Hoe kan ik fout 0xc004e003 in Windows 7 oplossen?

'Of je vegeteert en kijkt uit een raam,

of activeer en probeer verandering te bewerkstelligen '

Christopher Reeve

Er is iets bijzonder ontmoedigend aan de activeringsfouten van Windows - vooral als u er al een tijdje naar uitkijkt om uw nieuwe besturingssysteem te omarmen. De Windows 7-foutcode 0xc004e003 is daar een voorbeeld van: het laat je achter met een dodgy systeem dat eigenlijk het geduld van een heilige zou proberen. Het goede is dat het activeren van Windows 7 niet zo ontmoedigend hoeft te zijn. In dit artikel zullen we u door een aantal bewezen oplossingen voor het probleem 0xc004e003 leiden.

Hier zijn enkele vragen die u mogelijk relevant vindt om te stellen:

 1. Wat is Windows 7-foutcode 0xc004e003?
 2. Wat zorgt ervoor dat de code 0xc004e003 verschijnt?
 3. Kan ik mijn Win 7 niet-geactiveerd laten?
 4. Hoe kan ik de fout 0xc004e003 in Windows 7 oplossen?

1. 'Wat is Windows 7-foutcode 0xc004e003?'

Om te beginnen is het installeren van Win 7 op uw pc niet voldoende om het meeste uit dit cruciale stuk software te halen. Vergeet niet dat u het moet activeren, en dat is waar het addertje onder het gras zit: u hebt een geldige productsleutel nodig om uw gelicentieerde Win 7 aan uw pc te koppelen om de installatie op meerdere machines te voorkomen.

Dus je voert de code in - en dat is wanneer de 004e003-melding verschijnt en die glimlach van je gezicht veegt. Deze foutcode geeft aan dat uw licentie-evaluatie is mislukt, wat betekent dat uw Windows 7 niet is geactiveerd.

2. 'Waardoor wordt de code 0xc004e003 weergegeven?'

In de meeste gevallen pech. Uw licentie is mogelijk niet meer geldig. Of het is verkeerd ondertekend. Uw productsleutel is mogelijk ongeldig. Of u heeft een verkeerde productsleutel. Uw register is mogelijk beschadigd of beschadigd, of een kwaadwillende entiteit heeft met uw systeembestanden geknoeid. Overigens ontbreken ze of zijn ze beschadigd. Mogelijk hebt u zelfs per ongeluk enkele van uw Microsoft-gerelateerde bestanden verwijderd.

Om de zaken af ​​te ronden, tegenslag komt in vele gezichten, en het is aan ons om te laten zien wie de touwtjes in handen heeft.

3. 'Kan ik mijn Win 7 niet geactiveerd laten?'

Nee dat kan je niet. Hoe langer uw besturingssysteem in de greep is van de 0xc004e003-fout, hoe minder bruikbaar het is. In het begin verschijnt de melding 'Activeer Windows Online Now' in het systeemvak. U krijgt dit bericht elke dag en daarna om de vier uur. Daarna krijg je het elk uur. Trouwens, je configuratiescherm blijft uitbarsten met de wrathful 'Windows-versie is niet echt' melding. Om toe te voegen, kunt u geen systeemupdates installeren. En bovendien wordt je achtergrondafbeelding op je scherm elk uur zwart, ongeacht welke voorkeur je hebt ingesteld. Om dit soort drama te voorkomen, moet u uw Windows 7 zo snel mogelijk activeren.

4. 'Hoe kan ik de fout 0xc004e003 in Windows 7 oplossen?'

Om u tijd en moeite te besparen, hebben we een uitgebreide handleiding samengesteld over het oplossen van het probleem 0xc004e003. Werk gewoon naar beneden om een ​​foutloos en stabiel systeem te krijgen.

Hier zijn 7 eenvoudige manieren om de 0xc004e003-foutcode te verwijderen:

 1. Herstel uw Windows-gerelateerde bestanden
 2. Probeer uw Win 7 telefonisch te activeren
 3. Wijzig uw productsleutel
 4. Herschik het besturingssysteem via uw Register-editor
 5. Herstel uw register
 6. Scan uw pc op malware
 7. Controleer uw systeembestanden

Laten we erin duiken:

1. Herstel uw Windows-gerelateerde bestanden

Om te beginnen zijn sommige van uw Windows-gerelateerde bestanden mogelijk zoekgeraakt - u hebt ze mogelijk per ongeluk verwijderd tijdens het opschonen van uw pc. Inspecteer daarom uw Prullenbak zorgvuldig - ze kunnen er zijn. Als dit niet het geval is, gebruik dan een speciale hersteltool om ze terug te krijgen. Auslogics File Recovery kan bijvoorbeeld alle bestandstypen van uw harde schijf herstellen, zelfs als deze snel is geformatteerd.

U kunt uw Windows-gerelateerde bestanden terughalen met Auslogics Bestandsherstel

2. Probeer uw Win 7 telefonisch te activeren

Laten we nu proberen uw Win 7 te activeren met een gratis nummer:

 1. Windows-logotoets + R -> Typ 'SLUI 4' (zonder aanhalingstekens) in het vak Uitvoeren -> Druk op Enter
 2. U ziet het dialoogvenster Windows-activering -> Selecteer nu uw land uit het menu -> Volgende
 3. U krijgt een gratis telefoonnummer -> Bel het en volg de instructies
 4. U krijgt een bevestigings-ID -> Voer het in -> Klik op Activeren

3. Wijzig uw productsleutel

Het punt is dat u op dit moment mogelijk de verkeerde productsleutel gebruikt. U moet deze vervangen door de juiste zodat uw Windows 7 kan worden geactiveerd.

Hier is hoe je dat kunt doen:

 1. Zorg ervoor dat u verbinding heeft met internet
 2. Windows-logotoets + R -> Typ 'SLUI 3' (geen aanhalingstekens) -> Druk op Enter
 3. De Windows-activering wordt geopend -> Typ uw productsleutel -> Klik op Activeren

4. Wijzig het besturingssysteem via uw Register-editor

Snelle oplossing Om «Fout 0xc004e003 in Windows 7» snel op te lossen , gebruikt u een veilige GRATIS tool ontwikkeld door het Auslogics-team van experts.

De app bevat geen malware en is specifiek ontworpen voor het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Gewoon downloaden en uitvoeren op uw pc. gratis download

Ontwikkeld door Auslogics

Auslogics is een gecertificeerde Microsoft® Silver Application Developer. Microsoft bevestigt de grote expertise van Auslogics in het ontwikkelen van kwaliteitssoftware die voldoet aan de groeiende eisen van pc-gebruikers.

We raden u ook aan een back-up te maken van uw Windows-register. Hier is hoe je dat doet in Windows 7:

 1. Windows-logotoets + S -> Typ 'regedit.exe' (zonder aanhalingstekens) in het zoekvak -> Druk op Enter en geef uw inloggegevens of bevestiging op als daarom wordt gevraagd
 2. Uw Register-editor wordt geopend -> Selecteer nu wat u wilt back-uppen
 3. Ga naar Bestand -> Exporteren
 4. Selecteer waar u uw reservekopie wilt opslaan -> Geef het een naam -> Klik op Opslaan

Mocht er iets mis gaan, herstel dan uw register met behulp van de onderstaande instructies:

 1. Ga naar uw Register-editor (Windows-logotoets + S -> Typ 'regedit.exe')
 2. Bestand -> Importeren
 3. Zoek uw reservekopie -> Klik op OK -> Geef uw bevestiging -> OK

Nu kunt u uw besturingssysteem opnieuw inschakelen:

 1. Start -> Typ 'CMD' (zonder aanhalingstekens) -> Selecteer CMD uit de lijst -> Klik er met de rechtermuisknop op -> Kies ervoor om het als beheerder uit te voeren
 2. Voer de verhoogde versie van uw opdrachtprompt in -> Typ 'regedit' (zonder aanhalingstekens) en druk op Enter -> Het systeemregister wordt geopend
 3. Zoek in uw register de 'HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / setup / OOBE / mediabootinstall'-toets -> U moet de waarde ervan wijzigen in 0
 4. Keer terug naar je opdrachtprompt en typ daar 'slmgr / rearm' (zonder aanhalingstekens)
 5. Herstart je computer
 6. Windows-logotoets + R -> Typ 'SLUI 1' (zonder aanhalingstekens) -> Probeer uw Win 7 te activeren

Geen geluk? Gebruik vervolgens een gratis nummer vanaf de eerste fix of voer uw productsleutel opnieuw in.

5. Herstel uw register

Als uw Windows 7-activering is mislukt, is uw register mogelijk beschadigd. Als dat het geval is, moet u het repareren, zodat uw pc een geactiveerde versie van Win 7 kan krijgen en soepel kan werken. In dit verband raden we u ten zeerste aan om speciale software te gebruiken. Auslogics Registry Cleaner is bijvoorbeeld een gratis tool die is ontworpen om uw Windows-register in topvorm te houden.

6. Scan uw pc op malware

Als Windows 7-foutcode 0xc004e003 aanhoudt, is uw pc mogelijk geïnfecteerd met malware. Wat u moet doen, is een volledige scan van uw computer uitvoeren met een speciaal hulpprogramma.

Hier zijn enkele van de beschikbare opties:

Windows Defender

Windows Defender is uw ingebouwde beveiligingsoplossing die is gericht op het beschermen van uw pc tegen kwaadwillende indringers.

Windows Defender houdt uw pc veilig en beveiligd

Om deze tool te gebruiken, doet u het volgende:

 1. Ga naar je Start-menu -> Typ 'Defender' (zonder aanhalingstekens) in het zoekvak
 2. Selecteer Windows Defender uit de resultaten en klik erop -> Klik op Scannen -> Selecteer de optie Volledige scan

Uw antivirussoftware van derden

Als u een niet-Microsoft-antivirusoplossing op uw pc hebt geïnstalleerd, voer dan een volledige systeemscan uit om de kwaadwillende entiteiten te dwingen te stoppen en uit te voeren.

Auslogics Anti-Malware

Op zoek naar een betrouwbare beschermer voor uw kostbare computer? Auslogics Anti-Malware, dat de nieuwste en meest sluwe bedreigingen kan opsporen, weet hoe u uw pc veilig en beveiligd moet houden.

Gebruik Anti-Malware om sporen van malware te verwijderen

7. Controleer uw systeembestanden

Als alle bovenstaande oplossingen niet hebben geholpen, wordt het tijd dat u uw systeembestanden nader bekijkt. Als ze ontbreken of beschadigd zijn, zult u problemen ondervinden bij het activeren van uw Windows 7. Om dit probleem op te lossen, gebruikt u de tool Systeembestandscontrole:

Run your command prompt as an administrator -> Type ‘sfc /scannow’ (without quotes) -> Hit Enter

System File Checker controleert en herstelt uw systeembestanden. Houd er rekening mee dat dit proces even kan duren, dus zet een lekker kopje thee voor jezelf, leun achterover en kijk hoe de scan plaatsvindt.

We hopen dat u niet langer het slachtoffer wordt van de vervelende 0xc004e003-foutcode.

Heeft u ideeën of vragen over deze kwestie?

We kijken uit naar uw opmerkingen!