Roblox-foutcode 267: redenen en oplossingen

Als je van online pc-games houdt, moet je Roblox hebben gehoord of zelfs hebben gespeeld. Dit wereldwijde online gamingplatform heeft een enorme schare fans. Het brengt gebruikers van over de hele wereld samen, waardoor ze games kunnen spelen die door andere ontwikkelaars zijn gemaakt. Het stelt mensen ook in staat om de games die ze hebben gemaakt op de markt te brengen. Om deze reden wordt Roblox geleverd met een uitgebreide bibliotheek en kunt u alles worden wat u maar wilt. Bovendien kun je het opnemen tegen rivalen van overal ter wereld.

Ondanks het plezier hebben Roblox-spelers echter geen soepel gamen ervaren. Een van de meest voorkomende fouten zorgt ervoor dat de speler het spel verlaat. Bovendien krijgen ze een banbericht van de makers.

Enkele van de foutmeldingen die gebruikers hebben gemeld, zijn onder meer:

'Losgekoppeld

Je bent uit het spel gezet (foutcode: 267) '

'Losgekoppeld

Je bent uit dit spel geschopt: Je bent verbannen vanwege: verdenking van bedrog (niet toegestaan ​​over 10 uur) (Foutcode: 267) '

'Losgekoppeld

Je bent uit dit spel geschopt: Sorry! Je mag dit supergeheime spel nog niet spelen. (Foutcode: 267) '

Geen paniek als u een van de foutmeldingen ontvangt. Je bent niet de enige getroffen Roblox-speler.

In onze post vandaag delen we verschillende methoden om van de Roblox-foutcode: 267 af te komen, zodat je de glitch kunt elimineren en naadloos van je game kunt genieten.

Wat is Roblox-foutcode 267?

Roblox-foutcode: 267 is een fout die meestal wordt weergegeven tijdens het spelen en de speler wordt uit het spel getrapt. Meestal wordt de fout op het scherm weergegeven met een bericht waarin de reden wordt uitgelegd waarom je eruit wordt gegooid. De foutcode 267 geeft aan dat je eruit gegooid bent via een admin-script dat is geplaatst door de ontwikkelaar van het spel.

Meestal heeft Roblox niets met de fout te maken. Het kan eerder gebeuren om een ​​groot aantal redenen, waarvan sommige buiten uw macht liggen. De meest voorkomende boosdoener is het hebben van een nieuw account. Dus als je een account hebt dat minder dan 30 dagen oud is, zijn je pogingen om verbinding te maken met sommige games nutteloos.

Als je iets doet tegen de regels van het spel, wordt je account natuurlijk verbannen. Andere mogelijke redenen voor de Roblox-foutcode: 267 zijn onder meer:

 • Trage internetverbinding - Roblox, omdat het een enorm platform is, vereist een snelle en betrouwbare netwerkverbinding. Dus als uw internet traag is, kan dit de fout veroorzaken.
 • Verbannen speler - Als je een specifiek spel probeert te spelen maar eruit wordt gegooid, mag je het waarschijnlijk niet spelen. Roblox-spellen zijn geïntegreerd met een Admin-script dat een Ban-commando uitvoert. Om de ban op te heffen, moet je contact opnemen met de eigenaar van het spel. Houd er rekening mee dat als u bent uitgesloten van slechts één game, het minstens 30 dagen duurt voordat u uw account terugkrijgt.
 • Ontbrekende componenten - Je machine moet alle benodigde componenten hebben om het spel te laden. Anders verschijnt de foutcode 267 op uw scherm.
 • Firewall - Uw antivirussoftware blokkeert mogelijk het spel.

Denk dus, voordat u begint met het toepassen van de onderstaande fixes, terug aan wat u aan het doen was net voordat u foutcode 267 ontving.

Hoe de foutcode 267 op Roblox te repareren

Nu u weet wat de fout betekent en de mogelijke oorzaken, wat zijn de stappen om de Roblox-foutcode: 267 op te lossen? We zijn blij dat u wordt gevraagd.

Hier zijn de oplossingen. Probeer ze een voor een uit totdat u er een vindt die voor u werkt.

Oplossing 1: controleer of u een ondersteunde browser gebruikt

Er zijn verschillende browsers die u kunt gebruiken om online te gaan. Roblox ondersteunt ze echter niet allemaal. Enkele van de aanbevolen browsers zijn Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari en Microsoft Edge.

Zorg er daarnaast voor dat uw browser up-to-date is. Dit helpt niet alleen potentiële cyberaanvallen te voorkomen, maar het zorgt er ook voor dat uw browser compatibel is met de meeste online games.

Als u een Windows-gebruiker bent, volgen hier de stappen om drie van de meest populaire browsers bij te werken:

Microsoft Edge:

 1. Start Edge, ga naar het menu in de rechterbovenhoek van de browser en selecteer Instellingen.
 2. Klik op de optie "Over Microsoft Edge" in het linkerdeelvenster en Edge zou automatisch moeten controleren op alle beschikbare updates en deze installeren.

Google Chrome:

 1. Start de browser, ga naar het menu (de drie puntjes in de rechterbovenhoek) en selecteer Help> Over Google Chrome.
 2. Chrome zou automatisch alle updates moeten controleren en installeren.

Mozilla Firefox:

 1. Start Firefox, open het menu en selecteer Help> Over Firefox.
 2. De browser zou automatisch updates moeten installeren.

Oplossing 2: controleer uw internetverbinding

Als u een onstabiele internetverbinding heeft, wilt u misschien controleren of uw verbinding problemen heeft. Een manier om dit te doen, is door de probleemoplosser voor internetverbindingen uit te voeren met behulp van de onderstaande stappen:

 1. Druk op de Win + I-sneltoetsen om het venster Instellingen te openen.
 2. Selecteer Update en beveiliging> Problemen oplossen.
 3. Zoek naar internetverbindingen en klik erop.
 4. Selecteer de probleemoplosser uitvoeren en laat Windows mogelijke problemen met uw internet diagnosticeren, detecteren en oplossen.

Als Windows geen problemen vindt en u een Wi-Fi-verbinding gebruikt, volgt u deze stappen:

 1. Herhaal stap 1 en 2 hierboven.
 2. Zoek de netwerkadapter en klik erop om deze te markeren.
 3. Selecteer de probleemoplosser uitvoeren en laat Windows proberen problemen met uw draadloze adapter op te sporen en op te lossen.

Als uw draadloze verbinding problemen geeft, wilt u misschien overschakelen naar Ethernet.

Oplossing 3: schakel advertentieblokkers uit

De meeste websites, vooral gamesites, zijn voor inkomsten afhankelijk van advertenties. Het slechte nieuws is dat deze advertenties behoorlijk irritant kunnen zijn, elke seconde kunnen worden weergegeven en uw games kunnen verstoren. Bovendien kunnen sommige ervan kwaadaardig zijn. Daarom gebruiken de meeste mensen adblockers.

Helaas kunnen deze adblockers ook de oorzaak zijn dat ze van de Roblox-servers worden getrapt. Om dit te verifiëren, probeert u uw advertentieblokkering tijdelijk uit te schakelen en controleert u of de Roblox-foutcode: 267 nog steeds opduikt. Is dat niet het geval, dan heb je de schuldige gevonden.

Als het opnieuw verschijnt, ligt het probleem ergens anders.

Oplossing 4: reset uw internetopties

Voor sommige spelers heeft een eenvoudige reset van de internetopties de Roblox-fout 267 opgelost. Volg hiervoor deze eenvoudige stappen. We laten u zien hoe u internetopties kunt resetten voor twee van de meest populaire browsers die worden ondersteund door Roblox.

Google Chrome

 1. Start uw browser en open het menu.
 2. Klik op Instellingen> Geavanceerd> Reset en ruim op.
 3. Selecteer de optie "Instellingen terugzetten naar hun oorspronkelijke standaardwaarden" en klik op Instellingen resetten.

Microsoft Edge

 1. Start de nieuwe Edge-browser en open Instellingen.
 2. Selecteer Instellingen resetten in het linkerdeelvenster en klik op de optie "Instellingen herstellen naar hun standaardwaarde".

Oplossing 5: is uw account minder dan 30 dagen oud?

We hebben eerder gezegd dat een nieuw account kan voorkomen dat u toegang krijgt tot games op Roblox, waardoor de foutcode 267 wordt geactiveerd. Het is echter mogelijk dat sommige game-ontwikkelaars enkele regels hebben opgesteld met betrekking tot hun games.

De beste optie is dus om terug te komen bij die server wanneer 30 dagen voorbij zijn. U zou niet langer de Roblox-foutcode: 267 moeten krijgen.

Oplossing 6: probeer verbinding te maken via een VPN

Een VPN heeft verschillende handige functies, zoals voorkomen dat uw overheid en ISP-providers uw online activiteiten volgen. Bovendien kan het u helpen geografische beperkingen te omzeilen bij het spelen van bepaalde online games of het streamen van tv-programma's en films.

Dat gezegd hebbende, leek het gebruik van een VPN te hebben gewerkt voor verschillende Roblox-gamefans. Dus waarom zou u het niet proberen. Er zijn tientallen VPN-providers. Zorg er dus voor dat u grondig onderzoek doet om er een te vinden die bij u past.

De meeste VPN-services geven je toegang tot een aantal servers. Het enige dat u hoeft te doen, is verbinding maken met de snelste server en genieten van uw spel. Hopelijk wordt de Roblox-foutcode: 267 verwijderd.

Oplossing 7: werk uw netwerkstuurprogramma's bij

Om uw netwerk naar behoren te laten functioneren, moeten de netwerkadapters altijd up-to-date zijn. Stuurprogramma's zorgen ervoor dat de verbinding tussen uw computer en de hardware correct tot stand komt.

Houd er rekening mee dat u, om de juiste driverversie te installeren, de huidige versie moet controleren die al op uw pc is geïnstalleerd om compatibiliteitsproblemen te voorkomen. Hoewel u uw netwerkstuurprogramma's kunt bijwerken via Windows Apparaatbeheer, is het niet gegarandeerd dat de nieuwste stuurprogrammaversies worden geïnstalleerd.

<

Daarom raden we aan om speciale software van derden te gebruiken, zoals Auslogics Driver Updater. Het programma bespaart u tijd omdat u alle stuurprogramma's tegelijk kunt bijwerken. Bovendien zorgt het ervoor dat alleen de stuurprogramma's worden geïnstalleerd die compatibel zijn met uw besturingssysteem.

Na installatie controleert Driver Updater uw computer op verouderde, ontbrekende of beschadigde apparaatstuurprogramma's.

Nadat de diagnose is voltooid, kunt u een gedetailleerd rapport van de bevindingen bekijken, inclusief de datums van de momenteel geïnstalleerde stuurprogramma's en de releasedatum van de nieuwste door de fabrikant aanbevolen versies.

Als u bang bent om pc-problemen tegen te komen nadat de updates zijn geïnstalleerd, heeft de software een back-upfunctie waarmee u de wijzigingen met slechts een paar klikken op de knop ongedaan kunt maken.

Oplossing 7: installeer Roblox opnieuw

Als geen van de Roblox-foutcode: 267-oplossingen werkt, probeer dan de game opnieuw te installeren. Als u dit doet, wordt het teruggezet naar de standaardinstellingen, zodat u uw games zonder problemen kunt spelen.

Volg de onderstaande stappen om Roblox opnieuw te installeren:

 1. Druk op de Win + X-sneltoets of klik met de rechtermuisknop op "Start" en selecteer "Instellingen" (het tandwielpictogram).
 2. Open "Apps" en zoek "Roblox" in de lijst met apps en functies die op uw pc zijn geïnstalleerd.
 3. Zodra u het heeft gevonden, klikt u erop en selecteert u "Verwijderen".
 4. Volg de instructies op het scherm om het verwijderingsproces te voltooien.
 5. Ga vervolgens naar Microsoft Store en installeer Roblox opnieuw.

Met de nieuwe installatie zou u van uw games moeten genieten zonder bang te hoeven zijn Roblox Error Code 267 tegen te komen.

Veel succes, en laat ons weten welke oplossing voor u heeft gewerkt.