Hoe de functie Jouw telefoon uitschakelen in Windows 10?

'Het vermogen om te vereenvoudigen betekent het onnodige elimineren

zodat het nodige kan spreken '

Hans Hofmann

Bij het gebruik van een smartphone komt het vaak voor dat het overschakelen naar een groter scherm en doorgaan met uw werk een uiterst wenselijke verschuiving zou zijn. Dat is waar de functie Jouw telefoon, die je kunt vinden onder Instellingen -> Telefoon in Windows 10, erg handig is. Hiermee kunt u uw mobiele apparaat aan uw Win 10-pc koppelen en uw activiteiten van uw iPhone- of Android-apparaat naar uw computer migreren via de functie Doorgaan op pc in de mobiele Microsoft Edge-app.

Hoewel dit soort platformonafhankelijke integratie in alle opzichten een wonder is, kan het zijn dat u uw eigen redenen heeft om dit soort kansen een brede kade te geven. Er kunnen bijvoorbeeld een aantal beveiligings-, veiligheids- of ethische redenen in het spel zijn die u dwingen de optie Uw telefoon af te wijzen. In een scenario als dit zou het een goed idee zijn om de weergegeven app uit te schakelen, zodat u gerust kunt zijn, wetende dat niemand zijn telefoon op uw computer mag aansluiten.

Met dit in gedachten hebben Auslogics-experts een lijst verzameld met de beste methoden om de telefoon-naar-pc-koppelingsfunctie op Windows 10 uit te schakelen. U kunt ze gebruiken als u wilt weten hoe u de app Uw telefoon kunt uitschakelen. Windows 10:

Gebruik Groepsbeleid om Windows Phone-pc-koppeling uit te schakelen

Deze oplossing is bedoeld voor gebruikers met Windows 10 Pro / Enterprise. Hier ziet u hoe u Groepsbeleid kunt gebruiken om afscheid te nemen van de functie voor het koppelen van telefoon naar pc:

 1. Roep de Run-app op door tegelijkertijd op het Windows-logo en de R-toetsen op uw toetsenbord te drukken.
 2. Typ gpedit.msc in de Uitvoeren-balk en klik op OK of druk op Enter.
 3. Als u zich eenmaal in de Editor voor lokaal groepsbeleid bevindt, gaat u naar Computerconfiguratie -> Beheersjablonen -> Systeem -> Groepsbeleid.
 4. Zoek in het rechterdeelvenster en dubbelklik op Telefoon-pc-koppeling op dit apparaat.
 5. Selecteer Uitgeschakeld. Klik vervolgens op Toepassen en OK.

Nu kan er geen telefoon aan uw pc worden gekoppeld.

Gebruik Register-editor om uw telefoon-app op Windows 10 uit te schakelen

Degenen die Windows 10 Home gebruiken, moeten deze set instructies gebruiken om de betreffende app uit te schakelen:

 1. Druk op de Windows-logotoets + R-snelkoppeling om de app Uitvoeren te openen.
 2. Typ regedit in de Uitvoeren-balk en druk op Enter.
 3. Navigeer naar HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft \ Windows.
 4. Zoek in het linkerdeelvenster en klik met de rechtermuisknop op de Windows-toets (map).
 5. Selecteer Nieuw in het vervolgkeuzemenu. Selecteer vervolgens Sleutel.
 6. Noem het nieuwe sleutelsysteem en druk op Enter om door te gaan.
 7. Klik met de rechtermuisknop op de nieuwe sleutel, klik op Nieuw en selecteer DWORD-waarde (32-bits).
 8. Noem het nieuwe item EnableMmx en druk op Enter.
 9. Ga naar het rechterdeelvenster. Dubbelklik op de toets EnableMmx.
 10. Ga naar Waardegegevens en typ 0. Klik op OK.

Nu ben je klaar om te gaan.

Gebruik Auslogics Windows Slimmer

Windows 10 zit boordevol geavanceerde functies, waaronder de optie Telefoon-naar-pc-koppeling, en Microsoft is daar trots op. Niet alle gebruikers hebben echter zo'n arsenaal nodig, en sommige computers zijn niet krachtig genoeg om Windows 10 zo luxe uit te voeren als het standaard is. En bovendien vreten die functies, services en apps die zelden of nooit worden gebruikt, nog steeds je systeembronnen in, dus het is eigenlijk irrationeel om ze actief te houden. Hoe dan ook, je hebt ongetwijfeld het recht om de dingen die je niet gebruikt te verwijderen - wat de reden ook is om dat te doen. Aangezien het handmatig opruimen van uw Windows geen gemakkelijke taak is en eigenlijk meer een uitdaging is, raden we aan een speciale tool te gebruiken voor het doel in kwestie.

Een van die tools is Auslogics Windows Slimmer: het is een gratis programma dat de efficiëntie van uw systeem verhoogt door de instellingen aan te passen en te verwijderen wat u niet nodig heeft. Bovendien voorkomt Auslogics Windows Slimmer onnodige gegevensoverdracht. Als gevolg hiervan wordt uw Windows gebruiksvriendelijker, veiliger en productiever.

Nu weet u hoe u de functie voor het koppelen van telefoon naar pc in Windows 10 kunt uitschakelen.

Als u extra hulp nodig heeft, aarzel dan niet om hieronder een reactie achter te laten. Wij staan ​​altijd voor je klaar!