Hoe je FPS een boost kunt geven in Mafia II: Definitive Edition

De beste prestaties uit een pc-videogame halen is vaak een lange en pijnlijke onderneming, maar je zult blij zijn dat je door de stress heen bent gegaan als je inspanningen eindelijk vruchten afwerpen. In dit artikel vind je verschillende tweaks en instellingen die je kunt toepassen om Mafia II: Definitive Edition soepel op je systeem te laten werken.

Controleer de systeemvereisten van het spel

Als je de beste prestaties wilt behalen bij het spelen van Mafia II: Definitive Edition op je pc, dan moet je de beste instellingen voor je pc toepassen. Om dat te doen, moet u de grafische instellingen kennen die uw computer aankan en deze controleren aan de hand van de minimale en aanbevolen spelvereisten. We zullen u alle informatie geven die u nodig heeft, samen met een gids waarmee u de configuratie van uw systeem kunt controleren.

Minimale vereisten

Besturingssysteem: 64-bits Windows 8.

CPU: Intel i5-2500K; AMD FX-8120

Systeemgeheugen: 6 GB RAM

Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB; AMD Radeon HD7870 2 GB

Opslag: 50 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: DirectX-compatibel

Aanbevolen vereisten

Besturingssysteem: 64-bits Windows 8.

CPU: Intel i7-3770; AMD FX-8350

Systeemgeheugen: 6 GB RAM

Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 780 4GB; AMD Radeon R9 290X 4 GB

Opslag: 50 GB beschikbare ruimte

Geluidskaart: DirectX-compatibel

U kunt de onderstaande stappen volgen om de specificaties van uw systeem te controleren:

 1. Klik op de Start-knop of druk op de Windows-logotoets.
 2. Klik in het menu Start op het tandwielpictogram recht boven het stroompictogram.

Merk op dat u ook tegelijkertijd op de Windows- en I-toets kunt drukken om de toepassing Instellingen te starten.

 1. Nadat de applicatie Instellingen is verschenen, klikt u op het pictogram Systeem.
 2. Zodra u de systeeminterface ziet, scrolt u omlaag naar de onderkant van het linkerdeelvenster en klikt u vervolgens op Info.
 3. Ga daarna naar het hoofdvenster onder het tabblad Info en controleer de specificaties van uw systeem onder Apparaatspecificaties. Hier vindt u onder andere het merk, het model en de architectuur van uw CPU en de grootte van uw systeemgeheugen.
 4. Als u wilt controleren hoeveel opslagruimte u heeft, dubbelklikt u op Deze pc op uw bureaublad en navigeert u naar Apparaten en stations. Als u het pictogram Deze pc niet op het bureaublad hebt, drukt u op Windows + I, gaat u naar het linkerdeelvenster van het Verkenner-venster en klikt u op Deze pc.
 5. Volg de onderstaande stappen om de gegevens van uw grafische kaart te controleren:
 • Druk tegelijkertijd op de Windows- en R-toetsen om het dialoogvenster Uitvoeren te openen. U kunt ook met de rechtermuisknop op de Start-knop klikken en Uitvoeren selecteren.
 • Zodra u Uitvoeren ziet, typt u "dxdiag" (zonder de aanhalingstekens) in het tekstvak en klikt u op de knop OK of drukt u op Enter.
 • Nadat het DirectX Diagnostic Tool-venster is verschenen, gaat u naar het tabblad Display en controleert u de details van uw grafische kaart, zoals het merk, het model en de stuurprogrammaversie.

Start het spel als beheerder

Een gebrek aan beheerdersrechten kan ervoor zorgen dat het spel niet correct werkt. Dit is een probleem met veel videogames, en het kan hier ook de oorzaak van het probleem zijn. Als je het spel als beheerder uitvoert, zal Windows het toegang geven tot elk beschermd systeembestand of map die het nodig heeft om correct te werken.

Zorg ervoor dat u inlogt op een gebruikersaccount met beheerdersrechten voordat u deze aanpassing toepast. Omdat je de Steam- of Epic Games-client gebruikt om het spel uit te voeren, moet je de eigenschappen van het EXE-bestand aanpassen. De onderstaande stappen laten zien hoe u het bestand kunt vinden en de nodige acties kunt uitvoeren:

 1. Open een Verkenner-venster met behulp van de Windows + E-sneltoets.
 2. Nadat het venster is verschenen, gaat u naar de linkerkant en klikt u op Deze pc.
 3. Ga naar het rechterdeelvenster en dubbelklik op de C-schijf.
 4. Zodra de schijf is geopend, gaat u naar de map Program Files (x86) en klikt u erop.
 5. Open vervolgens de Steam-map.
 6. Nadat de Steam-map is verschenen, zoekt u de Steamapps-map en dubbelklikt u erop.
 7. Open nu de map Common, zoek de map van het spel en open deze.
 8. Als je een aangepaste map kiest bij het installeren van het spel, dan zul je de installatiemap niet vinden door de stappen te volgen die we je hierboven hebben laten zien. U moet in plaats daarvan deze stappen volgen:
 • Start de Steam-client.
 • Nadat Steam is geopend, gaat u naar de bovenkant van het venster en klikt u op Bibliotheek onder het tabblad Menu.
 • Zodra je gamelijst verschijnt, ga je naar Mafia II: Definitive Edition en klik je er met de rechtermuisknop op.
 • Klik in het contextmenu op Eigenschappen.
 • Ga nu naar de rechterkant van het venster en klik op Lokale bestanden.
 • Navigeer naar het tabblad Lokale bestanden en klik op de knop met de tekst "Bladeren door lokale bestanden". De map van het spel zou moeten verschijnen.
 1. Als je de game via Epic Games hebt geïnstalleerd, moet je de map vinden in C: \ Program Files \ Epic Games of C: \ Program Files (x86) \ Epic Games. Als de game er niet is, kun je er een snelkoppeling voor maken door deze stappen te volgen:
 • Open het opstartprogramma van Epic Games.
 • Zodra het programma verschijnt, gaat u naar uw bibliotheek.
 • Ga naar Mafia II: Definitive Edition en klik op de drie puntjes.
 • Selecteer in het contextmenu Een snelkoppeling maken.
 1. Zoek nu het EXE-bestand of de snelkoppeling van het spel, afhankelijk van de methode die je hebt gevolgd, klik er met de rechtermuisknop op en klik vervolgens op Eigenschappen in het contextmenu.
 2. Nadat het dialoogvenster Eigenschappen is verschenen, gaat u naar het tabblad Compatibiliteit.
 3. Vink onder het tabblad Compatibiliteit het vakje aan naast "Dit programma uitvoeren als beheerder" en klik op de knop OK.
 4. U kunt het spel nu uitvoeren en controleren op het prestatieprobleem.

Pas de instellingen van het spel aan

Controleer uw huidige grafische instellingen en zorg ervoor dat u opties gebruikt die uw systeem aankan. U kunt voor lage instellingen kiezen als de specificaties van uw computer dicht bij de minimumvereisten liggen. Als je fatsoenlijke specificaties hebt, ga dan voor gemiddelde instellingen. Merk op dat u de instellingen alleen kunt maximaliseren als de specificaties van uw pc de aanbevolen vereisten ver overtreffen.

Pas deze instellingen toe als de configuratie van uw pc aan de lage kant is:

Algemene instellingen: aangepast

Venstermodus: volledig scherm

V-Sync: uit

Anisotrope filtering: 1x

Schaduwkwaliteit: laag

Geometriedetail: Laag

HBAO: Uit

Vignet: uit

Chromatische aberratie: uit

MSAA: uit

Plaats AA: uit

Framesnelheidslimiet: 60

Werk het stuurprogramma van uw grafische kaart bij

Problemen met stuurprogramma's voor grafische kaarten zijn verantwoordelijk voor veel spelgerelateerde problemen. Mogelijk ervaart u de vertragingen omdat uw stuurprogramma verouderd of beschadigd is. U kunt het probleem hier eenvoudig verhelpen door de bijgewerkte versie van de driver te installeren.

Voordat u de update installeert, moet u de huidige versie verwijderen, aangezien deze beschadigd kan zijn. De volgende stappen helpen u bij het verwijderen van het GPU-stuurprogramma:

 1. Druk tegelijkertijd op het Windows-logo en de S-toets om het zoekvak te openen. U kunt dat ook doen door op het vergrootglaspictogram in de taakbalk te klikken.
 2. Nadat de zoekfunctie is geopend, typt u "apparaatbeheer" (zonder de aanhalingstekens).
 3. Klik op Apparaatbeheer in de resultatenlijst.
 4. Zodra u het venster Apparaatbeheer ziet, zoekt u de categorie Beeldschermadapters en klikt u op de pijl ernaast om deze uit te vouwen.
 5. Klik daarna met de rechtermuisknop op uw grafische kaart.
 6. Selecteer Apparaat verwijderen in het contextmenu dat verschijnt.
 7. Het dialoogvenster Apparaat verwijderen zal nu verschijnen.
 8. Zorg ervoor dat het selectievakje naast "Verwijder de stuurprogrammasoftware voor dit apparaat" in het bevestigingsdialoogvenster is aangevinkt voordat u op de knop Verwijderen klikt.
 9. Wacht nu even en laat Windows de stuurprogrammasoftware verwijderen.

Zodra uw pc is geïnstalleerd, installeert u de nieuwste versie van het stuurprogramma van uw GPU. Zorg ervoor dat u de juiste stappen zet. Als u niet weet wat u moet doen, hebben we gedetailleerde stappen gegeven die u zullen begeleiden.

Gebruik het hulpprogramma Windows Update

Windows Update doet het prima als het gaat om het updaten van de stuurprogramma's van de apparaten die Microsoft ondersteunt. U moet het uitvoeren om te controleren of er updates in behandeling zijn voor uw systeem. De volgende stappen laten zien wat u moet doen:

 1. Start de toepassing Instellingen door op de Windows-logotoets te drukken en op het tandwielpictogram in het menu Start te klikken of door met de rechtermuisknop op de knop Start te klikken en Instellingen te selecteren in het menu Snelle toegang. U kunt ook de Windows + I-toetsenbordcombinatie gebruiken om de app sneller op te roepen.
 2. Nadat de startpagina van Instellingen verschijnt, klikt u op het label Update en beveiliging.
 3. Zodra de Update & Security-interface verschijnt, blijft u op het tabblad Windows Update en klikt u op de knop Controleren op updates.
 4. Laat het hulpprogramma nu alle updates downloaden die beschikbaar zijn voor uw pc, vooral als er een functie-update op de lijst staat.
 5. Zodra de updates zijn gedownload, klikt u op de knop Nu opnieuw opstarten om Windows Update te vragen uw computer opnieuw op te starten en te installeren.
 6. Uw computer zal nu verschillende keren opnieuw opstarten terwijl de updates worden geïnstalleerd.

Zodra het proces is voltooid, start u Mafia II: Definitive Edition en controleert u de prestaties van de game.

Gebruik de Device Manager

De onderstaande stappen laten zien hoe u Apparaatbeheer gebruikt om het stuurprogramma van uw grafische kaart bij te werken:

 1. Gebruik de Windows + S-toetsenbordcombinatie om de zoekfunctie naast Start op te roepen.
 2. Zodra het verschijnt, typt u "apparaatbeheer" (zonder de aanhalingstekens) in het tekstvak en kiest u Apparaatbeheer in de resultatenlijst.
 3. Zodra het venster Apparaatbeheer verschijnt, vouwt u de vervolgkeuzelijst Beeldschermadapters uit.
 4. Klik met de rechtermuisknop op uw grafische kaart en selecteer Stuurprogramma bijwerken.
 5. Klik op "Automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's" in het venster Stuurprogramma bijwerken.
 6. Laat Windows de driver ophalen en installeren.
 7. Start uw systeem opnieuw op en controleer het prestatieprobleem in Mafia II: Definitive Edition zodra het proces is voltooid.

Gebruik een geautomatiseerd programma

Als je jezelf een plezier wilt doen door de stress te vermijden die gepaard gaat met het doorlopen van Apparaatbeheer, dan moet je voor een programma gaan zoals Auslogics Driver Updater. U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat u zich afvraagt ​​of het Windows Update-hulpprogramma de juiste driver kan downloaden en installeren.

Auslogics Driver Updater is ontworpen om alles aan te pakken wat betreft stuurprogramma-gerelateerde problemen. Het voert routinematige scans uit om problematische of verouderde apparaatstuurprogramma's in uw systeem te vinden. Eenmaal gevonden, worden deze problematische stuurprogramma's vervangen door hun bijgewerkte versies. Een eigenschap waardoor de tool opvalt, is dat deze alleen stuurprogramma's downloadt en installeert die zijn goedgekeurd door apparaatfabrikanten.

Een ander groot voordeel is dat wanneer het programma een update uitvoert, u de mogelijkheid heeft om een ​​back-up te maken van het vervangen stuurprogramma, zodat u het later gemakkelijk kunt terugdraaien.

Gebruik de Steam-client

U kunt de Steam-client gebruiken om uw beeldschermstuurprogramma bij te werken. De applicatie biedt ofwel hulp bij het downloaden en installeren van het stuurprogramma, of verwijst u naar de website van de fabrikant, waar u het kunt installeren. De onderstaande stappen leiden u door het proces:

 1. Start de Steam-client.
 2. Zodra de client is geopend, gaat u naar de bovenkant van het venster en klikt u vervolgens op Steam.
 3. Klik in het vervolgkeuzemenu op 'Controleren op updates van stuurprogramma's'.
 4. Daarna controleert de Steam-client de gegevens van je videokaart. Het zal u helpen de driver automatisch te installeren of u doorverwijzen naar de website van de kaartfabrikant, waar u de driver kunt downloaden en installeren.

Optimaliseer uw systeem voor betere prestaties

Door de algemene prestaties van je pc te verbeteren, verbeter je ook de prestaties in het spel. De onderstaande stappen laten u zien hoe u op prestaties gebaseerde instellingen in Windows kiest:

 1. Dubbelklik op een map op uw bureaublad of klik op het mappictogram in de taakbalk om een ​​Verkenner-venster te openen. U kunt ook de sneltoets Windows + E gebruiken om Verkenner op te roepen.
 2. Nadat File Explorer is verschenen, gaat u naar de linkerzijbalk, klikt u met de rechtermuisknop op Deze pc en klikt u vervolgens op Eigenschappen.
 3. Zodra het systeemvenster is geopend, gaat u naar het linkerdeelvenster en klikt u op "Geavanceerde systeeminstellingen".
 4. Nadat het venster "Systeemeigenschappen" is verschenen, klikt u op de knop "Instellingen" onder "Prestaties".
 5. Zodra u het dialoogvenster "Prestatie-opties" ziet, blijft u op het tabblad "Visuele effecten", selecteert u "Aanpassen voor de beste prestaties" en klikt u vervolgens op de knop OK.
 6. Klik op de knop OK in het dialoogvenster Systeemeigenschappen.
 7. Controleer nu het prestatieprobleem in Mafia II: Definitive Edition.

Pas je grafische kaart aan om de prestaties van de game te verbeteren

U kunt het programma van de fabrikant van uw grafische kaart gebruiken om aan te passen hoe de kaart het spel verwerkt. Dit kan je helpen de prestaties van de game te verbeteren, vooral als de grafische kaart niet standaard is afgesteld om de game aan te kunnen. We laten u de instellingen zien die u moet toepassen in het NVIDIA-configuratiescherm en de AMD Radeon-instellingen.

NVIDIA-configuratiescherm

 1. Klik met de rechtermuisknop op de Start-knop en klik op Uitvoeren of gebruik de Windows + R-toetsenbordcombinatie om het dialoogvenster te openen.
 2. Nadat Run verschijnt, typ je "configuratiescherm" (zonder de aanhalingstekens) in het tekstveld en druk je op Enter.
 3. Zodra het Configuratiescherm is geopend, gaat u naar de vervolgkeuzelijst 'Weergeven op' in de rechterbovenhoek van het venster en klikt u op 'Grote pictogrammen'.
 4. Klik op NVIDIA-configuratiescherm.
 5. Zodra het NVIDIA-configuratiescherm is geopend, navigeert u naar het linkerdeelvenster van het venster en klikt u op "Afbeeldingsinstellingen met voorbeeld aanpassen" onder 3D-instellingen.
 6. Ga vervolgens naar het rechterdeelvenster van het venster en kies het keuzerondje voor 'Benadruk mijn voorkeur'.
 7. Verplaats de schuifregelaar naar Prestaties.

Belangrijke opmerking: als uw systeem hoogwaardige specificaties heeft, kunt u in plaats daarvan de optie "Laat de 3D-toepassing beslissen" selecteren.

 1. Keer terug naar het linkerdeelvenster van het NVIDIA-configuratiescherm en klik op 3D-instellingen beheren onder 3D-instellingen.
 2. Navigeer naar het rechterdeelvenster en ga naar het tabblad Programma-instellingen.
 3. Ga naar het vervolgkeuzemenu 'Kies een programma om aan te passen' en kies Mafia II: Definitive Edition. Als je de game niet kunt vinden in het vervolgkeuzemenu, klik dan op de knop Toevoegen aan de rechterkant. Ga nu naar de installatiemap van het spel zodra het dialoogvenster verschijnt en dubbelklik op het uitvoerbare bestand.
 4. Je kunt nu Mafia II: Definitive Edition selecteren.
 5. Configureer nu de volgende instellingen voor het spel:
  • Maximaal aantal vooraf gerenderde frames: 1
  • Energiebeheermodus: "Liever maximale prestaties"
  • Textuurfiltering - Anisotrope monsteroptimalisatie: Uit
  • Textuurfiltering - Kwaliteit: hoge prestaties
  • Textuurfiltering - Trilineaire optimalisatie: Aan
  • Threaded-optimalisatie: Aan
  • Verticale synchronisatie: snel
 6. Klik op de knop Toepassen, sluit vervolgens het NVIDIA-configuratiescherm en controleer op het prestatieprobleem in Mafia II: Definitive Edition.

AMD Radeon-instellingen

 1. Klik met de rechtermuisknop op de Start-knop en klik op Uitvoeren of gebruik de Windows + R-toetsenbordcombinatie om het dialoogvenster te openen.
 2. Nadat Run verschijnt, typ je "configuratiescherm" (zonder de aanhalingstekens) in het tekstveld en druk je op Enter.
 3. Zodra het Configuratiescherm is geopend, gaat u naar de vervolgkeuzelijst 'Weergeven op' in de rechterbovenhoek van het venster en klikt u op 'Grote pictogrammen'.
 4. Klik op AMD Radeon-instellingen.
 5. Zodra AMD Radeon Setting verschijnt, gaat u naar de linkerbovenhoek van het venster en klikt u op Gaming.
 6. Nadat u op het tabblad Gaming bent aangekomen, klikt u op de knop Algemene instellingen.
 7. Ga naar het vervolgkeuzemenu "Anti-aliasingmodus" en selecteer "Toepassingsinstellingen overschrijven" om AMD Radeon-instellingen te vragen om de controle over anti-aliasing over Mafia II: Definitive Edition over te nemen.
 8. Ga naar de vervolgkeuzelijst "Niveau anti-aliasing" en selecteer 2X.
 9. Schakel 'Anisotrope filtermodus' in.
 10. Stel de optie "Anisotroop filterniveau" in op 2X.
 11. Kies Prestaties in het vervolgkeuzemenu Kwaliteit van textuurfiltering.
 12. Stel "Wacht op verticaal vernieuwen" in op Altijd uitgeschakeld.
 13. Navigeer naar de vervolgkeuzelijst Tessellatiemodus en selecteer 'Toepassingsinstellingen overschrijven'.
 14. Stel het maximale mozaïekniveau in op 32X of lager.

Zorg ervoor dat de game wordt uitgevoerd op uw speciale grafische kaart

Gamers van wie de computers twee grafische kaarten gebruiken, ontdekten dat het prestatieprobleem zou kunnen worden opgelost door het spel te dwingen op hun speciale kaarten te draaien. Als u een dergelijk systeem heeft, probeer dat dan en controleer of u enig resultaat ziet. We laten je zien hoe je de game kunt dwingen om op je speciale GPU te draaien via de applicatie Instellingen en via het eigen programma van je videokaart.

NVIDIA-configuratiescherm

 1. Klik met de rechtermuisknop op de Start-knop en klik op Uitvoeren of gebruik de Windows + R-toetsenbordcombinatie om het dialoogvenster te openen.
 2. Nadat Run verschijnt, typ je "configuratiescherm" (zonder de aanhalingstekens) in het tekstveld en druk je op Enter.
 3. Zodra het Configuratiescherm is geopend, gaat u naar de vervolgkeuzelijst 'Weergeven op' in de rechterbovenhoek van het venster en klikt u op 'Grote pictogrammen'.
 4. Klik op NVIDIA-configuratiescherm.
 5. Zodra het programma is geopend, gaat u naar het linkerdeelvenster en klikt u op "3D-instellingen beheren" onder de structuur met 3D-instellingen.
 6. Schakel over naar het rechterdeelvenster en klik onder het tabblad Algemeen op "High-performance NVIDIA-processor" in het vervolgkeuzemenu Preferred Graphics Processor.
 7. Ga vervolgens naar het tabblad Programma-instellingen.
 8. Klik op het vervolgkeuzemenu 'Kies een programma om aan te passen' en selecteer Mafia II: Definitive Edition. Als je het spel niet kunt vinden, klik dan op Toevoegen, ga dan naar de installatiemap van Mafia II: Definitive Edition en dubbelklik op het uitvoerbare bestand.
 9. Ga nu naar het menu "Selecteer de gewenste grafische processor voor dit programma" en selecteer "Krachtige NVIDIA-processor".
 10. Klik op de knop Toepassen om uw wijzigingen op te slaan en controleer vervolgens op het prestatieprobleem.

AMD Radeon-instellingen

 1. Klik met de rechtermuisknop op de Start-knop en klik op Uitvoeren of gebruik de Windows + R-toetsenbordcombinatie om het dialoogvenster te openen.
 2. Nadat Run verschijnt, typ je "configuratiescherm" (zonder de aanhalingstekens) in het tekstveld en druk je op Enter.
 3. Zodra het Configuratiescherm is geopend, gaat u naar de vervolgkeuzelijst 'Weergeven op' in de rechterbovenhoek van het venster en klikt u op 'Grote pictogrammen'.
 4. Klik op AMD Radeon-instellingen.
 5. Zodra AMD Radeon Settings verschijnt, navigeert u naar de bovenkant van het venster en klikt u op "System".
 6. Ga naar de rechterbovenhoek van de systeeminterface en klik op "Switchable Graphics".
 7. U ziet standaard de weergave "Actieve toepassingen" zodra de interface voor "Schakelbare grafische afbeeldingen" verschijnt. Als Mafia II: Definitive Edition open is, moet deze zichtbaar zijn.
 8. Klik op het spel en kies vervolgens "Hoge prestaties" in het menu dat naar beneden komt.
 9. Als je het spel niet ziet, ga dan naar de rechterbovenhoek van de "Switchable graphics" -interface en klik op Running Applications.
 10. Klik op “Geïnstalleerde geprofileerde applicaties” op de volgende pagina.
 11. Zoek Mafia II: Definitive Edition en verander de Switchable Graphics-optie in "High Performance".
 12. Als het spel nog steeds niet verschijnt, ga dan opnieuw naar de rechterbovenhoek en klik op de knop "Bladeren". Zodra het dialoogvenster Bladeren verschijnt, zoek je de weg naar de installatiemap van het spel en voeg je deze toe.
 13. U kunt de optie nu wijzigen in Hoge prestaties.

Instellingen

 1. Klik met de rechtermuisknop op uw bureaublad en klik op "Beeldscherminstellingen" in het contextmenu.
 2. Zodra de "Display" -interface van de app Instellingen verschijnt, gaat u naar de onderkant van het venster en klikt u op "Grafische instellingen".
 3. Nadat het scherm "Grafische instellingen" is verschenen, gaat u naar het vervolgkeuzemenu onder "Kies een app om voorkeur in te stellen" en selecteert u "Klassieke app".
 4. Klik nu op de knop "Bladeren", ga vervolgens naar de installatiemap van Mafia II: Definitive Edition en dubbelklik op het EXE-bestand.
 5. Zodra het pictogram van het spel verschijnt, klik je erop en vervolgens op "Opties".
 6. Selecteer vervolgens "Hoge prestaties" in het dialoogvenster dat verschijnt en klik op de knop "Opslaan".

Conclusie

Er zijn andere dingen die u kunt doen om de snelheid van uw systeem te verhogen en, bij uitbreiding, de prestaties van het spel te verbeteren. Een van die dingen is het installeren van Auslogics BoostSpeed. Het programma helpt uw ​​harde schijf op te ruimen en andere elementen te verwijderen die de snelheid van uw systeem negatief beïnvloeden.

Als u vragen heeft of uw mening wilt delen, kunt u de opmerkingen hieronder gebruiken!