Hoe te repareren PUBG kan de dxgi.dll-fout niet vinden op Windows?

'Het is nooit alleen een spel als je wint'

George Carlin

Tegenwoordig maken enthousiaste fans van PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG) het erg moeilijk. De ontwikkelaar is vastbesloten om valsspelers hard aan te pakken en zet daarom zijn geavanceerde anti-cheat-tools tegen hen in - het probleem is dat veel bijwerkingen van dit hele proces naar voren zijn gekomen.

De PUBG dxgi.dll-fout is een voorbeeld hiervan. Gebruikers melden dat ze PUBG proberen te starten om uiteindelijk de 'Kan' dxgi.dll 'te zien. Installeer deze applicatie opnieuw. ' bericht. Als u een van die ongelukkigen bent die die ontmoedigende tekst tegenkomen in plaats van te genieten van hun favoriete spel, hoeft u niet te wanhopen. U bent bij ons aan het juiste adres - in dit artikel vindt u 5 bewezen tips voor het oplossen van de foutcode dxgi.dll. Werk gewoon door onze lijst met oplossingen totdat een van hen uw probleem oplost.

Dus, wat is de fout dxgi.dll? Het antwoord is, dat is het probleem dat optreedt wanneer PUBG het bestand dxgi.dll blokkeert, dat je nodig hebt om het Reshade-effect te kunnen gebruiken tijdens het spelen van het spel. Hieronder vindt u een aantal manieren waarop u het probleem kunt oplossen, dus ga naar beneden totdat u vindt wat voor u werkt. Het probleemoplossingsproces is relatief eenvoudig - zorg ervoor dat u de instructies zorgvuldig volgt.

Werk het stuurprogramma van uw grafische kaart bij

Als het stuurprogramma van je grafische kaart verouderd is, heb je mogelijk meerdere spelgerelateerde problemen, waaronder de beruchte dxgi.dll-foutcode. Het eerste dat u dus moet doen bij het oplossen van deze fout, is ervoor zorgen dat het stuurprogramma van uw grafische kaart up-to-date is. De eenvoudigste manier om dat te doen is door Auslogics Driver Updater te gebruiken, omdat deze tool al uw stuurprogramma's met slechts één klik kan bijwerken naar de door de fabrikant aanbevolen versies. Dit bespaart u tijd en moeite en helpt u voorkomen dat u iets verkeerd installeert en daardoor uw pc beschadigt.

<

Aan de andere kant kunt u het stuurprogramma van uw grafische kaart handmatig bijwerken. Ga hiervoor naar de website van de fabrikant en vind hier wat je nodig hebt. Download vervolgens de driver en installeer deze op uw computer. Het is belangrijk om de exacte driverversie te pakken die u nodig heeft, anders kunnen er ernstige storingen optreden.

Een andere manier om het stuurprogramma van uw grafische kaart bij te werken, is door het ingebouwde hulpprogramma Apparaatbeheer te gebruiken. Hier is hoe u er toegang toe kunt krijgen en het in uw voordeel kunt gebruiken:

Windows 7

 1. Open het menu Start.
 2. Klik met de rechtermuisknop op Computer.
 3. Klik op de optie Beheren.
 4. Selecteer Apparaatbeheer.
 5. Zoek uw grafische kaart en klik er met de rechtermuisknop op.
 6. Werk het stuurprogramma bij met de juiste optie uit het menu.

Windows 8

 1. Klik op het pictogram Start om het menu Snelle toegang te openen.
 2. Selecteer Apparaatbeheer.
 3. Ga naar de grafische kaart.
 4. Klik er met de rechtermuisknop op.
 5. Klik op Stuurprogramma's bijwerken.

Ramen 10

 1. Klik met de rechtermuisknop op het Windows-logopictogram op uw taakbalk.
 2. Selecteer Apparaatbeheer en navigeer naar uw grafische kaart.
 3. Klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer Stuurprogramma bijwerken.

Selecteer ten slotte de optie waarmee Apparaatbeheer wordt geconfigureerd om online naar het benodigde stuurprogramma te zoeken.

Start na het bijwerken van het stuurprogramma uw pc opnieuw op en kijk of uw probleem daarmee is opgelost.

Voer de Steam-app uit als beheerder

Als je de fout dxgi.dll tegenkomt bij het starten van PUBG, probeer dan de Steam-app uit te voeren met beheerdersrechten. Hier is hoe je dat kunt doen:

 1. Sluit PUBG af.
 2. Log uit bij je Steam-account.
 3. Herstart je computer.
 4. Zoek je Steam-app-pictogram.
 5. Klik er met de rechtermuisknop op.
 6. Selecteer Uitvoeren als beheerder.
 7. Log in op je Steam-account.

Probeer nu opnieuw PBG uit te voeren. Tot nu toe geen geluk? Ga dan verder - je hebt nog een paar andere effectieve oplossingen om te proberen.

Wijzig de naam van het bestand dxgi.dll

Een andere manier om de foutcode dxgi.dll op te lossen, houdt in dat u het bestand dxgi.dll hernoemt. Hier is wat je moet doen:

 1. Ga naar de map die wordt aangegeven in het foutbericht dat je tegenkomt (hoogstwaarschijnlijk is het hier: C: -> Program Files (x86) -> Steam -> steamapps -> common -> PUBG -> TsIGame -> Binaries -> Win64) .
 2. Zoek in deze map het bestand dxgi.dll en geef het een andere naam.

Probeer vervolgens PUBG te starten. Als er nog geen succes is, gaat u verder met de volgende methode.

Verwijder het bestand dxgi.dll

Als de fout dxgi.dll aanhoudt, moet u mogelijk het problematische .dll-bestand verwijderen:

 1. Ga naar de map vermeld in de vorige fix.
 2. Zoek het bestand en klik er met de rechtermuisknop op.
 3. Selecteer de optie Verwijderen.

Kun je PUBG nu starten? Zo niet, probeer dan de volgende truc.

Gebruik Microsoft DirectX End-User Runtime Web Installer

De 'Kan' dxgi.dll 'niet vinden. Installeer deze applicatie opnieuw. ' bericht kan een teken zijn dat u een nieuw dxgi.dll-bestand moet vinden. U kunt het downloaden via het DirectX End-User Runtime Web Installer-pakket. Google deze tool en download deze van de officiële ondersteuningswebsite van Microsoft. Start na het installeren van het pakket je pc opnieuw op en kijk of je nu PUBG kunt spelen.

Hopelijk is de fout dxgi.dll niet meer. Als u meer hulp nodig heeft, aarzel dan niet om uw vragen hieronder te stellen.

Snelle oplossing Om het probleem "PUBG kan dxgi.dll niet vinden" snel op te lossen , gebruikt u een veilige GRATIS tool ontwikkeld door het Auslogics-team van experts.

De app bevat geen malware en is specifiek ontworpen voor het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Gewoon downloaden en uitvoeren op uw pc. gratis download

Ontwikkeld door Auslogics

Auslogics is een gecertificeerde Microsoft® Silver Application Developer. Microsoft bevestigt de grote expertise van Auslogics in het ontwikkelen van kwaliteitssoftware die voldoet aan de groeiende eisen van pc-gebruikers.