Hoe BCM-fouten te herstellen na het upgraden naar Windows 10?

Business Contact Manager (BCM) is een add-on programma voor de nieuwere versies van Microsoft Outlook dat dient als een handige Customer Relationship Management (CRM) tool. Kleine en startende bedrijven die de efficiëntie van hun verkoop-, marketing- en klantenservice-inspanningen willen verbeteren, maar zich nog geen ingewikkelder en duurdere CRM-programma's kunnen veroorloven, hebben de afgelopen jaren geprofiteerd van de effectieve functies van BCM.

BCM verbetert uw klantrelatiebeheer.

Veel Windows-gebruikers klagen echter onlangs over problemen met Microsoft Outlook en BCM, samen met andere programma's en apps, na het upgraden van hun besturingssystemen van Windows 7 of 8.1 naar Windows 10. Sommigen melden dat Microsoft Outlook crasht wanneer ze proberen BCM te gebruiken. Over het algemeen kunnen problemen in Microsoft Outlook alleen eenvoudig worden opgelost, maar dit is niet specifiek met BCM hetzelfde.

Soms lost het eenvoudigweg het verwijderen van een defect programma en het opnieuw installeren de problemen op. Helaas blijkt deze oude truc niet effectief te zijn voor BCM. Maar verlies de hoop niet - u kunt BCM toch weer soepel laten werken. Bekijk deze tips voor het oplossen van BCM-fouten in 2018.

Installeer Microsoft Chart Controls opnieuw

Sommige functies van BCM zijn afhankelijk van het .Net-framework, dat gecompromitteerd kan zijn na het upgraden naar Windows 10 of het installeren van updates. De beste manier om dit probleem op te lossen, is door de kaartregelaars te verwijderen en opnieuw te installeren. Hier zijn de stappen:

 1. Ga naar het configuratiescherm. (Om dit sneller te doen, drukt u op Windows-toets + S, typt u Configuratiescherm en drukt u op Enter.)
 2. Klik op Programma's.
 3. Selecteer Microsoft Chart Controls voor Microsoft .Net Framework 3.5 en klik op Verwijderen.
 4. Ga vervolgens naar uw browser en zoek naar een downloadbare Microsoft Chart Controls voor Microsoft .Net Framework 3.5.
 5. Installeer het nieuwe kaartcontrolepakket.

Belangrijk: zorg ervoor dat u niet per ongeluk de Microsoft SQL Server verwijdert.

Controleer de instellingen voor BCM-invoegtoepassingen

Als je het geluk hebt BCM in Outlook te openen en het even aan het werk te krijgen voordat je crasht, grijp dan de kans om de instellingen van de invoegtoepassingen te controleren. Hier is hoe:

Go to File -> Options -> Add-ins

Zorg ervoor dat 'Business Contact Manager voor Outlook' is ingeschakeld. Ondertussen moet de invoegtoepassing 'Business Contact Manager Loader for Outlook' zijn uitgeschakeld.

Controleer de registersleutel en waarde

U moet ook de registersleutel en waarde verifiëren om te zien of ze zijn bijgewerkt. Om dit te doen, moet u de Register-editor openen door deze stappen te volgen:

 1. Open het vak Uitvoeren door op de Windows-toets + R te drukken.
 2. Typ "regedit" in de regel of balk Uitvoeren (zonder de aanhalingstekens).
 3. Druk op Enter of klik op OK.
 4. Klik op Ja in het venster Gebruikersaccountbeheer.
 5. Klik in het venster Register-editor op de vervolgkeuzelijst HKEY_CURRENT_USER.
 6. Klik op de vervolgkeuzelijst Software en zoek naar Microsoft.
 7. Klik op de vervolgkeuzelijst Microsoft en zoek naar Outlook.
 8. Klik op de Outlook-vervolgkeuzelijst en zoek naar Add-ins.
 9. Klik op de vervolgkeuzelijst Add-ins en zoek naar Microsoft.BusinessSolutions.eCRM.OutlookAddin

U moet controleren of de sleutel, die in de bovenste balk wordt weergegeven, er zo uitziet:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\Outlook\Addins\Microsoft.BusinessSolutions.eCRM.OutlookAddIn.Connect.5

Anders moet u een nieuwe sleutel maken. Volg hiervoor deze stappen:

 1. Klik met de rechtermuisknop op de map Microsoft.BusinessSolutions.eCRM.OutlookAddin.
 2. Selecteer Nieuw en klik op Sleutel.
 3. Plak de nieuwste BCM-sleutel hierboven.

Bovendien moet u ervoor zorgen dat de LoadBehavior-gegevens of -waarde is ingesteld op 3.

Gebruik een driverupdater

Een BCM-fout wordt meestal veroorzaakt door compatibiliteitsproblemen of verouderde functionaliteit. Als u wilt voorkomen dat het opnieuw gebeurt, evenals andere soortgelijke fouten met andere programma's en apps op uw apparaat, wordt het de hoogste tijd om een ​​driver-updater te gebruiken. Hulpprogramma's zoals de Auslogics Driver Updater zijn ontworpen om uw pc te controleren op mogelijke stuurprogrammaproblemen en om een ​​rapport te geven over ontbrekende of verouderde stuurprogramma's.

Scan uw pc op stuurprogrammaproblemen en los ze op.

Als de handmatige fixes die hierboven worden gedeeld te ingewikkeld voor u lijken, kan een geautomatiseerde driverupdate een geweldige oplossing blijken te zijn. Met dit soort tools kunt u alle stuurprogramma's met slechts één klik bijwerken en compatibiliteit garanderen door alleen officiële stuurprogrammaversies te gebruiken die speciaal voor uw apparaattype zijn gebouwd.

Heeft u ideeën of vragen over deze kwestie?

We kijken uit naar uw opmerkingen!