Nieuwe verbeteringen van Kladblok: kijk in de winkel van Windows 10

Wist je dat wanneer de volgende functie-update (Windows 10 versie 20H1) ergens rond april volgend jaar voor het publiek beschikbaar komt, Kladblok (de ingebouwde teksteditor van Windows) een Store-applicatie wordt?

Wat is er nieuw in Kladblok voor Windows 10?

Microsoft heeft meer dan een paar verbeteringen aangebracht in Kladblok op Windows 10, waaronder een overzicht van zoeken, uitgebreide ondersteuning voor het beƫindigen van regels en een indicator voor wanneer u geen nieuw item hebt opgeslagen.

En nu willen ze de zaken een tandje hoger zetten door van de tool een Store-applicatie te maken.

Volgens Microsoft's Brandon LeBlanc en Dona Sarkar geeft deze beslissing hen de flexibiliteit om fixes te implementeren en verdere upgrades te introduceren buiten de grenzen van de zes maanden waarin belangrijke Windows-updates worden uitgebracht.

Dit betekent echter ook dat u de app kunt verwijderen door er met de rechtermuisknop op te klikken in het menu Start en "Verwijderen" te selecteren. Maar er is weinig reden voor u om dat te doen. Zelfs als u de tool niet gebruikt, zal het verwijderen ervan niet veel ruimte vrijmaken op uw harde schijf.

Veelgestelde vragen

  • Kan ik Kladblok downloaden van Windows 10 Store?

Om de app te downloaden, moet je voorlopig op de Windows 10 insider build 18963 zijn.

  • Hoe de Kladblok-versie bijwerken?

Totdat Windows 10 versie 20H1 wordt uitgebracht, worden Kladblok-upgrades nog steeds opgenomen in Windows-updates.

Hoe zie je deze zet om Kladblok beschikbaar te maken in de Store? Is het welkom, of denkt u dat Microsoft ongunstige wijzigingen aan de tool gaat toevoegen nu er vaker updates kunnen worden aangebracht?

Laat ons weten wat je ervan vindt door een opmerking achter te laten in het onderstaande gedeelte.

We laten u nu achter met deze belangrijke tip : om uw pc soepel te laten werken en ervoor te zorgen dat u niet tegen onverwachte problemen komt, zoals de gevreesde Blue Screens of Death, is het belangrijk dat u uw stuurprogramma's te allen tijde up-to-date houdt. Auslogics Driver Updater biedt u de perfecte oplossing om automatisch om te gaan met incompatibele, ontbrekende, corrupte of verouderde stuurprogramma's op uw pc. Download de tool vandaag nog en gun uzelf wat gemoedsrust.