Hoe de olpair.com-fout in 2 minuten oplossen?

Onlangs is de Kodi-app het streamingmedium bij uitstek geworden voor veel gebruikers die op zoek zijn naar een goedkope oplossing voor het bekijken en downloaden van de nieuwste televisieseries, films, documentaires en andere vormen van visuele media. Naarmate de open source streaming media steeds populairder werd, begon de aandacht te worden gericht op de vraag of de app en de videobron echt veilig zijn voor gebruik. Gezien de huidige staat van het internet, waar een beveiligingslek slechts één klik verwijderd is, hebben gebruikers gelijk dat ze zich zorgen maken.

De Kodi-app haalt video's van de meest populaire streamingplatforms op internet. Amazon Prime Video, Netflix, Crackle, Spotify, Hulu en anderen kunnen via de app worden gestreamd, waardoor het een gemakkelijke keuze is voor velen die geen geld willen uitgeven aan gelijktijdige abonnementen op meerdere videostreamingplatforms.

De Kodi-app biedt gebruikers video's, muziek, documentaires, enz. Via video-hostingsites. Verreweg de meest populaire hiervan is OpenLoad, hoewel Vshare en FlashX ook vrij vaak worden gebruikt. Deze hostingsites bieden de gevraagde video's van hoge kwaliteit, wat betekent dat de gebruiker kan genieten van wat legitieme abonnees van populaire streamingplatforms zoals Netflix genieten, maar tegen weinig of geen kosten met behulp van de Kodi-app.

Dit heeft naar verwachting alleen maar de populariteit van de app vergroot. Met versies die beschikbaar zijn op Windows, Android, settopboxen, enz., Maar we zullen ons in dit artikel concentreren op de Kodi Windows-app. Zowel als app als als browser-add-on heeft Kodi een prominente plaats in de gratis streaming-community.

Daarom, toen meldingen naar boven kwamen van fouten veroorzaakt door malware, geïnfecteerde systemen en verlies van privé-informatie als gevolg van de Kodi-app, stuurde het de gebruikersgemeenschap een hoop vragen met betrekking tot de veiligheid van de app en hoe ze het beste te werk konden gaan wanneer ze werden geconfronteerd met een koppelingsfout. Zoals ervaren Kodi-gebruikers je zouden vertellen, heb je geen toegang tot video's die op OpenLoad worden gehost, tenzij je je apparaat eerst koppelt.

Daarom zal dit artikel u laten zien hoe u de Olpair-fout op Kodi kunt oplossen. Als je eenmaal de essentie van het koppelen van je Kodi-box aan OpenLoad hebt begrepen, kun je vrij en gemakkelijk kijken en downloaden wat je wilt van de OpenLoad-hostsite.

Waarom krijgen gebruikers koppelingsfouten op Olpair.com?

Oorspronkelijk hoefden Kodi-gebruikers hun apparaten helemaal niet met Olpair te koppelen. Ze vonden gewoon de video die ze wilden bekijken, klikten op een link en leunden achterover terwijl de gevraagde stream die op OpenLoad werd gehost, begon te spelen. Normaal gesproken zou een site als OpenLoad het helemaal niet erg vinden: hoe meer de site wordt gebruikt, hoe meer mensen de advertenties te zien krijgen waarop het vertrouwt om geld te verdienen.

De Kodi-app werd echter al snel een bron van ergernis voor OpenLoad. Omdat Kodi-gebruikers hun streams zonder browser gebruikten, konden ze geen goede verkeersrapportage maken in Google Analytics, wat op zijn beurt hun bedrijfsresultaten leek te beïnvloeden. Zonder een middel om streamers te volgen met behulp van hun servers, werd het moeilijk om advertenties weer te geven en ook degenen die hun servers gebruiken te volgen. Een tijdje blokkeerde de streaminghost Kodi om hun servers te gebruiken. Gebruikers die probeerden een video te bekijken die werd gehost op OpenLoad, kregen de volgende foutmeldingen te zien:

Om deze video af te spelen, is autorisatie vereist. Ga naar de onderstaande link om de apparaten in uw netwerk te autoriseren: //olpair.com en klik vervolgens op 'Koppelen'

Al snel werd er een compromis bedacht - Olpair.com.

Olpair is een afkorting voor OpenLoad Pair. Zoals de naam al aangeeft, kunnen gebruikers de Kodi-box koppelen aan de OpenLoad-website. Iedereen wint op deze manier. De gebruiker kan streamen wat hij wil, terwijl OpenLoad de juiste verkeersrapportage kan maken en ook advertenties op zijn platform kan weergeven.

Dat is echter waar de wederzijdse voordelen ophouden, als we de waarschuwingen van beveiligingsexperts mogen geloven. Blijkbaar is de Olpair.com-website ingebed met crypto-miningcode die profiteert van de rekenkracht van een gebruiker terwijl ze media streamen. Met andere woorden, wanneer u zich op Olpair.com bevindt, doet uw machine twee dingen: de media afspelen en cryptocurrency voor anderen minen zonder uw toestemming.

In combinatie met het feit dat het koppelingsproces zelf de gebruiker opent voor beveiligings- en privacyproblemen, wordt Olpair.com een ​​website om voorzichtig mee te zijn. Tijdens het koppelen verbindt de website het IP-adres van de site met het IP-adres van uw computer. Op deze manier krijgt het toegang tot informatie zoals uw locatie, tijd en browse-activiteit.

Hoe u uzelf kunt beschermen op Olpair.com

Hoewel er geen bewijs is dat deze informatie voor schandelijke doeleinden wordt gebruikt, betekent dit niet dat dergelijk misbruik van privacy niet bestaat. Als je dit medium moet gebruiken om content te streamen, is het beter om voorbereid te zijn door voorzorgsmaatregelen te nemen.

 • Gebruik een beveiligingssoftware

De beste manier om uzelf te beschermen? Gebruik antivirussoftware zoals Auslogics Anti-Malware om uw systeem veilig en beveiligd te houden. Met de 24/7 real-time bescherming ingeschakeld, wordt de kans dat uw pc geïnfecteerd raakt wanneer u Olpair.com bezoekt minuscuul. Het deactiveert alle verborgen malwarecode op de website en voorkomt dat cryptocurrency-mining-software uw machine in een geïmproviseerde arbeider verandert.

Om nog maar te zwijgen, er zijn zoveel omleidingen en pop-ups wanneer u sites als Olpair.com bezoekt, maar Auslogics Anti-Malware waarschuwt u voor twijfelachtige sites waarnaar u wordt omgeleid, terwijl wordt voorkomen dat ze automatisch kapingsoftware naar uw systeem downloaden. of installeer het als een browser-add-on.

 • Gebruik een VPN

Omdat Olpair.com het IP-adres gebruikt dat u hen hebt gegeven om toegang te krijgen tot uw informatie, kunt u ze volledig van uw geur ontdoen door ze een ander IP-adres te geven in plaats van uw eigen. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze niet de kans krijgen om uw gegevens voor een kwaadaardig doel te gebruiken, maar het beschermt u ook tegen ongewenste juridische gevolgen van het gebruik van Olpair (en Kodi).

Door een Virtual Private Network (VPN) te gebruiken, verhult u uw IP-adres onder een rookgordijn IP gegenereerd door de VPN. U kunt zich in Australië bevinden terwijl het IP-adres dat door uw apparaat wordt gegenereerd een Nieuw-Zeelands of Amerikaans adres laat zien. Het dubbele IP-adres zal natuurlijk nepinformatie bevatten die alle volgsoftware op sites zoals Olpair ongetwijfeld haak, lijn en zinklood zal inslikken.

 • Klik niet onnodig op links

Een andere stap is om helemaal niet op een zijlink te klikken. Concentreer u gewoon volledig op het koppelingsproces en doe niets anders. Die koppelingen zijn geprogrammeerd om u ergens anders heen te leiden en door erop te klikken, is een open uitnodiging voor malware om toegang te krijgen tot uw pc.

Ten slotte, als je kunt, besteed dan het extra geld aan een abonnement op het streamingplatform dat de show host die je wilt bekijken. Uw selectie van inhoud kan op die manier beperkt zijn, maar u zult gemoedsrust krijgen door te weten dat u niet hoeft te strijden tegen malware, kapingen en mijnpogingen.

 • Schakel Olpair Pop-ups uit in uw browser

Natuurlijk krijg je pop-ups van Olpair.com. Het is een van de prijzen waarvan zij aannemen dat u bereid bent te betalen in ruil voor de diensten die zij aanbieden. U zult natuurlijk een of twee pop-ups hier en daar draaglijk vinden. Wanneer je echter elke vijf seconden overspoeld wordt met inhoudsmeldingen en browserpop-ups, wordt het vervelend.

Om van de overlast af te komen, schakelt u pop-ups voor de website uit in welke browser u ook gebruikt, dan heeft u geen last meer. Ga als volgt te werk in Chrome:

 • Klik op het Chrome-menupictogram (drie verticale stippen) rechtsboven in de browser.
 • Klik op Instellingen.
 • Blader naar beneden op de pagina Instellingen en klik op Geavanceerd wanneer u het vindt.
 • Navigeer naar "Privacy en beveiliging" en klik op "Site-instellingen".
 • Klik op "Pop-ups en omleidingen".
 • Zoek onder de optie "Toestaan" naar Olpair.com.
 • Als de site wordt vermeld, klikt u op de drie verticale stippen naast de sitenaam.
 • Selecteer Blokkeren.
 • Als de site niet in de lijst staat, klik dan op de knop Toevoegen, typ de URL van de site en klik op Toevoegen.

Hoe Kodi Pair-fout voor Olpair te repareren

Dit alles gezegd hebbende, hier is wat u moet doen als u een fout ervaart wanneer u Olpair.com probeert te gebruiken.

 • Koppel uw apparaat

Zoals hierboven vermeld, krijg je steeds fouten op Olpair wanneer je Kodi gebruikt als je apparaat niet is gekoppeld. Olpair.com heeft uw informatie nodig en geeft u daarom geen toegang tot OpenLoad totdat u het een manier geeft om die informatie gemakkelijk te verkrijgen. Dat is waar het bij paren om draait.

Maakt u zich geen zorgen, zolang u Auslogics Malware draait of een goede VPN gebruikt, hoeft u er niet al te ongerust over te zijn. Als u tegelijkertijd zowel een malwareblokker als een VPN gebruikt, des te beter.

 • Open je Kodi-app.
 • Open uw browser en ga naar Olpair.com.
 • Beantwoord de puzzel correct om te bewijzen dat je geen robot bent.
 • Vink Koppelen aan om uw apparaat te koppelen met OpenLoad.

Als u klaar bent, kunt u uw gewenste inhoud streamen die wordt gehost op OpenLoad. Deze service is echter slechts vier uur per keer beschikbaar als u een gratis gebruiker bent. Om permanent toegang te krijgen tot OpenLoad, moet u zich abonneren op een betaald lidmaatschap.

 • Schakel Captcha uit in de Kodi-app

Sommige gebruikers getuigden dat het uitschakelen van de Captcha-optie vanuit de Kodi-app heeft geholpen om authenticatieproblemen op hostingplatforms zoals OpenLoad te verwijderen. Het is de moeite waard om het uit te proberen als u Kodi-streams die op dat platform worden gehost niet kunt afspelen.

 • Start de Kodi-app.
 • Klik op Add-ons in het instellingenvenster aan de linkerkant.
 • Klik met de rechtermuisknop op "Olpair add-on" en klik op Instellingen.
 • Klik op Afspelen.
 • Zoek de schakelaar "hosters met captcha" en schakel deze uit.

Dat is alles - hoe u de paarfout op Kodi kunt oplossen. Dit zou handig moeten zijn voor degenen die een terugkerende fout krijgen terwijl ze proberen te streamen op OpenLoad. De tips om uzelf op de site te beschermen, zouden u moeten helpen de meer flagrante gevaren van video-hostingsites te vermijden.