Hoe netwtw04.sys in Windows 10 te repareren?

'Weten dat je niet de enige bent, is vaak genoeg om hoop te wekken te midden van tragische omstandigheden.'

Richelle Goodrich

Als uw computer willekeurig crasht en u een blauw scherm ziet met de foutcode netwtw04.sys, bent u niet de enige. Dit is een van de meest voorkomende Blue Screen of Death-fouten die gemakkelijk kunnen worden verholpen. Dus als u zich afvraagt ​​hoe u de netwtw04.sys-fout kunt verwijderen, bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben de stappen voorbereid die nodig zijn om dit probleem op te lossen, zodat u verder kunt met uw taken.

Eerste stap: Veilige modus openen met netwerkmogelijkheden

Houd er rekening mee dat deze methode slechts een voorafgaande stap is die u moet nemen als u uw systeem niet goed kunt opstarten. Aan de andere kant, als u zich kunt aanmelden bij uw Windows 10-computer, kunt u doorgaan naar de tweede methode. Dat gezegd hebbende, hier zijn de stappen om de veilige modus met netwerkmogelijkheden te openen:

 1. Start je computer opnieuw op.
 2. Zodra u het Windows-logo ziet, drukt u op de aan / uit-knop op uw computer. Zorg ervoor dat u deze lang ingedrukt houdt om het apparaat uit te schakelen.
 3. Herhaal stap 1 en 2 totdat u het scherm ziet met de tekst 'Automatische reparatie voorbereiden'.
 4. Windows begint de problemen op uw pc te diagnosticeren. Wacht tot het voltooid is en klik vervolgens op Geavanceerde opties.
 5. Selecteer Problemen oplossen uit de opties.
 6. Klik op Geavanceerde opties en selecteer Opstartinstellingen.
 7. Klik op Opnieuw opstarten.
 8. Druk op 5 op uw toetsenbord om Veilige modus met netwerkmogelijkheden in te schakelen.
 9. Nadat u met succes bent opgestart in Veilige modus met netwerkmogelijkheden, gaat u verder met de tweede stap om de fout netwtw04.sys mislukt op te lossen.

Tweede stap: uw netwerkadapter / wifi-stuurprogramma terugdraaien

In sommige gevallen verschijnt de fout netwtw04.sys mislukt vanwege bepaalde problemen met de netwerkadapter / WiFi-stuurprogramma. Om dit op te lossen, kunt u proberen ze terug te draaien. Hier is hoe je dat kunt doen:

 1. Druk op Windows-toets + R op uw toetsenbord. Dit zou het dialoogvenster Uitvoeren moeten openen.
 2. Typ "devmgmt.msc" (zonder aanhalingstekens) en druk op Enter.
 3. Zoek naar netwerkadapters in de lijst en dubbelklik erop.
 4. Dubbelklik op uw netwerk- / wifi-adapter.
 5. Ga naar het tabblad Driver en klik op de knop Roll Back Driver.
 6. Klik OK.
 7. Zorg ervoor dat u op 'Ja' klikt als u wordt gevraagd om het terugdraaien van het stuurprogramma te bevestigen.
 8. Start uw pc opnieuw op en controleer of u de Blue Screen of Death-fout hebt verwijderd.
 9. Als u zowel WiFi- als netwerkadapterstuurprogramma's hebt, herhaalt u de procedure met het andere stuurprogramma.

Derde stap: uw apparaatstuurprogramma's bijwerken

Zoals we hierboven hebben vermeld, zijn stuurprogrammaproblemen de oorzaak van de BSOD-fout op uw computer. Dus als je de tweede stap hebt geprobeerd en het werkte niet voor jou, dan heb je waarschijnlijk een verouderde netwerkadapter / wifi-driver. Als zodanig is de beste manier om dit op te lossen, uw stuurprogramma's bij te werken. Hierdoor wordt voorkomen dat de Blue Screen of Death-fout zich ontwikkelt tot een serieuzer probleem.

Als het gaat om het bijwerken van uw apparaatstuurprogramma's, heeft u twee methoden om uit te kiezen: handmatige update of automatische update.

Handmatig uw stuurprogramma's bijwerken

Als u wilt leren hoe u de netwtw04.sys-fout kunt verwijderen, moet u weten wat de beste manier is om uw stuurprogramma's bij te werken. Sommigen geven er de voorkeur aan om het handmatig te doen, maar het proces kan tijdrovend en ingewikkeld zijn. Het proces omvat het een voor een doorlopen van de bovengenoemde stuurprogramma's om de specifieke boosdoener te identificeren. U moet naar de website van de fabrikant gaan en zoeken naar de nieuwste, compatibele stuurprogramma's voor de apparaten. Als u de verkeerde stuurprogramma's installeert, kunt u uw pc mogelijk meer schade berokkenen. U moet dus zorgvuldig de stuurprogramma's identificeren die compatibel zijn met uw Windows-systeem.

Automatisch uw stuurprogramma's bijwerken

Als u niet over de vaardigheden, de tijd en het geduld beschikt om uw stuurprogramma's handmatig bij te werken, kunt u het proces automatiseren met Auslogics Driver Updater. Het mooie van deze tool is dat als je het eenmaal hebt uitgevoerd, het automatisch identificeert op welk systeem je pc draait. Vervolgens zoekt het naar de nieuwste, compatibele en door de fabrikant aanbevolen versies van uw stuurprogramma's. Dit betekent dat u niet het risico hoeft te lopen de verkeerde stuurprogramma's te downloaden en te installeren.

Vierde stap: een DISM-scan uitvoeren

Een van de geweldige functies van Windows 10 is de tool Deployment Image & Servicing Management (DISM). Het stelt gebruikers in staat om gemakkelijk fouten te herstellen die worden veroorzaakt door systeembeschadigingen. In sommige gevallen treedt de Blue Screen of Death-fout op als gevolg van verkeerde configuraties en beschadigingen op de pc. Als dat het geval is, kunt u een DISM-scan uitvoeren om de fout te verhelpen.

 1. Druk op uw toetsenbord op Windows-toets + S.
 2. Typ "cmd" (geen aanhalingstekens).
 3. Klik met de rechtermuisknop op de opdrachtprompt in de resultaten en selecteer vervolgens Als administrator uitvoeren.
 4. Plak de volgende opdracht:

DISM.exe / Online / Cleanup-image / Restorehealth

 1. Druk op Enter en wacht tot het proces is voltooid.
 2. Typ "sfc / scannow" (zonder aanhalingstekens) en druk op Enter.
 3. Start uw pc opnieuw op en controleer of de Blue Screen of Death-fout is opgelost.

Snelle oplossing Om het probleem «netwtw04.sys» snel op te lossen , gebruikt u een veilige GRATIS tool ontwikkeld door het Auslogics-team van experts.

De app bevat geen malware en is specifiek ontworpen voor het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Gewoon downloaden en uitvoeren op uw pc. gratis download

Ontwikkeld door Auslogics

Auslogics is een gecertificeerde Microsoft® Silver Application Developer. Microsoft bevestigt de grote expertise van Auslogics in het ontwikkelen van kwaliteitssoftware die voldoet aan de groeiende eisen van pc-gebruikers.

Heeft u geprobeerd de fout op te lossen met behulp van onze stappen?

Deel de resultaten in de reacties hieronder!