdentificeerd door een vergrootglas op een monitor (scannen op hardwarewijzigingen).

Als dit het probleem niet oplost, verwijdert u de driver opnieuw en gaat u verder met de volgende methode om uw driver bij te werken.

Werk het stuurprogramma van uw grafische kaart bij

Het installeren van de nieuwste driverversie voor uw grafische kaart is iets dat u regelmatig moet doen. GPU-fabrikanten geven deze updates vrij om veelvoorkomende problemen op te lossen waardoor games crashen. Als u onlangs uw kaart heeft bijgewerkt en het probleem heeft ondervonden, heeft u het misschien verkeerd gedaan. Er zijn verschillende manieren waarop u de bijgewerkte versie van uw stuurprogramma correct kunt installeren, en we zullen de procedures voor elk tonen.

Update via Windows Update

U weet dit misschien niet, maar updates van stuurprogramma's worden via Windows Update aangeboden. De reden dat u hier niet bekend mee bent, is dat het even duurt voordat deze updates op Windows Update worden gepubliceerd. Omdat Windows Update de meeste updates automatisch installeert, is het gemakkelijk om het hulpprogramma te negeren, zelfs als het geen beschikbare updates downloadt.

Uw eerste poging is dus het updaten van uw pc. Het goede van deze methode is dat u updates kunt downloaden en installeren die zijn geverifieerd en ondertekend door Microsoft, wat betekent dat ze compatibel zijn met uw systeem. Volg de onderstaande stappen als u het proces bent vergeten:

 1. Open de app Instellingen met behulp van de Windows + I-toetsenbordcombinatie. U kunt ook op de Windows-logotoets tikken en op het wielpictogram in het menu Start klikken.
 2. Nadat de toepassing Instellingen is geopend, klikt u op het pictogram Update en beveiliging, dat zich onder in het venster zou moeten bevinden.
 3. Zodra de Update & Security-interface verschijnt, blijft u op het tabblad Windows Update en klikt u op de knop Controleren op updates.
 4. Laat het hulpprogramma nu alle updates downloaden die beschikbaar zijn voor uw pc, vooral als er een functie-update op de lijst staat.
 5. Zodra de updates zijn gedownload, klikt u op de knop Nu opnieuw opstarten om Windows Update te vragen uw computer opnieuw op te starten en te installeren.
 6. Uw computer zal nu verschillende keren opnieuw opstarten terwijl de updates worden geïnstalleerd.
 7. Zodra het proces is voltooid, start u DayZ en controleert u het probleem.

Werk uw stuurprogramma bij met behulp van Apparaatbeheer

 1. Start het dialoogvenster Uitvoeren door tegelijkertijd op de Windows-logotoets en de R-toets op uw toetsenbord te drukken.
 2. Nadat Run is geopend, klikt u op het tekstvak, typt u "devmgmt.msc" (zonder de aanhalingstekens) en klikt u vervolgens op de knop OK.
 3. Zodra Apparaatbeheer is geopend, klikt u op de pijl aan de linkerkant van Beeldschermadapters om de vervolgkeuzelijst uit te vouwen.
 4. Navigeer naar uw grafische kaart, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Stuurprogramma bijwerken in het contextmenu.
 5. Nadat het venster Stuurprogramma bijwerken is geopend, klikt u op de optie "Zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's".
 6. Laat Windows zoeken naar het stuurprogramma en installeer het.
 7. Zodra u een bevestiging krijgt dat het proces geslaagd is, start u uw systeem opnieuw op en start u DayZ om het probleem te controleren.

Gebruik een applicatie van derden

Hoewel de ingebouwde Windows-tools van Microsoft u zullen helpen de driverversie te vinden en te downloaden die het meest compatibel is met uw apparaat, kunt u er niet altijd op rekenen. Doordat Microsoft de stuurprogrammasoftware accepteert, verifieert en vervolgens publiceert, kan een nieuwere stuurprogrammaversie beschikbaar komen tegen de tijd dat Microsoft deze publiceert.

Gebruik Auslogics Driver Updater om de recente driver op een tijdige en zeer gemakkelijke manier te krijgen. De tool is ontworpen door een Microsoft Gold Certified Partner en is getest om te voldoen aan de industrienormen en deze zelfs te overtreffen. Met behulp van de tool kun je in slechts een paar klikken de nieuwste stuurprogrammaversie voor je GPU installeren.

Houd er rekening mee dat alle stuurprogramma's die u installeert met deze tool officiële stuurprogramma's zijn die rigoureuze tests hebben ondergaan. Auslogics Driver Updater werkt door uw computer te scannen op zoek naar problematische apparaatstuurprogramma's, en zodra deze er een vindt, downloadt en installeert het de nieuwste versies. Als het stuurprogramma van uw grafische kaart corrupt of niet up-to-date is, zal het programma het ophalen en vervolgens updaten.

Download en installeer uw stuurprogramma handmatig

Nadat u de bovenstaande methoden hebt gebruikt, met name Auslogics Driver Updater, hoeft u dit stressvolle proces niet te doorlopen. Het handmatig bijwerken van uw stuurprogramma betekent dat u naar de website van de fabrikant van uw GPU moet gaan, moet zoeken naar de nieuwste versie van uw stuurprogramma, opnieuw moet controleren of het stuurprogramma is ontworpen voor uw kaart, en het vervolgens moet downloaden en installeren.

Dit in tegenstelling tot het gebruik van Auslogics Driver Updater, dat controleert of uw stuurprogramma up-to-date is en het automatisch voor u installeert. Een ander ding dat opmerkelijk is, is dat Auslogics Driver Updater routinescans zal uitvoeren zolang het op uw systeem staat, en u op de hoogte stelt wanneer uw apparaatstuurprogramma's (niet alleen uw grafische kaart) moeten worden bijgewerkt.

Controleer de integriteit van de gamebestanden van DayZ

Wanneer je DayZ speelt, rendert je systeem de meeste bestanden van de game en roept ze op wanneer ze nodig zijn. Als het een of meer van de beschadigde of ontbrekende bestanden nodig heeft, zal het waarschijnlijk crashen of een functie niet uitvoeren. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom crashproblemen optreden in DayZ en andere pc-videogames.

Bestanden kunnen crashen als gevolg van antivirus-interferentie, plotselinge systeemuitval en malware-infectie. Om het probleem op te lossen, moet u de bestanden vervangen door Steam te vragen een verificatie uit te voeren. Volg de onderstaande stappen als u niet weet hoe u dit moet aanpakken:

 1. Open Steam door met de rechtermuisknop op de snelkoppeling te klikken of door het te openen via het menu Start.
 2. Nadat de Steam-client is geopend, gaat u naar het bovenste gedeelte van het venster en klikt u op Bibliotheek.
 3. Klik op Games in het vervolgkeuzemenu.
 4. Zodra de lijst met games op uw computer (gekoppeld aan uw Steam-account) wordt geopend, klikt u met de rechtermuisknop op DayZ en klikt u vervolgens op Eigenschappen nadat het contextmenu verschijnt.
 5. Ga naar het rechterdeelvenster van het venster, klik op Lokale bestanden en klik vervolgens op de knop "Integriteit van gamebestanden verifiëren" zodra de opties in het tabblad Lokale bestanden verschijnen.
 6. Het programma begint nu met het verificatieproces. Wat hier gebeurt, is dat uw bestanden worden gescand en vergeleken met die op Steam-servers. Elk ontbrekend of beschadigd bestand wordt automatisch gedownload.
 7. Nadat het proces is voltooid, start u de game en controleert u het probleem.

Voorkom dat uw antivirusprogramma het spel blokkeert

Uw systeembeschermingsprogramma kan de oorzaak zijn van het crashprobleem. Het kan sommige bestanden van het spel in quarantaine plaatsen omdat het ze als een bedreiging voor uw systeem beschouwt. Veel gebruikers meldden dat ze hun games zonder problemen konden laten draaien nadat ze hun antivirusprogramma's hadden uitgeschakeld. Hoewel het uitschakelen van uw beveiligingsprogramma de oplossing kan zijn, raden we u aan om voorzichtiger te werk te gaan, aangezien het uitschakelen van het programma u kwetsbaar kan maken.

Wat je moet doen, is de installatiemap van de game toevoegen aan de lijst met uitzonderingen van je antivirusprogramma om te voorkomen dat de app de game in de toekomst blokkeert. De lijst met uitzonderingen is een functie in uw instellingenomgeving, dus deze zou niet moeilijk te vinden moeten zijn. De naam verschilt echter van antivirus tot antivirus. In sommige programma's wordt het de witte lijst of safelist genoemd, terwijl de functie in andere antivirusprogramma's uitsluitingen wordt genoemd.

U kunt zoeken naar een online gids als u niet weet hoe u door uw antivirus van derden moet navigeren. Als je in hetzelfde schuitje zit met gamers die afhankelijk zijn van de native beschermingstool in Windows, zullen de volgende stappen je laten zien hoe je kunt voorkomen dat het programma DayZ blokkeert:

 1. Open de app Instellingen met behulp van de Windows + I-toetsenbordcombinatie. U kunt ook op de Windows-logotoets tikken en op het wielpictogram klikken zodra het menu Start verschijnt.
 2. Nadat de toepassing Instellingen is geopend, klikt u op het pictogram Update en beveiliging, dat zich onder in het venster zou moeten bevinden.
 3. Zodra de Update & Security-interface wordt geopend, gaat u naar de linkerkant van het venster en klikt u op Windows Security.
 4. Zodra de Windows-beveiligingsopties op de hoofdpagina aan de rechterkant verschijnen, klikt u op Virus- en bedreigingsbeveiliging onder Beschermingsgebieden.
 5. Nadat de Virus & Threat Protection-interface verschijnt, scrolt u omlaag naar Virus & Threat Protection Settings en klikt u op Manage Settings.
 6. Zodra het Virus & Threat Protection-instellingenscherm wordt geopend, bladert u door de pagina en klikt u op "Extensies toevoegen of verwijderen" onder Uitsluitingen.
 7. Klik nu op het pictogram "Een uitsluiting toevoegen" in de interface Uitsluitingen en selecteer Map in het contextmenu.
 8. Er verschijnt nu een dialoogvenster Map selecteren.
 9. Navigeer naar de installatiemap van DayZ, klik erop en klik vervolgens op de knop Map selecteren in de rechterbenedenhoek van het venster.
 10. U kunt nu de game starten en controleren op het crashprobleem.

Schakel overlay-programma's uit

Overlaytoepassingen tekenen over andere programma's op uw computer om informatie weer te geven of om u bepaalde taken te laten uitvoeren. De meeste van deze applicaties zijn voornamelijk bedoeld voor games. Ze breiden de in-game activiteiten en mogelijkheden voor gamers uit. U kunt ze gebruiken om gamebeelden op te nemen, in realtime uit te zenden, screenshots te maken en op internet te surfen. Er zijn nog andere functies die overlay-programma's bieden, maar dat hangt af van het programma in kwestie.

Hoe goed de overlay-functie ook klinkt, het kan soms rommelen met game-engines. De meeste van deze programma's werken op de achtergrond en veroorzaken problemen zonder te worden geactiveerd. Veel DayZ-spelers meldden dat het uitschakelen van de overlay-functie in bepaalde apps zoals Steam en Overwolf hen hielp om het probleem op te lossen. Microsoft's Game Bar is een ander overlay-programma dat het probleem kan veroorzaken.

U leert hoe u de overlay-functie in verschillende applicaties uitschakelt.

De spelbalk van Microsoft uitschakelen

Microsoft heeft Game Bar geïntroduceerd om de game-ervaring in Windows 10 te verbeteren. Je kunt het gebruiken om gamebeelden op te nemen en uit te zenden, screenshots te maken en audio op te nemen. Dat gezegd hebbende, werkt de functie alleen goed met bepaalde games en kan hij problemen veroorzaken bij andere. De onderstaande stappen laten zien hoe u het kunt uitschakelen via de applicatie Instellingen:

 1. Klik op de Start-knop of tik op de Windows-logotoets op uw toetsenbord en klik vervolgens op het wielpictogram zodra het Start-menu verschijnt. U kunt de app Instellingen ook oproepen door tegelijkertijd op de Windows- en I-toetsen te drukken.
 2. Klik op het Gaming-label nadat het startscherm van Instellingen is geopend.
 3. Zet op het tabblad Game Bar van de Gaming-interface de schakelaar uit onder "Gameclips opnemen, schermafbeeldingen, uitzenden met gamebalk".
 4. Ga vervolgens naar het linkerdeelvenster van de Gaming-interface en klik op Captures.
 5. Navigeer naar Achtergrondopname en schakel "Audio opnemen wanneer ik uitzenden" uit.
 6. Sluit de applicatie Instellingen af ​​en start DayZ opnieuw om het probleem te controleren.

Steam Overlay uitschakelen

Vrijwel elke gamer kent de overlay-functie in de Steam-client. De functie geeft gebruikers de mogelijkheid om te chatten met andere gamers in de Steam-gemeenschap, Steam's webbrowser te gebruiken en toegang te krijgen tot spelgidsen. Hoe leuk en behulpzaam Steam-overlay ook is, het kan botsen met bepaalde games, waaronder DayZ. U moet de functie een tijdje opgeven om te bevestigen of dit de reden is voor de crashproblemen die u ondervindt. In de onderstaande gids ziet u gedetailleerde stappen voor het uitschakelen van Steam-overlay:

 1. Open het zoekprogramma naast de Start-knop (druk op Windows + S of klik op het vergrootglas in de taakbalk), typ "Steam" en klik vervolgens op het eerste resultaat. Als u een snelkoppeling heeft, kunt u erop dubbelklikken en uzelf de stress besparen.
 2. Zodra de Steam-client is geopend, gaat u naar de linkerbovenhoek van het venster, klikt u op Steam en selecteert u Instellingen in het contextmenu dat naar beneden komt.
 3. Je ziet nu de instellingeninterface van de Steam-client.
 4. Klik vervolgens op In-game in het linkerdeelvenster om over te schakelen naar het tabblad In-game.
 5. Navigeer nu naar het rechterdeelvenster en schakel het selectievakje 'Steam-overlay tijdens in-game inschakelen' onder Steam-overlay uit.
 6. Start DayZ opnieuw en controleer of het crashprobleem aanhoudt.

Overwolf-overlay uitschakelen

De Overwolf-client heeft een overlay-functie voor games die crashproblemen kunnen veroorzaken. Met deze functie kunt u, net als andere overlay-programma's, taken uitvoeren tijdens het spelen van games. Dat gezegd hebbende, het kan nog steeds dingen verpesten in DayZ. Open Overwolf en ga naar de instellingenomgeving, schakel vervolgens de overlay-functie voor de game uit en controleer of het probleem verdwijnt. De onderstaande stappen laten zien wat u moet doen:

 1. Klik op de pijl "Verborgen pictogrammen weergeven" aan de rechterkant van uw taakbalk (waar u uw meldingspictogram en tijdweergave vindt).
 2. Zodra het systeemvak is geopend, klikt u met de rechtermuisknop op het Overwolf-pictogram en klikt u vervolgens op Instellingen in het contextmenu.
 3. Zodra de pagina Instellingen verschijnt, klikt u op Games Overlay.
 4. Ga naar het rechterdeelvenster, navigeer naar DayZ en schakel de schakelaar naar rechts uit.
 5. U kunt nu het spel uitvoeren en controleren op het crashprobleem.

Als je niet hebt geüpgraded naar de nieuwste versie van Overwolf, volg dan deze stappen:

 1. Klik op de pijl "Verborgen pictogrammen weergeven" aan de rechterkant van uw taakbalk (waar u uw meldingspictogram en tijdweergave vindt).
 2. Zodra het systeemvak is geopend, klikt u met de rechtermuisknop op het Overwolf-pictogram en klikt u vervolgens op Instellingen in het contextmenu.
 3. Ga naar Games, klik op Games Library, navigeer vervolgens naar het item van DayZ en selecteer het door er met de linkermuisknop op te klikken.
 4. Schakel nu naar het rechterdeelvenster van het venster en schakel de optie Overlay inschakelen onder Overlay-instellingen uit.
 5. Sla uw wijzigingen op en start DayZ opnieuw om te controleren of het opnieuw crasht.

Verwijder Launch Options

De opstartopties van Steam zijn regels met opdrachten die bepalen hoe het spel moet worden uitgevoerd. Er kan meer dan één startoptie zijn voor een enkele game. Deze opdrachten worden gescheiden door een komma en spatie. Launch-opties zijn er om de gameplay te verbeteren, als er iets is, en normaal gesproken niet interfereren of problemen veroorzaken. Dit lijkt echter anders te zijn met DayZ. Bepaalde startopties hebben de neiging te knoeien met de engine van de game en ervoor te zorgen dat deze crasht, vooral tijdens het opstarten of kort daarna. Je kunt het spel beter zonder een van hen beginnen. De onderstaande stappen laten je zien hoe je de startopties van de game in Steam verwijdert:

 1. Open de Steam-client door te dubbelklikken op de snelkoppeling of door deze te openen via het menu Start.
 2. Zodra Steam is geopend, gaat u naar de bovenkant van het venster, klikt u op Bibliotheek en selecteert u Games in het contextmenu.
 3. Je ziet nu de lijst met games die aan je Steam-account zijn gekoppeld.
 4. Navigeer naar DayZ, klik er met de rechtermuisknop op en kies Eigenschappen.
 5. Ga nu naar het rechterdeelvenster en klik op Startopties onder het tabblad Algemeen.
 6. Nadat het venster Startopties is verschenen, wist u elke tekst in het tekstvak en klikt u vervolgens op de knop OK.
 7. U kunt Steam opnieuw starten en DayZ starten om het probleem te controleren.

Verwijder de configuratiebestanden van het spel

De configuratiebestanden van DayZ bevatten tekstregels die de spelinstellingen bepalen. Elke keer dat je een instelling in het spel toepast, worden deze instellingen opgeslagen in het configuratiebestand, en telkens als je het spel start, worden deze instellingen uit dat bestand geladen. Als u deze bestanden verwijdert, worden uw voorkeuren op de standaard ingesteld, maar het is nog steeds een kleine prijs die u moet betalen om het probleem waarmee u wordt geconfronteerd, op te lossen. Volg onderstaande stappen:

 1. Start het dialoogvenster Uitvoeren met behulp van de Windows + R-snelkoppeling.
 2. Nadat het dialoogvenster is verschenen, typ je "% appdata%" (zonder de aanhalingstekens) in het tekstvak en druk je op Enter.
 3. Ga naar de lokale map zodra de map AppData wordt geopend en verwijder vervolgens de map van DayZ.
 4. Navigeer nu naar uw map Documenten en verwijder ook de map van DayZ.
 5. U kunt het spel nu opnieuw starten en controleren op het crashprobleem.

Laatste gedachten

Crash-problemen zijn een realiteit als het gaat om pc-videogames, maar dat betekent niet dat u er niet vanaf kunt komen. We zijn er zeker van dat de bovenstaande methoden effectief zijn gebleken om u te helpen DayZ soepel te spelen. Gebruik de opmerkingen hieronder om ons te vertellen over de uitdagingen waarmee u te maken kreeg en hoe u deze hebt opgelost.