Hoe verander je je stem om als iemand anders te klinken?

Heb je ooit gewenst dat je een tijdje anders kon klinken? In dit artikel ontdek je hoe je dat kunt bereiken. Blijf dus lezen.

Hoe u uw stem kunt wijzigen om te klinken als iemand anders met een Windows 10-pc

Technologie heeft het mogelijk gemaakt om audiogegevens te moduleren. De reden waarom je dit misschien wilt doen, kan zijn om je identiteit te beschermen tijdens gevoelige situaties of gewoon om je vrienden of zelfs vreemden voor de gek te houden, gewoon voor de lol.

Er zijn verschillende softwareservices die u kunt gebruiken om de frequentie van audiosignalen te wijzigen en uw stem compleet anders te laten klinken.

Hoewel dit in bepaalde situaties van pas kan komen, kan het ook voor frauduleuze doeleinden worden gebruikt. Om deze reden kan stemmodulatie al dan niet legaal zijn, afhankelijk van het rechtsgebied.

Als u van deze diensten gebruik maakt, moet u een recht moreel kompas hebben en een lijn trekken over wat u ermee toestaat.

Omdat er veel opties zijn, kan het een uitdaging zijn om te weten welke stemveranderende software je moet kiezen. Houd rekening met de volgende parameters om het gemakkelijker te maken:

 • Is het gemakkelijk te gebruiken?
 • Geeft het je de mogelijkheid om je eigen spraakbibliotheek te uploaden?
 • Kun je het gebruiken tijdens het bellen?
 • Heeft het instellingen waarmee u de stemhoogte kunt regelen?
 • Kunnen audiobestanden in verschillende formaten worden ge├źxporteerd?

We hebben een lijst gepresenteerd met enkele van de beste die u gemakkelijk op uw pc kunt krijgen:

 1. Voxal Voice Changer
 2. All-in-One Voice Changer
 3. Voice Changer Software Diamond
 4. Skype Voice Changer
 5. MorphVox
 6. Virtuele persoonlijkheid +
 7. Nepstem
 8. Voice Master
 9. Viscom Voice Changer

Laten we beginnen:

1.Voxal Voice Changer

Veel gebruikers beschouwen dit als een van de beste opties voor zover het gratis spraakveranderende softwareproducten betreft. Het gebruikt eenvoudige termen en heeft een interface die gebruiksvriendelijk is.

Aangezien stemmodificatie een nogal gecompliceerd proces is, kan deze software uw leercurve stimuleren en u behoeden voor een lange trainingsperiode.

Dankzij de realtime-modus kunt u uw stem wijzigen tijdens live-oproepen. Of als u een opgenomen stem wilt wijzigen, upload dan eenvoudig het bestand en gebruik de beschikbare tools om de gewenste wijzigingen aan te brengen.

U kunt niet alleen enigszins aanpassen hoe uw natuurlijke stem klinkt, de software wordt ook geleverd met een ingebouwde spraakbibliotheek. Dit biedt u veel opties om uit te kiezen. U kunt een mannelijke, vrouwelijke, robotachtige en zelfs een buitenaardse stem selecteren. U vindt deze opties aan de linkerkant van het hoofdpaneel van de software.

Dat is niet alles. Deze slimme app kan ruis en geluidsvervormingen detecteren en verwijderen, zodat u uw stem kunt versterken.

Als u een gamer bent, kan Voxal u helpen uw identiteit te beschermen, aangezien het wordt ondersteund op spelplatforms zoals CSGO, Steam en nog veel meer.

De softwareversie voor thuisgebruik is gratis.

2.All-in-One Voice Changer

Hier is nog een gebruikersfavoriet. U kunt niet alleen veranderen hoe u klinkt terwijl u een live-oproep plaatst, maar u kunt ook vooraf opgenomen audio- en videobestanden bewerken. Je kunt jezelf gemakkelijk laten klinken als een man, een vrouw, een kind en meer. Je hebt zelfs de mogelijkheid om tussen deze opties te wisselen tijdens een live gesprek.

De software werkt ook met instant messaging-diensten, zoals Skype. Maar het kan niet rechtstreeks in hen worden geïntegreerd.

Met de videobewerkingsfuncties kunt u ook uw videobestanden wijzigen. U kunt een kopie toevoegen en een aantal interessante wijzigingen aanbrengen. Dit geeft de All-in-One Voice Changer een voorsprong op andere spraakveranderende apps.

3. Voice Changer Software Diamond

Over gebruiksvriendelijk gesproken, VCSD biedt u alle basisfuncties van het hoofdmenu. Dit maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot de stemveranderende instellingen terwijl u in realtime spreekt.

Wat de app tot een blikvanger maakt, is dat je hem kunt gebruiken om je audioboeken en berichten aan te passen. Extra effecten zijn ook beschikbaar in de add-on store.

De update van 2019 biedt de volgende verbeteringen:

 • Diverse kleine bugfixes voor een betere ervaring
 • Neem uw audio op en exporteer ze naar monobestanden zonder enige tegenslag
 • Een pauzeknop
 • Weergave-aanpassingen

U zult deze tool handig vinden bij het afhandelen van uw audioprojecten.

4. Skype Voice Changer

Skype-oproepen kunnen nogal sporadisch zijn. Een melding kan op elk moment verschijnen. Daarom is het mogelijk dat u het aannemen van de oproep niet kunt uitstellen terwijl u probeert uw stemveranderende software van derden te starten.

Om deze reden heeft Skype zijn eigen software gemaakt die uw gesprekken naar een heel nieuw niveau tilt. Het is een geweldige manier om uw toespraken interessanter te maken zonder dat u een programma van derden hoeft te downloaden dat ruimte op uw harde schijf in beslag neemt.

U kunt echter andere stemveranderende software uitproberen, zoals Voice Master, Virtual Personality + en All-in-One Voice Changer. Deze bieden een aantal interessante functies die u waarschijnlijk aantrekkelijk zult vinden.

5. virtuele persoonlijkheid +

Met Virtual Personality + is het mogelijk om te klinken als een aantal van je favoriete beroemdheden, ongeacht hun geslacht en hoe je eigen stem klinkt. Het heeft een database met een lange lijst van beroemde mensen. Stel je voor dat je je vrienden laat denken dat ze gebeld zijn door iemand die ze verafgoden.

Het hoofdpaneel van de software heeft enkele bedieningselementen waarmee u elke gewenste stem verder kunt wijzigen.

De software werkt ook met instant messaging-platforms, zoals Skype. Het kan worden gebruikt voor het maken van real-time oproepen of voor het moduleren van vooraf opgenomen audiobestanden. Je zou het geluid kunnen versterken en verschillende andere tweaks kunnen uitvoeren.

6. nepstem

Als je op zoek bent naar een stemveranderende app met een eenvoudige interface, dan is Fake Voice iets voor jou. Het biedt verschillende opties voor spraakbewerking op een eenvoudige manier, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn. De software zou daarom als de beste keuze kunnen worden beschouwd wanneer u een snelle bewerking wilt maken.

Omdat het in realtime werkt, kunt u uw stem horen veranderen terwijl u de schuifregelaars aanpast, zodat u het beste geluid krijgt. Je kunt jezelf oud, jong, cartoonachtig en nog veel meer laten klinken.

7. MorphVox

MorphVox biedt gebruikers de mogelijkheid om hun stem te veranderen zodat deze klinkt als het andere geslacht of als een kind.

Hoewel u het kunt gebruiken tijdens het voeren van live gesprekken, is het wellicht beter geschikt voor amusementsdoeleinden, aangezien de opties voor stemveranderingen niet zo gevarieerd zijn als bij andere software voor het aanpassen van stem.

8.Voice Master

Hoewel Skype zijn eigen optreden heeft, wil je misschien andere programma's uitproberen die een betere ervaring kunnen bieden.

Bekijk Voice Master. Het is compatibel met instant messaging-diensten, vooral Skype. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface en kan worden gebruikt om vooraf opgenomen audiobestanden te bewerken of uw stem in realtime te wijzigen.

De software heeft het voordeel dat het basisopties voor stemaanpassing biedt waarmee u het geluid van uw stem minutieus of sterk kunt wijzigen. U kunt dus wijzigingen aanbrengen zonder teveel af te wijken van hoe u oorspronkelijk klinkt.

Met de enkele schuifregelaar kunt u de toonhoogte van uw stem wijzigen en nieuwe diepte toevoegen volgens uw voorkeuren.

U merkt misschien echter dat de software de audiokwaliteit een beetje verstoort.

9.Viscom Voice Changer

Hoewel u met deze software alleen vooraf opgenomen audiobestanden kunt bewerken (u kunt deze niet gebruiken tijdens live-oproepen of spraakopnamen), heeft het het voordeel dat het licht en snel is. Het audiobestand dat u ermee maakt, heeft ook heel weinig ruis of geluidsvervorming.

Het ondersteunt slechts drie bestandsindelingen, namelijk .wav, .wma en .mp3, waarbij .wav het primaire formaat is. Dit levert misschien niet veel tegenvallers op, aangezien u een converter kunt gebruiken als u een vooraf opgenomen audiobestand moet bewerken dat een niet-ondersteunde indeling heeft. Maar u moet er rekening mee houden dat dit enig kwaliteitsverlies kan veroorzaken.

Viscom wordt geleverd met een scala aan opties voor spraakbewerking. U kunt de snelheid, frequentie en amplitude wijzigen. Er zijn ook verschillende stemtypen waaruit u kunt kiezen.

Ten slotte

Nu weet u hoe u uw stem kunt veranderen om als iemand anders te klinken. Of je nu wilt doen alsof je een beroemdheid bent en je vrienden voor de gek wilt houden, of je wilt gewoon weten hoe je klinkt als je stem wat lichter of dieper zou zijn, of misschien wil je een robot- of buitenaardse stem uitproberen, wat dan ook de reden is dat er talloze programma's zijn die u kunt gebruiken.

Houd er echter rekening mee dat u tijdens het downloaden van software van een onbekende bron ervoor moet zorgen dat u een sterke anti-malware op uw computer hebt staan. We raden Auslogics Anti-Malware aan.

De tool is een van de beste op de markt. U heeft zelfs de mogelijkheid om de gratis versie te downloaden.

Het is erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk op te zetten. Als u al een antivirusprogramma op uw pc heeft, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Auslogics Anti-Malware is ontworpen om geen enkele andere antivirus die u heeft te verstoren, waardoor u extra bescherming krijgt. Het kan ook verborgen kwaadaardige items detecteren en verwijderen waarvan u waarschijnlijk nooit vermoedde dat ze in uw systeem aanwezig zijn en die uw belangrijkste antivirusprogramma mogelijk mist.

Gebruik het vandaag nog om geautomatiseerde scans te plannen en geef uzelf de gemoedsrust die u nodig heeft.

Deel gerust uw mening in de commentaren hieronder.

We vinden het altijd leuk om van je te horen.

Ik hoop dat je deze inhoud nuttig hebt gevonden.