Hoe verwijder ik EasyAntiCheat-foutmeldingen in Ubisoft-games?

Als je een fan bent van For Honor, Assassin's Creed en andere Ubisoft-games, heb je misschien al een van de vele EasyAntiCheat-foutmeldingen gezien die door spelers zijn gemeld. Het probleem lijkt het gevolg te zijn van het probleem met de EasyAntiCheat-tool waardoor spelers niet aan de bovenstaande spellen kunnen deelnemen.

Als u het probleem vaak ondervindt, zijn we er zeker van dat u gefrustreerd moet zijn. Gelukkig heeft Ubisoft een lijst met mogelijke oplossingen bedacht om je te helpen de vervelende EasyAntiCheat-foutmeldingen in zijn games te verwijderen.

Hoe los ik de EasyAntiCheat-fouten op bij het spelen van Ubisoft-games?

Er zijn verschillende standaardoplossingen voor het probleem. Ze bevatten:

 • Uplay updaten: zorg ervoor dat je de laatste versie van de game gebruikt.
 • Als je de foutmelding krijgt tijdens het installeren van het spel, ga dan naar de helpwebsite van EasyAntiCheat en doorloop de stappen in de handleiding voor probleemoplossing.
 • Als je de fout tegenkomt wanneer je Uplay opent, ga dan naar de ondersteuningspagina van Uplay en volg de instructies.
 • Als je het foutbericht ontvangt tijdens het spelen van het spel, zijn de twee meest waarschijnlijke oorzaken integriteitsschendingen en multiplayer-problemen.

Hoe fouten met integriteitsschendingen van EasyAntiCheat te herstellen?

Hieronder vindt u de typische integriteitsschendingen en hun mogelijke oplossingen.

 • Beschadigde geheugenfout. Dit type fout treedt op wanneer fysiek geĆÆnstalleerde RAM's defect zijn. Als dit het geval is, moet je controleren of je game-installatie up-to-date is.
 • Beschadigde pakketstroomfout. Hoogstwaarschijnlijk zult u deze fout tegenkomen als u veel gegevenspakketverlies ervaart in de multiplayer-modus. Probeer over te schakelen naar een andere multiplayer-spelsessie met betere transmissiesnelheden.
 • Verboden systeemconfiguratiefout. U krijgt deze foutmelding als de Windows Kernel Patch Protection is uitgeschakeld of gewijzigd - dit is ook een teken van een rootkit-virusinfectie. Om het probleem op te lossen, moet u een virusscan uitvoeren en alle gedetecteerde schadelijke items verwijderen.
 • Fout met verboden gereedschap. U zult dit type fout zien wanneer er een hacktool op de achtergrond op uw pc wordt uitgevoerd. U kunt controleren of dit het geval is door naar Windows Taakbeheer te gaan en ervoor te zorgen dat er geen onbekende programma's actief zijn op uw computer.
 • Interne anti-cheat-fout. Deze fout geeft aan dat er een hackpoging is gedaan op de anti-cheat-kern. Zorg ervoor dat je de nieuwste game-installatie hebt.
 • Ontbrekende vereiste bestandsfout. Zoals de naam al doet vermoeden, betekent deze fout dat bepaalde gamebestanden op de schijf ontbreken. Dit kan zijn omdat je een verouderde versie van de game gebruikt of deze bestanden per ongeluk hebt verwijderd.
 • Onbekende bestandsversie. De redenen voor deze fout zijn identiek aan de bovenstaande: mogelijk ontbreken er bestanden of moet u de versie van de game die u gebruikt bijwerken.
 • Onbekend gamebestand. In dit geval heeft een onbekend bestand op de een of andere manier zijn weg gevonden naar de gamedirectory. Om van de fout af te komen, sluit u het lopende spel en verwijdert u de bedrieger.
 • Fout in niet-vertrouwd systeembestand. Dit betekent dat een systeem-dll is geladen en de integriteitscontrole niet heeft doorstaan. Om dit op te lossen, gebruikt u eerst de tool Systeembestandscontrole: ga naar Start> Alle programma's> Bureau-accessoires; zoek de opdrachtprompt, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Als administrator uitvoeren; typ sfc / scannow en wacht tot het proces is voltooid. Ten tweede, voer een volledige anti-malwarescan uit op uw pc om er zeker van te zijn dat er geen virusinfecties zijn. Ten derde: controleer of u over de nieuwste updates beschikt via Windows Update.

Hoe los ik EasyAntiCheat-multiplayer-problemen op?

Als het EasyAntiCheat-probleem wordt veroorzaakt door multiplayer-problemen, krijgt u waarschijnlijk een van de volgende foutmeldingen:

 • Validatie van host of peer is mislukt. Om deze fout te verhelpen, update je naar de nieuwste gameversie met Uplay en verifieer je de integriteit van de gamecache via Steam:
 1. Start uw computer opnieuw op en open Steam.
 2. Ga naar Bibliotheek, klik met de rechtermuisknop op het spel en kies Eigenschappen.
 3. Klik op het tabblad Lokale bestanden en selecteer Integriteit van gamebestanden verifiƫren.
 4. Het proces kan enkele minuten duren - volg de instructies op het scherm.
 • Geschopt: EAC verbroken. Dit type fout is het resultaat van een verbindingsprobleem aan de clientzijde tussen uw computer en het EasyAntiCheat-netwerk. Controleer uw firewall- en anti-malware-instellingen om te zien of ze de verbinding met het volgende DNS-adres blokkeren: client.easyanticheat.net:80.

Zorg ervoor dat je het spel start via Steam in plaats van via de gamedirectory om het spel niet te starten zonder bescherming tegen cheat.

Zoals we hierboven kunnen zien, kunnen nogal wat van de EasyAntiCheat-fouten (evenals een aantal andere systeemfouten) worden veroorzaakt door een malware-infectie. Een programma als Auslogics Anti-Malware kan u niet alleen helpen om malware te verwijderen, maar ook voorkomen dat het in uw systeem terechtkomt, waardoor dit en een groot aantal andere fouten worden voorkomen.

Welke Ubisoft-games speel je het vaakst? Deel in de reacties hieronder.