Hoe vind ik Internet Explorer in Windows 10?

Kunt u die klassieke browser niet vinden?

Hier leest u hoe u Internet Explorer opent in Windows 10

Het is vervangen door Microsoft Edge, maar Internet Explorer is niet dood en is nog steeds toegankelijk in Windows 10. Op het eerste gezicht is het misschien nergens te vinden, maar Internet Explorer 11 is een ingebouwde functie van het besturingssysteem, dus je hebt geen extra spullen nodig om het te installeren.

Geniet van Internet Explorer op Windows 10 met onze tips!

Hier zijn verschillende manieren om te leren hoe u Internet Explorer opent in Windows 10:

  1. Met behulp van het taakbalkpictogram - Klik op het Internet Explorer-pictogram op de taakbalk. Het pictogram ontbreekt mogelijk op de taakbalk. In dat geval moet u doorgaan met de andere technieken die hieronder worden geïllustreerd.
  2. Desktop Search gebruiken - Open Internet Explorer door Start te selecteren en Internet Explorer in Zoeken te openen. Selecteer daarna Internet Explorer (Desktop-app) uit de resultaten. Als u Explorer niet op uw apparaat kunt vinden, moet u deze als functie toevoegen. Om dit te doen, selecteert u Start, Zoeken en vervolgens Windows-onderdelen invoeren. Kies Windows-onderdelen in- of uitschakelen in de resultaten en zorg ervoor dat het vakje naast Internet Explorer 11 is geselecteerd. Klik op OK en start uw apparaat opnieuw op.

U kunt uw favoriete apps ook vastmaken aan de taakbalk door de app of het programma te openen, het pictogram op de taakbalk ingedrukt te houden (u kunt er ook met de rechtermuisknop op klikken) en Vastmaken aan taakbalk te selecteren .

  1. Toegang via het menu Start - U kunt de browser openen via het menu Start. Zoek het in de map Windows-accessoires, waar het zich samen met andere Windows-accessoires zoals Paint of Kladblok bevindt.
  2. Openen door Uitvoeren - Schakel Uitvoeren in door op Windows + R te drukken. Typ iexplore  en tik op OK.
  3. Openen via opdrachtprompt - Schakel CMD in en typ c: \ program files \ internet explorer \ iexplore. Druk op Enter.

Het is vrij gemakkelijk om Internet Explorer over het hoofd te zien en volledig te vergeten sinds Edge het heeft overgenomen, vooral met het grote aantal positieve recensies op Edge. Internet Explorer is ook kwetsbaar voor een aantal bedreigingen te midden van de vele beveiligingsverbeteringen in andere moderne browsers.

Een aantal gebruikers vraagt ​​zich in ieder geval nog af: hoe kom ik bij Internet Explorer in Windows 10? Een van de vijf bovenstaande methoden kan het antwoord bieden. U kunt ook veelvoorkomende pc-problemen oplossen met behulp van aanbevolen tools zoals Auslogics BoostSpeed, die uw Windows-systeem veilig diagnosticeert, de systeemstabiliteit herstelt, ongewenste bestanden opruimt en de algehele snelheid en prestaties optimaliseert.

Plan Auslogics BoostSpeed-optimalisatieprocedures.

Veel succes en een goede surfervaring op internet!