Hoe veelvoorkomende fouten en bugs van Generation Zero oplossen?

<

Avalanche Studios, de ontwikkelaars van de Just Cause-serie, hebben zojuist weer een opwindend avonturenspel uitgebracht met de titel Generation Zero.

Deze first-person shooter (FPS) -game, die zich afspeelt op het platteland van Zweden, met een dynamische soundtrack uit de jaren 80 en een zeer realistische akoestiek, laat je overleven in een vijandige open wereld met overal moorddadige robots.

In het spel vecht je terug tegen de vijandige machines die het serene platteland zijn binnengevallen en het in een oorlogsgebied hebben veranderd. Je kunt het alleen in je eigen tempo doen of samenwerken met je vrienden in de Co-Op-modus om je unieke vaardigheden te combineren, verslagen vrienden nieuw leven in te blazen en de buit te delen nadat je een vijand hebt neergehaald.

Er is nooit een saai moment, omdat er constant nieuwe vijanden worden gegenereerd. Elke schade die u aan een persoon toebrengt, is permanent. Dus de volgende keer dat je een groep wandelaars tegenkomt, weet je of je een van hen eerder bent tegengekomen en zie je hoeveel je ze hebt verzwakt. Dan hoef je alleen nog maar de laatste slag te maken.

Maar het probleem met deze game is dat als je tijdens het avontuur te maken krijgt met griezelige kruipers, je ze ook zonder. Gebruikers op het forum van de game hebben geklaagd over vervelende bugs en fouten die hun game-ervaring bederven.

Hier gaan we kijken hoe we ze kunnen repareren.

Veelvoorkomende Generation Zero Bugs

Dit zijn de meest voorkomende problemen waarmee gebruikers te maken hebben. Ik zal elk probleem presenteren met de specifieke klachten van verschillende spelers.

Grafische problemen met het spel

Sommige secties van Generation Zero kunnen uitvallen.

Als ik bezienswaardigheden vanaf de top van de Iboholmen-kerk naar beneden richt, kijk ik uit het noordelijke raam, dan zijn er gebieden die beginnen te knipperen.

Problemen met deelname aan een coöp-game

In het multiplayer-gedeelte hebben gebruikers gemeld dat ze elkaar niet konden zien. In andere gevallen werd de verbinding verbroken of konden spelers helemaal niet deelnemen aan de coöpsessie.

Ik probeer al 15 minuten mee te doen aan een coöpspel, maar ik word steeds geschopt.

De voortgang van het spel wordt niet opgeslagen

Veel spelers hebben een nieuw spel moeten starten omdat ze hun voortgang niet konden opslaan.

Nadat ik een punt heb bereikt waarop automatisch opslaan wordt uitgevoerd, moet ik mijn opgeslagen spel kunnen voortzetten vanuit het hoofdmenu. Maar wanneer ik afsluit naar de desktop of de game crasht, worden al mijn instellingen teruggezet naar de standaardinstellingen en zie ik alleen de optie om een ​​nieuwe game te starten. Ik kan mijn opgeslagen spel niet meer voortzetten.

Muis en toetsenbord werken niet

Er zijn momenten waarop het toetsenbord en de muis niet reageren en u geen bewegingen kunt maken.

Ik ga akkoord. De muis ook… Er zijn enkele slepende problemen.

Het spel loopt vast

Sommige spelers hebben het spel op verschillende punten zien crashen.

Ik heb niet veel succes gehad bij het spelen van het spel. Het langste stuk dat ik heb geduurd, duurde ongeveer 10 minuten voordat het spel werd vergrendeld en crashte.

Problemen met zwart scherm

Bij het starten van de game hebben sommige gebruikers gemeld dat ze alleen een zwart scherm zien.

Weg met Generation Zero Bugs

 1. Oplossen Kan niet deelnemen aan coöpspel
 2. Het oplossen van de voortgang van het spel wordt niet opgeslagen in Generation Zero
 3. Hoe u grafische problemen van generatie nul kunt oplossen
 4. Problemen met een zwart scherm oplossen
 5. Hoe game-crashes te voorkomen
 6. Hoe te repareren dat muis en toetsenbord niet werken
 7. Geluidsproblemen oplossen in Generation Zero

Oplossing 1: kan niet deelnemen aan coöpspel

Als je niet kunt deelnemen aan een coöpgame, hoef je alleen maar je game op de witte lijst te zetten via Windows Firewall. Op deze manier ondervindt u geen verbindingsproblemen. U en de personen met wie u wilt spelen, moeten het spel ook met beheerdersrechten uitvoeren.

Oplossing 2: problemen met het opslaan van games

Sta Generation Zero toe door het te verwijderen uit de lijst met geblokkeerde applicaties van uw antivirussoftware. Als je dit hebt gedaan, kan het spel de opslagbestanden schrijven, zodat je je instellingen en voortgang zonder verdere problemen kunt opslaan.

Oplossing 3: grafische problemen

Om Generation Zero GPU-problemen op te lossen, klikt u met de rechtermuisknop op uw bureaublad en selecteert u 3D-instellingen beheren . Dit zou u naar uw NVidia-configuratiescherm moeten leiden . Selecteer de game in de programma-instellingen en zet Power Management op " Prefer Maximum Power ".

Het is belangrijk dat u de stuurprogramma's voor uw grafische kaart altijd up-to-date houdt. Gelukkig kun je dit automatisch doen met Auslogics Driver Updater. U wordt op de hoogte gesteld van verouderde stuurprogramma's en u kunt de nieuwste door de fabrikant aanbevolen versies downloaden en installeren.

Fix 4: Black Screen-problemen

Om het probleem met het zwarte scherm op te lossen, start u het spel eerst in de venstermodus. Als dat niet werkt, ga dan naar je Steam-client en klik op Herstellen of Generatie nul verifiëren in de bibliotheek .

Fix 5: spel loopt vast

Om te voorkomen dat het spel crasht, moet je ervoor zorgen dat er tijdens het spelen geen overklokprogramma tegelijkertijd wordt uitgevoerd. Als er een is, schakel deze dan uit.

Een ander ding dat u moet doen om dit op te lossen, is naar het tabblad 3D-instellingen in het NVidia-configuratiescherm gaan en de DSR (Dynamic Super Sampling) uitschakelen .

Fix 6: muis en toetsenbord reageren niet

Om uw muis weer te laten werken, drukt u op de tab- toets op uw toetsenbord of op Alt + Tab . Als uw toetsenbord zelf niet reageert, koppelt u het los en sluit u het opnieuw aan. Dit werkt ook voor controllers.

Fix 7: geen audioprobleem in Generation Zero

Het eerste dat u moet doen, is ervoor zorgen dat het Windows-geluid niet is gedempt. U moet ook alle geluidsapparaten uitschakelen, behalve de luidspreker die u wilt gebruiken of de interne luidspreker. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het luidsprekerpictogram onder aan uw scherm, klik vervolgens op Geluiden en ga naar het tabblad Afspelen .

Je moet ook proberen om de audio van surround sound naar stereo te veranderen.

Er is een geluidsprobleem in tussenfilmpjes. Als u te maken krijgt met een laag geluid, klikt u met de rechtermuisknop op het Windows-luidsprekerpictogram en voert u Geluidsproblemen oplossen uit . Zorg er ook voor dat u uw audiostuurprogramma bijwerkt.

Aanvullende tips

Hier zijn enkele extra tips die u nodig hebt om Generation Zero soepel te laten werken op uw Windows-systeem:

 • Overweeg de minimale en aanbevolen systeemvereisten:

Aanbevolen

 • Besturingssysteem: Windows 10
 • RAM: 16 GB
 • Architectuur: 64 bit
 • Grafische kaart: NVidia GTX 960 / R9 280 - 4GB VRAM
 • Vrije ruimte op de harde schijf: 35 GB
 • Bewerker: Intel i7 Quad Core

Minimum

 • Besturingssysteem: Windows 7 met Service Pack 1
 • RAM: 8 GB
 • Architectuur: 64 bit
 • Grafische kaart: NVidia GTX 660 / ATI HD7870 - 2GB VRAM / Intel Iris Pro Graphics 580
 • Vrije ruimte op de harde schijf: 35 GB
 • Bewerker: Intel i5 Quad Core
 • Beëindig alle achtergrondprogramma's voordat je het spel start.

Ik hoop dat je deze tips effectief vindt.

We horen graag uw mening. Laat een reactie achter in het onderstaande gedeelte.