Hoe de suggesties in de tijdlijn van Windows 10 uitschakelen?

Schakel ze uit: suggesties uitschakelen in de tijdlijn op Windows 10

Windows Timeline zorgt ervoor dat de taakweergavemodus wordt uitgebreid om de geschiedenis weer te geven van activiteiten die op uw computer zijn uitgevoerd, evenals andere apparaten als synchronisatie is ingeschakeld. Deze functie, die standaard is geactiveerd op Windows 10, is handig wanneer u moet terugkeren naar een eerder geopend browservenster of app.

Als u de tijdlijn voor het eerst gebruikt, ziet u mogelijk af en toe suggesties, van het meer routinematige 'Bekijk meer dagen in de tijdlijn' tot afleidende dingen zoals advertenties. Waarschijnlijk wilt u dat ze verdwijnen, dus het goede nieuws is dat u ze gemakkelijk kunt uitschakelen.

Er zijn twee manieren om suggesties in de tijdlijn in Windows 10 uit te schakelen:

  • Vanuit Windows 10-instellingen - Hier zijn snelle en eenvoudige stappen om te volgen:
  1. Druk op Windows + I op het toetsenbord om de app Instellingen te openen. Klik op de categorie "Systeem".
  2. Selecteer het tabblad "Multitasking" aan de linkerkant van de systeempagina. Schakel onder het gedeelte Tijdlijn aan de rechterkant de schakelaar 'Suggesties af en toe in uw tijdlijn weergeven' uit.Zet Suggesties af en toe in uw tijdlijn weergeven op Uit.
  3. U bent klaar - u vindt geen suggesties op de tijdlijn.
  • Via Register-editor - Ga naar Register-editor als u iets nieuws wilt proberen. Maak echter vooraf een back-up van de registerbestanden of een systeemherstelpunt. Navigeer daarna naar dit pad in de Register-editor:

HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ ContentDeliveryManager

Aan de rechterkant in ContentDeliveryManager is er een sleutel genaamd SubscscribeContent-353698Enabled . Het heeft standaard een waarde van 1 of één, wat betekent dat het is ingeschakeld. Dubbelklik op de sleutel en verander de waarde in 0 of nul.

Via een van deze tips zou u moeten kunnen leren hoe u suggesties in de tijdlijn in Windows 10 kunt uitschakelen

Als u suggesties opnieuw wilt zien, schakelt u ze opnieuw in door dezelfde stappen te volgen.

Als je te maken hebt met pc-snelheidsproblemen en je probeert de prestaties ervan veilig en effectief te optimaliseren, probeer dan tools zoals Auslogics BoostSpeed, die je pc afstemt op topprestaties. Het stelt uw Windows-systeem veilig vast, ruimt ongewenste bestanden op, verbetert de computersnelheid en herstelt de systeemstabiliteit voor een betere algehele pc-ervaring.

Stel Auslogics BoostSpeed ​​in om uw pc optimaal te optimaliseren.