Hoe te verhelpen dat Elgato HD60 niet werkt?

Als je je gameplay niet kunt delen met je Elgato Game Capture HD60, controleer dan de stuurprogramma's en zorg ervoor dat ze zijn bijgewerkt. De meeste problemen die u met uw apparaat tegenkomt, ook wanneer uw pc het niet herkent, zijn het gevolg van problematische stuurprogramma's. Daarom laten we u in deze korte handleiding zien hoe u problemen met stuurprogramma's snel en gemakkelijk oplost, zodat uw apparaat altijd in goede staat verkeert.

Elgato HD60-stuurprogrammaproblemen oplossen

Er zijn twee manieren waarop u ontbrekende stuurprogramma's kunt installeren of bestaande kunt bijwerken. De eerste optie die u heeft, is om online te gaan om handmatig naar de juiste door de fabrikant aanbevolen driver te zoeken en deze vervolgens te downloaden en te installeren. Dit vereist geduld en vaardigheid.

De volgende en beste optie is om gebruik te maken van een automatische tool die de vereiste stuurprogrammaversie herkent en deze met slechts een muisklik voor u verkrijgt.

Hoe Elgato HD60-stuurprogramma's in Windows 10 te updaten:

 1. Werk uw stuurprogramma's handmatig bij
 2. Werk uw stuurprogramma's automatisch bij

We zullen voor elke optie de stappen doorlopen.

Methode 1: Update uw Elgato HD60-stuurprogramma's handmatig

 1. Bezoek de officiële Elgato-ondersteuningswebsite en vind de nieuwste stuurprogramma's die beschikbaar zijn voor uw Video Capture-apparaat. U ziet ze onder 'Nieuwste software (Windows)'.
 2. Om met downloaden te beginnen, klikt u op de link "Download driver voor Elgato Video Capture".
 3. Zodra het downloaden is voltooid, gaat u naar de locatie waar het gedownloade .exe-bestand op uw computer is opgeslagen.
 4. Dubbelklik op het bestand om de installatiewizard uit te voeren.
 5. Klik op de knop Ja wanneer de prompt van Gebruikersaccountbeheer verschijnt.
 6. Volg de instructies van de installatiewizard om het proces te voltooien.
 7. Start uw computer opnieuw op zodra de installatie is voltooid.

Methode 2: Update uw Elgato HD60-stuurprogramma's automatisch

Met Auslogics Driver Updater kunt u eenvoudig uw stuurprogramma's downloaden en uzelf tijd en moeite besparen. De tool is zeer gebruiksvriendelijk en wordt vertrouwd door experts. Auslogics is een Microsoft-partner. Hun softwareproducten hebben een kwaliteitskeurmerk.

Nadat u het hulpprogramma hebt gedownload en uitgevoerd, wordt uw computer gescand op defecte stuurprogramma's, inclusief ontbrekende, incompatibele, corrupte en verouderde stuurprogramma's. Vervolgens krijgt u een volledige lijst te zien, zodat u met één klik op de knop een update kunt uitvoeren.

Aangezien Auslogics Driver Updater de specificaties van uw apparaat herkent, zorgt het ervoor dat u de juiste stuurprogramma's krijgt die worden aanbevolen door de fabrikant van uw apparaat, waardoor het risico van het downloaden en installeren van het verkeerde Game Capture HD60-stuurprogramma wordt verwijderd, wat kan gebeuren als u besluit te zoeken naar de bestuurder handmatig.

De tool zorgt voor alles, inclusief het download- en installatieproces.

Om de tool te gebruiken, moet u het volgende doen:

 1. Klik hier om de pagina te bezoeken.
 2. Download Auslogics Driver Updater.

Opmerking: de gratis versie scant uw computer op problemen met stuurprogramma's, maar werkt deze niet automatisch bij. We raden u aan de Pro-versie te downloaden om uw stuurprogramma's met één klik bij te werken.

 1. Voer het installatiebestand uit zodra het downloaden is voltooid.
 2. Nadat het installatieproces is voltooid, wordt het programma gestart en wordt uw computer gescand op eventuele stuurprogrammaproblemen.
 3. U krijgt de stuurprogramma's te zien die moeten worden bijgewerkt.
 4. Klik op de knop 'Alles bijwerken' of klik op de knop Update voor het stuurprogramma dat u wilt bijwerken.
 5. Start uw computer opnieuw op nadat het stuurprogramma is bijgewerkt.

We hopen dat je deze gids nuttig hebt gevonden. Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om deze met ons te delen in de opmerkingen hieronder.