Hoe los ik iPhone-herstelfout 3194 op in Windows 10?

Wat is fout 3194 iPhone herstellen?

Het herstellen van je kostbare iPhone via iTunes zou een vrij naadloos proces moeten zijn. Dat gezegd hebbende, gaan de dingen niet altijd zoals gepland: aangezien u hier bent, gaan we ervan uit dat u iPhone Restore Error 3194 bent tegengekomen in Windows 10.

De overlast die het ziet, zorgt ervoor dat je je iOS-apparaat niet kunt herstellen en zorgt voor veel frustratie. Om u te helpen van deze fout af te komen, hebben we een uitgebreide lijst met bewezen tips voor probleemoplossing opgesteld - wat uw scenario ook inhoudt, u zult zeker de beste oplossing vinden voor wat er achter uw probleem zit.

Er zijn bepaalde problemen waarvan wordt gemeld dat ze de meest voorkomende triggers zijn voor fout 3194 op Windows 10. Ze zijn als volgt:

 • ongeldige of verouderde iTunes;
 • het gebrek aan communicatie tussen uw iTunes en de software-updateserver van Apple;
 • een geblokkeerde of defecte internetverbinding;
 • overdreven beveiligingssoftware in uw systeem;
 • wijzigingen in het hosts-bestand.

Het maakt niet uit welke van hen in uw geval de boosdoener is, u zult uw iPhone binnen de kortste keren laten herstellen. Lees gewoon verder om het juiste te kunnen doen.

Hoe u iTunes-fout 3194 kunt oplossen?

In dit artikel vindt u stapsgewijze instructies over

hoe de iPhone te verwijderen kon niet worden hersteld foutmelding

. Zorg ervoor dat u ze zorgvuldig opvolgt - dit helpt u om de zaken niet nog ingewikkelder te maken.

Start uw pc opnieuw op

We weten dat dit de eenvoud zelf is, en toch haasten gebruikers zich vaak om geavanceerde methoden voor probleemoplossing te gebruiken voordat ze het meest voor de hand liggende doen. Start dus uw machine opnieuw op - hopelijk is dit voldoende om de zaken weer op het goede spoor te krijgen.

Controleer je internetverbinding

Om een ​​iPhone via iTunes op Windows 10 te herstellen, is een actieve internetverbinding vereist. Controleer of je er een hebt. Als u problemen ondervindt bij het maken van verbinding met internet, is de meest eenvoudige stap om uw modem en draadloze router opnieuw op te starten. Zorg ervoor dat de vliegtuigmodus is uitgeschakeld. Plaats uw laptop dichter bij de router als u een draadloze verbinding gebruikt. Als het probleem zich blijft voordoen, overweeg dan om over te schakelen naar een bekabelde verbinding. Gebruik een Ethernet-kabel om uw computer rechtstreeks op uw modem aan te sluiten.

Tot nu toe geen geluk? Laten we vervolgens de probleemoplosser voor netwerken uitvoeren:

 1. Klik op Start en ga naar Instellingen.
 2. Open de categorie Netwerk en internet en ga naar Status (in het linkerdeelvenster).
 3. Ga naar Uw netwerkinstellingen wijzigen. Klik nu op Netwerkprobleemoplosser.

Als niets helpt, neem dan contact op met uw internetprovider.

Update iTunes

U hebt de nieuwste versie van iTunes nodig om uw iPhone op Windows 10 te kunnen herstellen. Dit betekent dat u iTunes moet openen, Help moet selecteren en verder moet gaan naar Controleren op updates. U wordt door het proces van het updaten van de software geleid. U kunt ook naar Windows Store gaan en op Meer klikken. Selecteer Downloads en updates en klik op Updates ophalen. Als u klaar bent, probeert u uw apparaat opnieuw te herstellen.

Schakel Windows Defender Firewall tijdelijk uit

In sommige gevallen verhindert Windows Defender Firewall iTunes om verbinding te maken met de updateserver van Apple. Om dit probleem te omzeilen, doet u het volgende:

 1. Druk op de Windows-logotoets + Q combo.
 2. Typ "firewall" (zonder aanhalingstekens) en druk op Enter.
 3. Klik op Windows Defender Firewall.
 4. Ga in het Configuratiescherm naar het linkerdeelvenster en selecteer Windows Defender Firewall in- of uitschakelen in het menu.
 5. Selecteer Windows Defender Firewall uitschakelen voor zowel particuliere als openbare netwerkopties.

Nu zou je je iPhone moeten kunnen herstellen. Zorg ervoor dat u daarna uw firewall weer inschakelt.

Schakel uw beveiligingsoplossing uit

De kans is groot dat uw beveiligingssoftware van derden iets te maken heeft met iPhone Restore Error 3194 op uw pc: bepaalde producten staan ​​erom bekend dat ze de normale werking van iTunes verstoren. Schakel in dat geval uw antivirusprogramma uit en controleer of het probleem is opgelost. Als deze methode nuttig is gebleken, schakelt u de software in en past u deze aan. Als het steeds overdreven reageert of in conflict komt met programma's op uw pc, overweeg dan om over te schakelen naar een andere tool. Auslogics Anti-Malware houdt bijvoorbeeld malware buiten zonder problemen op uw Windows-pc te veroorzaken.

Wijzig uw hosts-bestand

Door je iPhone te jailbreaken verandert de manier waarop je iTunes verbinding maakt met de verificatieserver, wat kan leiden tot iPhone Restore Error 3194. In een dergelijk scenario moet je het hosts-bestand op deze manier bewerken:

 1. Sluit iTunes af en ga naar C:> Windows> System32> stuurprogramma's> etc.
 2. Zoek het hosts-bestand. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Openen met in het menu.
 3. Klik op de optie Kladblok. Druk op OK.
 4. Ga naar de onderkant van het bestand en pas de tekst aan zoals hieronder weergegeven:
  • Als je 74.208.105.171 gs.apple.com ziet, plaats dan # voor deze regel.
  • Nee 74.208.105.171 gs.apple.com vermelding? Voer deze regel dan zelf in.
 5. Klik nu op Bestand en selecteer Opslaan in Kladblok.
 6. Sluit Kladblok af en start uw pc opnieuw op.

Nadat uw computer opnieuw is opgestart, controleert u of de herstelfout niet meer is opgetreden.

Gebruik iCloud

Als iPhone Restore Error 3194 op dit moment geen opgelost probleem is, heb je geen andere keuze dan iCloud te gebruiken om je apparaat te herstellen:

 1. Log in op iCloud.
 2. Zoek de iPhone-service zoeken.
 3. Klik op Alle apparaten.
 4. Selecteer je iPhone.
 5. Klik op Wissen. Hiermee herstelt u uw apparaat naar de standaardinstellingen.

Dit is het - nu weet u hoe u iTunes-fout 3194 kunt oplossen. Als u het probleem nog moet oplossen, neem dan contact met ons op via de opmerkingen hieronder. We zullen ons best doen om u te helpen!