Het oplossen van de fout 'Adobe Photoshop CC 2017 werkt niet meer'?

Je bent waarschijnlijk op dit bericht terechtgekomen omdat je op zoek was naar een oplossing voor het probleem 'Photoshop CC 2017 werkt niet meer' op Windows 10. Nou, je zult opgelucht zijn te weten dat je niet de enige bent in deze hachelijke situatie. Veel andere gebruikers zeggen dat hun Adobe Photoshop CC 2017 de neiging heeft te crashen bij het opstarten, en wanneer ze het opnieuw proberen te starten, krijgt ze een foutmelding. In sommige gevallen loopt het softwareprogramma vast terwijl de gebruiker bezig is met het bewerken van een PSD-bestand.

Dus, wat als Adobe Photoshop CC 2017 niet meer werkt? Blijf lezen om erachter te komen hoe u de applicatie kunt repareren. We zullen u ook leren hoe u de PSD-bestanden kunt herstellen waarvan u dacht dat u ze kwijt was.

Herstel van uw verloren PSD-bestanden

U verliest waarschijnlijk de PSD-bestanden waaraan u werkt als Adobe Photoshop CC 2017 onverwacht crasht. Dit kan frustrerend zijn, vooral als je uren aan je project hebt besteed. Maakt u zich geen zorgen, want er is nog steeds een manier om uw niet-opgeslagen PSD-bestanden te herstellen. Volg gewoon de onderstaande stappen:

 1. Navigeer naar dit pad:

Systeemstation (C :) / Gebruikers / Uw gebruikersnaam / AppData / Roaming / Adobe Photoshop CC / AutoRecover

 1. Zorg ervoor dat alle verborgen bestanden worden onthuld. Ga naar het tabblad Weergave in Verkenner en klik op Opties. Selecteer 'Map en zoekopties wijzigen'. Klik in het venster Mapopties op het tabblad Weergave. Selecteer de optie 'Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven'. Klik op Toepassen en OK.
 2. Selecteer het niet-opgeslagen PSD-bestand en breng het over naar een veilige locatie. Nadat u Adobe Photoshop CC 2017 heeft gerepareerd, kunt u proberen het PSD-bestand te openen en het dienovereenkomstig op te slaan.

Als u denkt dat u per ongeluk de PSD-bestanden waaraan u werkte, hebt verwijderd, raak dan niet in paniek. Er is nog een manier om ze te herstellen. U kunt Auslogics File Recovery gebruiken om de gegevens waarvan u dacht dat u ze voorgoed kwijt was, terug te halen.

Een oplossing voor het probleem met werken met Photoshop CC 2017 op Windows 10

Er zijn twee manieren om uw defecte Adobe Photoshop CC 2017 te repareren:

Eerste methode: hernoemen van een .dll-bestand

 1. Druk op uw toetsenbord op Windows-toets + E. Als u dit doet, wordt de Verkenner geopend.
 2. Navigeer naar dit pad:

c: // windows / system32

 1. Zoek het bestand LavasoftTcpService64.dll.
 2. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Naam wijzigen uit de opties.
 3. Wijzig de naam van het bestand in oldLavasoftTcpService64.dll.
 4. Probeer na het hernoemen van het bestand Adobe Photoshop CC 2017 opnieuw te openen.

Tweede methode: toegang tot de map Spaces in Photoshop en een Tilde-symbool (~) ervoor plaatsen

 1. Start File Explorer en open C: drive.
 2. Navigeer naar dit pad:

Programmabestanden -> Adobe -> Adobe Photoshop CC 2017 -> Vereist -> Plug-ins

 1. Zoek de map Spaces en hernoem deze. Voeg een tilde-symbool (~) toe vóór de naam van de map.
 2. Start Adobe Photoshop CC 2017 opnieuw op en controleer of het probleem is opgelost.

Er zijn verschillende redenen waarom uw Adobe Photoshop CC 2017 crasht. Het is mogelijk dat malware zijn weg naar uw pc heeft gevonden, waardoor uw applicaties en systeembestanden worden aangetast. Dus om uw computer te beschermen en om te voorkomen dat de fout zich opnieuw voordoet, raden we u aan Auslogics Anti-Malware te gebruiken. Deze tool controleert uw systeemgeheugen en zoekt naar schadelijke programma's die discreet worden uitgevoerd. Het zal bedreigingen en aanvallen opvangen die uw veiligheid en uw bestanden in gevaar kunnen brengen.

Kon u uw niet-opgeslagen PSD-bestanden herstellen?

Deel uw mening over dit artikel in de reacties hieronder!